Hvilken dag er det idag?

  • 07.07.2017, 12:33

Hei og god ... hvilken dag er det idag egentlig? fredag faktisk! Jeg går helt i surr i dagene når det er ferie, og jeg trodde ikke at jeg skulle bli så slapp av å ha ferie.  Digger virkelig at det er fint vær så og si hver dag av hele denne uka jeg har hatt ferie. Får ihvertfall slappet godt av, og det er kjempe deilig!
Igår lagde jeg noe jeg aldri har laget før. Dere kommer nok til å le, for det er noe alle har gjort før. Men jeg lagde omelett. Haha, må le litt selv, for det er faktisk noe som alle har lagd, men jeg har aldri fått det til, for hver gang jeg har prøvd før så har jeg endt opp med å bare lage eggerøre istedenfor. Og den ble supergod. Skal ha det til frokost idag også. Spørs om den blir like bra. 3 egg med osteskiver og baconost og purre og noen pølsebiter ved siden av. Mmmm nam. Idag tenkte jeg på bacon ved siden av. Må kose seg litt i ferien. 

Igår var jeg på middag hos besteforeldrene mine, og spiste skikkelig husmanskost. Med poteter som jeg heller aldri har laget før. Assa for en tulling jeg er, hehehe.. Godt man får spist det borte da. Åh nå fikk jeg lyst på fløtegratinerte poteter. Jepp, nå er det slutt på matprat. Nå skal jeg gå og prøve å lage omelett for andre gang. 

Håper dere får en fin dag. Vi snakkes ♡ 

Victoria Larsen

07.07.2017 kl. 12:50
Åh, den frokosten hørtes ikke feil ut! Kos deg masse :-D

stinem

07.07.2017 kl. 12:58
Victoria Larsen: Kjempe godt! Takk det samme :D

Fredrikke Gustavsen

07.07.2017 kl. 12:59
Ææææ treeeeenger sånn flamingo, haha!!

stinem

24.07.2017 kl. 21:42
Fredrikke Gustavsen: Haha, vet ikke akkurat hvor denne er fra, men tror man får sånn på Kremmerhuset om jeg ikke tar feil? Hvertfall noe lignende tror jeg de har hatt :D

Search

Bloggdesign

hits