Ha ferie uten en å dele det med

  • 24.06.2017, 20:00

Dette er første gangen jeg skal poste noe som er litt personlig. Det er bare en tanke jeg har fått når sommeren nærmer seg. Og jeg vet ikke helt om jeg klar for den følelsen og tanken. Tanken på det skremmer meg litt. Ensomhet!

Jeg ble singel i slutten av desember, og jeg har i 5 år alltid hatt en å feriere med. Enten i de små fridagene, eller den store sommerferien. Enten har det vært å være i syden som jeg kaller det, eller så har det vært i forskjellige små- eller storbyer. Jeg har aldri hatt en ferie (på 5 år) uten en å dele det med. Dette har ingenting med han å gjøre, selvfølgelig. Men jeg syns det er ensomt å skulle planlegge tre uker sommerferie, når man faktisk ikke har noen å dra på ferie med. Alle mine nærmeste venninner, har kjæreste. De har planlagt både ferien i år og neste år, så det gjør det vanskeligere for meg å skulle planlegge noe å gjøre. 
Jeg skjønner kjempe godt at de vil dra på ferie med sin kjæreste, da jeg også ville valgt det samme. Og man har som regel ikke ferie samtidig, som også gjør det vanskeligere. Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med dette innlegget, men jeg syns det er kjipt å skulle glede seg til noe som ikke er å glede seg til. 
Prøver liksom å få til en jentetur til et sted, men det kan man ikke planlegge før om hvertfall to år frem i tid, da som sagt de fleste har ordnet seg sommerferie neste år også. Jeg er isåfall en person som aldri, og da mener jeg aldri, kunne dratt på ferie alene. Ferie for meg er også sydenferie. Hvertfall gjøre noe man gjør sjeldent. Da slapper jeg hundre prosent av, og er i mitt ess. 

Jeg sier heller ikke at det hadde vært så mye bedre med en kjæreste heller, for jeg er jo egentlig ikke klar for det. Og ønsker meg ikke kjæreste for øyeblikket. Men det er nok bare det at det har vært en vane, og jeg liker ikke forandringer. Liker best det som er trygt. 

Jeg har heldigvis Zarina ♡ Og oppsummert så er det vel sånn at jeg vet selv at man ikke trenger en kjæreste for å ha noe å gjøre! Det er nok bare uvant for meg. 

Victoria

24.06.2017 kl. 20:07
Jeg kan ikke forstå hvordan det er, ettersom jeg har vært med min kjæreste i litt over 6 år. Men, jeg håper du får en fin sommer :-)

stinem

25.06.2017 kl. 19:38
Victoria: Takk for det! Det er nok bare en vanesak som går over neste sommer, hehe. God sommer til deg også :)

Monika

24.06.2017 kl. 20:57
<3<3<3

stinem

25.06.2017 kl. 19:38
Monika: <3 <3 <3

Search

Bloggdesign

hits