Vasket bilen min med sprite

  • 29.06.2017, 22:15

Hei og god torsdagskveld! Jeg sitter som vanlig med regnskap. Nå er jeg ferdig med den ene måneden og er halvveis ferdig med den andre. Som nevnt tidligere får jeg ikke blitt ferdig før den siste dagen i måneden, så venter jo bare på at den skal komme i morgen. Både for å bli ferdig og ikke minst for at det er ferie-tid!!
Jeg er så veldig slapp idag at jeg sovnet en halvtime på sofaen istad, og tenkte at nå skal jeg gå og legge meg, men jeg har jo både hund og regnskap å tenke på, så det var ikke noe tema. Så jeg har klart å holde meg våken litt til heldigvis.

Istad når jeg parkerte her hjemme, så hadde jeg kjøpt brus på mcern med sprite oppi. Hadde både poser og veske og mat og brus i hånda, og ikke minst nøklene som jeg skulle låse bilen med. Så istedenfor å sette alt ned på bakken, så satt jeg brusen oppå bilen for å være smart. Men når har det noen gang gått bra? Ihvertfall ikke idag!! Den dundra nedover bilen og hele venstre side med både ruter og håndtak og nøkler og alt var fullt av sprite. Jeg klarte å ta tak i brusen, med hele hånda, så fingrene mine stappet jeg igjennom plastlokket, så det datt av og vipps så var halve brusen borte gitt. Heldig med den! Surrehue assa... Blir så sliten av meg selv, hehe. At jeg er så utålmodig at jeg ikke engang klarer å sette ting fra meg istedenfor å stresse.. Vel da vasket jeg jo bare halve bilen min med sprite. Hadde heldigvis et håndkle i bilen så fikk tørket av det værste. Er jo livredd for maur, jeg. Så var så redd for at bilen min skulle være full av maur når jeg våkner i morgen pga alt sukkeret som har lagt seg over bilen, hehe. Det skjedde faktisk en gang med flyvemaur. Og da hadde jeg ikke vasket hele bilen min med sprite engang. Fikk litt noia da ja. Æsj føler jeg må skrubbe hele meg bare av tanken, begynner å klø bare jeg prater om sånt.

Vel æsj.. Nå ble jeg kvalm, hehe! Håper dere har hatt en finere og mer sukkerfri dag enn meg. Ellers har dagen min vært ok! Nå er det bare fredag igjen, så er det ferie! Hurra! Nå må jeg hoppe i dusjen, og finne noe å titte på macen.
God natt etterhvert, alle! Klem fra meg ♡

 

Victoria Larsen

29.06.2017 kl. 23:21
Jeg ønsker deg en fin torsdagskveld :-)

stinem

30.06.2017 kl. 00:16
Victoria Larsen: Takk, det samme :)

Katja

02.07.2017 kl. 02:53
Typisk deg søte 😂🙈💕

stinem

02.07.2017 kl. 22:34
Katja: Hehehe, ja ikkesant <3

Irene

02.07.2017 kl. 23:15
Vakker 💕

stinem

04.07.2017 kl. 00:01
Irene: <3

Search

Bloggdesign

hits