Null motivasjon og oppsummering

  • 24.06.2017, 18:58

Hei og god lørdagskveld! Nå har jeg akkurat satt meg ned hos Linda. Vi skal ha Sander her ikveld, og har akkurat kjøpt inn take-away mat fra Egon og Mochi Mochi. Vi skal nemlig være barnevakt idag. Hele dagen idag har gått til å hjulpet mamma og Tom med velkomstdrinken jeg pleier å lage, og litt små ordning før de skulle ha sommerfest ikveld. Anbefaler virkelig denne velkomstdrinken jeg har laget et innlegg om før her. 

Våknet natt til igår (fredag) tidlig rundt sju på morningen og var superkvalm og dårlig form, men hadde jo full liste så måtte bare dra på jobb. Fælt å skulle ta på seg sminke og smilet og late som ingenting ovenfor kundene. Men dro med meg en colaflaske og prøvde så godt jeg kunne, så er heldigvis litt bedre idag. Kan hende jeg har spist noe jeg har reagert på, eller noe sånt. 

Som sagt så skal vi være barnevakt, og da har vi planer om å finne en film eller noe å se på ikveld, og spise potetgull og godteri. Jeg føler jeg har skikkelig dårlig motivasjon til å skrive i det siste, så blir ikke alltids så innholdsrike innlegg, det er nok også fordi det er så mye å gjøre på jobb, og jeg har et regnskap som skal være ferdig om ikke alt for lenge. Men man får bare gjøre det beste ut av det! Trenger litt inspirasjon til hva jeg kan skrive om. Jeg har ikke rukket å lese noen blogger i det siste heller, da det har vært så innmari hektisk og dagene har rett og slett bare gått til jobb, sove, jobb, sove. Så gleder meg til ferie om en ukes tid. 

Håper alle får en super lørdagskveld ♡ Min blir rolig, og det er digg! 

 

Irene

25.06.2017 kl. 22:37
Tusen takk for god hjelp til poolpartyet vårt 😀 Det ble et supert vellykket party🍾

stinem

26.06.2017 kl. 09:41
Irene: Vær så god! Så bra :D

Search

Bloggdesign

hits