Sorry sorry sorry

  • 03.07.2017, 23:56

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget. Har faktisk vært alt for mye å gjøre de siste dagene etter jeg har startet ferien min. Men nå har jeg kommet meg hjem og klokka er jo snart tolv. Så nå er det straks en ny dag. Må bare sove litt først, hehe. Var også ute i Lillestrøm med familien og spiste lunsj/frokost og koste meg gløgg i hjel i det fine været! 
Var ute en tur på Nox i Oslo på Solliplass på lørdagen med Madelen og noen venner av henne, og det var kjempe koselig. Så satt faktisk å trykket post innlegg, men før jeg rakk å begynne å skrive, så hadde jeg allerede fått spørsmål om jeg ville komme på den sommerfesten Madelen var på, så det ville jeg jo. 
Ble en sen kveld, men veldig hyggelig! 
I morgen skal jeg og kusinen min, Ulrikke, dra og grille og kanskje bade med hundene. Så da blir det engangsgrill og diverse, og 4.juli treff i Lillestrøm. Skal møte Katja og Madelen der blant annet, og det er nok enda flere enn oss som skal dit for å si det sånn, blir litt for mye lyder og mennesker, så får se hvor lenge vi holder ut. 
Nå skal jeg finne meg en film eller serie å titte på, og bare nyte ferien så lenge jeg kan. Håper dere har hatt en superfin helg sånn som jeg har hatt.
God ferie til de som har det, og god natt. Skulle bare også si at jeg syns det er veldig koselig at folk er innom bloggen min selvom jeg ikke skriver på noen dager. Tusen takk for det, jeg skal bli bedre ♡
 

Search

Bloggdesign

hits