5 ting jeg er redd for

  • 04.08.2017, 13:00

Nå vil jeg skrive om 5 ting jeg er redd for, og engster meg for. Noen vil tenke at det er helt latterlig, men det sitter nok bare inni mitt lille hode!

Katter - Jeg er så innmari redd for katter. Jeg er et hundemenneske som dere sikkert har skjønt. Ingen katter liker meg, de bare biter og klorer og jeg føler de skal angripe meg, hehe. Veldig pene dyr, syns jeg. Men de føler nok at jeg er redd, og det virker som de syns er gøy. For mange katter går mot meg og kommer til og med inntil bena mine, mens jeg står der å skjelver. Når de åpner munnen og mjauer, så kjenner jeg bare at "jeg vil egentlig bare dø", og føler for å løpe fort vekk.

Maur og småkryp - Dette er vel noe jeg bare syns er ekkelt. Men oppriktig er jeg redd. For jeg føler at der det er en maur, der er det alltid fler. De er som en stor flokk som er overalt. Sikkert fordi de er så små. Er det maur et sted, så stikker jeg for å si det sånn. Generelt alle småkryp som har flere ben enn meg og hunden min, rett og slett. Æsj!!

Høyder - Har høydeskrekk, og har faktisk ikke aning om hvorfor. Liker faktisk heller ikke å klatre opp på en stol for å hente noe oppå skapet for eksempel heller.. Tror nok det er at jeg kan godt klatre opp, men det å komme seg ned igjen, der kommer problemet. Er så redd for å dette ned.. Mange har nok høydeskrekk, og det skjønner jeg godt. Får helt fnatt av de som hopper i strikk og klatrer i fjell og diverse. At de tør!!! Dere er gærne!

Lyn og torden - Ubehag på det høyeste.. Jeg som jobber i en frisørsalong, som driver med både vann og elektrisitet i forhold til føhnere og rettetenger.. Ikke bra kombinasjon for lyn og torden. Og jeg som har hund også, som må ut uansett vær, så er ikke dette et vær jeg går ut i. Tenk om man skulle blitt slått ned av lynet da? Jeg holder meg rett og slett for ørene når alt dette rabalderet holder på.. Uff!

Å miste noen man er glad i - Dette er vel det viktigste punktet. For jeg er livredd for de tingene over, fordi jeg syns det er ekkelt og ubehagelig. Men dette punktet er noe man faktisk er oppriktig redd for. Orker ikke tanken på det engang.. Hvordan reagerer man hvis man mister noen man er glad i da? Ikke vet jeg nå, og ikke den gang det skal skje...

 

Er det noe dere er redde for, eller kjenner dere igjen i? ♡

Victoria Larsen

04.08.2017 kl. 16:53
Jeg er så enig i alle punktene!! :-)

stinem

04.08.2017 kl. 21:20
Victoria Larsen: Oi, så gøy! Men på en måte ikke, ettersom man er redd for dette :)

Ingrid Elise

05.08.2017 kl. 16:23
Vi har noe til felles her ja :-)

stinem

12.08.2017 kl. 12:06
Ingrid Elise: :)

Search

Bloggdesign

hits