Tips til deg som vil ha en fin uke

  • 03.08.2017, 12:37

Handle en gang i uken - Noe av det lureste som finnes for både å spare tid og penger er å handle inn maten du skal ha for hele uken, en gang i uken. Sette opp liste med hva du trenger. 

Planlegge hva du skal ha til middag - Sett deg ned og finn ut hva du skal ha mandag, tirsdag osv til middag. Kanskje du vet at du kan bruke osten både på mandag og fredag? 

Skrive ned en to-do liste med avtaler - Hvis du har avtaler etter jobb som du ikke må glemme, er det lurt å skaffe seg en kalender eller en bok du kan skrive ned hva du skal gjøre denne uken. Eller rett og slett planlegg uken din fullt ut!

Finn en fast dag i uken - for din egen del. Ha en så kalt spa-kveld for deg selv. Ta hårkur, ansiktsmaske og shave legger og det som hører med. Det er noe som er både bra for hår og hud og prøv å få gjort dette hvertfall en gang i uken. 

Les blogger - Noe jeg liker å starte dagen med, er å gå inn på sosiale medier og titte. Og i tillegg lese blogger jeg følger. 

Ryddedag - En dag i uken er det greit å få støvsugd og ta en skikkelig ryddesjau syns jeg. Da får man en kjempe god følelse når alt er strøkent! 

Search

Bloggdesign

hits