Anbefaling: Salat fra Rema 1000

  • 17.10.2017, 10:00

ANBEFALING!

Jeg har i lang tid, faktisk mange år, vært på utkikk etter en god ferdigsalat. Tok meg en tur ned på butikken nedenfor jobben istad for å kjøpe iskaffe, og fant denne. De hadde også en med kylling og fetaost. Hvorfor jeg har vært på utkikk etter dette er fordi jeg syns som regel disse ferdigsalatene du får kjøpt ferdig i butikk som oftes er kun grønt, og ingenting av eventuelt skinke eller pasta. Denne her ble jeg stappmett av, og det var mye mat. Den så fersk ut som det stod på pakka, og det stod til sine forventninger! Ulempen med denne var at det var kun 3 stk tomater oppi. Ellers var den veldig god, og det var masse pasta. Jeg velger å ikke spise dressing, ettersom jeg ikke liker det, så heldigvis var denne utenom i en pose. Det fulgte også med en gaffel, hvis man skal ha med seg den på tur eller lignende. Jeg likte denne veldig godt! ♡ Anbefales til lunsj! 

på bilde under har jeg faktisk nesten spist opp halve maten, og dere kan se hvor mye det faktisk er igjen!

Anbefaling: Yoghurt fra Tine

  • 12.08.2017, 12:04

ANBEFALING!

Nå har jeg funnet meg to fine og fyldige yoghurt som både en gode og ikke minst laktosefri. En med jordbær og en med pasjonsfrukt. Følger også med en liten skje i toppen av lokket, noe som er fint om du er ute på tur. Og du slipper oppvask, ikke minst. Det er 30%mindre sukker i disse, men det smaker godt selvom. Jeg syns ting med mindre sukker kan smake litt rart, men disse har virkelig fått det til! Dette smelter på tunga og man blir sånn passe mett. Kan brukes som et mellommåltid eller frokost! Du kan også velge å tilsette gryn eller frukt som jeg skal prøve ut senere. Løp å kjøp! Fra Tine ♡

ANBEFALING: Ramlösa

  • 01.08.2017, 21:21

ANBEFALING!

For noen år tilbake så hatet jeg alt som hadde med vann med kullsyre å gjøre. Det var rett og slett å ille at jeg brakk meg når jeg smakte en slurk av det. Husker når jeg bodde hjemme at en dag, så det var tomt for alt som kunne kalles brus, og saft og alt med sukker i rett og slett. Så jeg tok et stort glass med vann med kullsyre. Hvorfor jeg ikke drakk vann uten kullsyre det kan du lure på, hehe. Men jeg drakk dette i små mengder, og tok et sånt stort glass med det en gang innimellom på forskjellige uker og måneder. Etter dette, så sluttet jeg helt. MEN så av en eller annen grunn, så fant jeg ut at det fantes mange forskjellige smaker i både farris, bris og lignende. Og klarte til slutt å venne meg til det. Den dag idag, så elsker jeg det! 
Fant også ut i ettertid at det fantes Ramlösa, og kjøpes i Sverige. Finnes forskjellige smaker, og både i flaske og boks. Syns selvfølgelig boks er best (på all drikke generelt nesten). Disse to under er mine favoritter. Og det jeg skjønte med dette til slutt og til dere som skal venne dere til vann med kullsyre, noe jeg burde ha begynt med, det er å prøve ut disse! Det er noe som kommer til å falle i smak ♡

Anbefaling: Sorbet is

  • 09.07.2017, 20:51

ANBEFALING!

Jeg er ikke noe is eller dessert menneske egentlig, og foretrekker mat istedenfor dessert. Men.. dette er min favoritt is og jeg elsker smaken med bringebær. Jeg har blitt helt avhengig.. Nå har jeg allerede spist opp halve boksen, og vurderer faktisk å spise oss resten av den om noen få minutter. Kun fordi den er så god! Den er fra merket Diplom-is og heter "Dream sorbet". Finnes også med mangosmak, om jeg ikke tar feil. Har smakt den kun en gang, men faller alltid tilbake på bringebær-smaken. Man blir ikke kvalm og fort mett, noe jeg pleier å bli når jeg spiser is. 
Jeg har innimellom pleid å lage smoothies med denne + bær oppi. Funker kjempe bra!

Verdt å prøve ut! Både med og uten bær ♡ 

Anbfealing: laktosefri yoghurt

  • 09.06.2017, 10:30

ANBEFALING!

Jeg har lyst til å vise disse to som jeg har prøvd ut nå en gang. Dette er andre gangen jeg kjøper de, og første gang jeg skal prøve ut den med bringebærsmak (hallon). Disse viste søsteren min meg, og det var absolutt verdt det! Har kjøpt de i Sverige, og har faktisk ikke peiling på om de finnes i Norge. 
Jeg som ikke tåler melk, har valgt den laktosefri typen. Den finnes også i "vanlig". Ganske tykk konsistens, så man blir fort mett. Og det kan brukes som et mellommåltid eller til frokost eller kveldsmat. Jeg pleier å ha noen bær oppi, som eventuelt bringebær og kornmüsli av forskjellige typer. 
Kan også spise den uten noe oppi, da det er god smak på selve yoghurten. Er kun 0,2g fett i denne, og det er jo bra! 
Når man åpner pakken varer den ca en ukes tid i kjøleskap, så man må være rask. Anbefales å åpne en av gangen. For de som ikke tåler laktose, er denne perfekt for å slippe å få mageproblemer.

Håper dere fikk et godt tips! Ha en stålende fredag ♡

 

stinem

Search

Bloggdesign

hits