En vanlig søndag

  • 25.06.2017, 19:53

Dagen idag har gått til å kun å slappe av, og nyte litt av sol, vind og regn. Venter bare på at det skal bli lyn og torden som jeg gruer meg til. Har ferie fra neste fredag og det er også meldt dårlig vær fra da også. Kan ikke si at det er ganske fristende, hehe. Får håpe at værmeldingen endrer seg!
Har kjørt en søndagstur idag, og endte opp i Mysen. Bare for moro skyld egentlig. Liker å sitte der å bare slappe av jeg. Skulle egentlig bade men jeg syns det blåste alt for mye, så jeg droppet det rett og slett. Skulle egentlig møte Madelén en tur idag også for å hilse på hunden hennes, Luna, en gang til med Zarina. Kan hende vi møtes ikveld en tur. 

Nå er det taco-tid. Så vi blogges. Merker at jeg gruer meg til å starte på regnskapet.. En eller annen dag.. Må jo bli ferdig snart. Har hatt en treig måned i forhold til å få ting gjort merker jeg. Så blir nok godt med litt ferie etterhvert.

Ha en fin søndag, alle sammen! Jeg kommer nok sterkere tilbake når jeg bare får opp humøret og ikke minst "bloggemotivasjonen" igjen ♡

Under er et bilde av Zarina og Sander, stebroren min, som jeg tok igår kveld.

 

Irene

25.06.2017 kl. 23:32
Så fine bilder :)

stinem

26.06.2017 kl. 09:41
Irene: Takk :)

Search

Bloggdesign

hits