hits

10 kjappe

  • 28.11.2017, 10:00

Hva gjør du på julemorgen? Da våkner jeg alltid tidlig, om jeg vil eller ei. Jeg har en automatisk alarm inne i hodet på akkurat denne dagen hvert år. Da setter jeg meg i stua med julestrømpa og ser på koselige juleprogram og nyter både julen og fridagen. Jeg må bare ha faste tradisjoner når det gjelder julemorgen. 
Hvilken tid på døgnet liker du aller best? Jeg liker best kvelden. Sånn fra 18 og utover. Da liker jeg å tenne lys, og ha det koselig.
Liker du utseendet ditt? Både ja og nei. Det er vel det de fleste sier. For jeg er kanskje fornøyd en dag, men neste dag så er jeg ikke fornøyd i det hele tatt. Jeg som jobber foran et speil fra mandag til fredag, liker helst å ikke se meg selv i speilet hvis jeg har en dårlig hårdag foreksempel. Det er mye som kan endres, men det er noe jeg ikke velger å gjøre.
Hvilken julesang er din favoritt? Åh det er mange. Jeg elsker julemusikk og har hørt på det lenge nå. Men jeg kan si at "en stjerne skinner i natt" er kjempe koselig. 
Har du gjort noe du angrer på? Hehe, ja det har vi vel alle. Det er ofte jeg angrer på ting rett etterpå faktisk, men de fleste ting glemmer jeg bort igjen og da var det kanskje ikke noe å angre på allikavel. 


Favoritt tilbehør? Sølv tilbehør. Liker tynne, enkle smykker. Og et annet tilbehør jeg elsker, er vesker. Det gjør hele antrekket syns jeg. Og hvis leppestift går under tilbehør, så elsker jeg det.
Kan du beskrive deg selv med 5 ord? Omtenksom, følsom, utålmodig, sosial og glemsk.
Hvilke nettsider/apper besøker du daglig? Facebook, blogg.no, instagram, tv2 sumo og snapchat.
Hva har du alltid i kjøleskapet? Melk, ost, smør, stekesmør, brus, ketchup, egg og som regel parmesan. 
Har du mange juletradisjoner? Tja, både ja og nei. Fordi vi har egentlig en tradisjon med å pynte juletre lille julaften, som jeg har sluttet med i år. Har også en med at vi skal bake pepperkaker før jul. Og jentejulebord, som i år blir i januar som vanlig, hehe. Men får håpe vi får fått til i november eller desember neste år.

Jeg er i Romerikes blad

  • 16.06.2017, 09:41

Hei! Våknet idag til at jeg var i Romerikes blad på side 43. Løp å kjøp!

Her om dagen fikk jeg spørsmål om de kunne trykke blogginnlegget mitt om "fordeler og ulemper" som dere også kan lese her. Dette sa jeg selvfølgelig ja til! Tenkte dette var kjempe kult og spennende, så nølte ikke. Er jo et helt uskyldig innlegg der jeg kun beskriver hvordan jeg syns det er å flytte hjemmefra. 
Nå skal jeg kose meg med avisen, og hoppe i været for jeg syns dette er litt stas! Ukas blogger og greier! Har ikke blogget så lenge, så dette blir spennende å fortsette med!

Ha en super helg alle sammen ♡ 

Prøve å tenke positivt

  • 08.06.2017, 20:51

I skrivende stund så skal jeg hive i meg to nye paracet. Kjenner at det straks er på tide å legge seg. Ganske synd når man han hund, for hu må ut, og det har jeg nettopp gjort, men om noen timer så kan det jo hende at hu må ut igjen. Idag blir det faktisk ikke sånn. Har ikke energi i det hele tatt nå! 
På bildet under ser dere hva dagene går til. Skal ikke anbefale den Repsilsen der, for den var ikke god, hehe. Hjalp ikke så mye på halsen heller, syns jeg. Men bedre enn ingenting! Jeg har spist restene fra middagen igår, og det var kjempe godt!Jeg sitter egentlig bare å titter på litt blogger og slapper av. Ganske digg! Det viktigste når man er syk, er å prøve å være positiv! Ganske hyggelig å møte på de andre som har samme hunderase som meg, som bor i blokka jeg bor i. Alltid hyggelig å møte på de. Både for min del og Zarina sin. Hu føler seg spesiell da hu er den eneste som er tispe, og kan vise seg litt ekstra frem. Å være litt forkjølet går fort over, og å være allergisk er noe man må prøve å få til å funke med tabletter. Det er viktig å tenke på! Det er mange der ute som har det værre!

Ta vare på hverandre, og ha en fin torsdagskveld. Nå er det natta på oss om litt ♡

Ny stue?

  • 07.06.2017, 16:07

Jeg har så lyst til å bytte ut noen møbler i stua mi. Den er ikke så veldig stor, så jeg syns det er vanskelig å se for meg hvordan det blir. Nå har jeg to malm kommoder fra Ikea, som jeg personlig syns er for massive. Blir veldig lite feminint. Vil ha det litt nettere. Jeg har ikke så mye skapplass generelt i leiligheten, og heller ingen bod. Ganske tåpelig spør du meg. Å ha leiligheter uten mulighet for oppbevaring! Ønsker meg glatte overflater på benken/skjenken. Ønsker meg også en stol eller en puff eller noe i tillegg til sofaen. Sofaen og sofabordet er kjempe fornøyd med! Vil så veldig gjerne ha et lite skrivebord og et mini kontor, men det vet jeg hvertfall at jeg ikke har plass til, desverre.. Det får bli i neste leilighet! Savner liksom et sted å gjøre regnskap!

                                            
                                                      - bildene jeg har satt sammen, er tatt fra google.com

Tenker også på om jeg vil male en vegg i en annen farge. Eventuelt litt mørkere grå.. Vil ikke ha noen beige toner i det hele tatt. Vil også egentlig bytte ut gulvet med grått, men det tror jeg at jeg dropper. Ah, for en slitsom jobb..! Ikke at jeg skulle gjort det selv, men fysj orker ikke å bruke pengene mine på det, hehe!

Jeg liker lyst, hvitt, rosa og generelt duse pastell farger. Ååå, jeg vil ha! Sitter bare å drømmer meg bort! Så enkelt som vist på bildene ønsker jeg meg. Minimalistisk og lyst! Heldigvis kan masse av dette kjøpes på Ikea! Får se hva jeg gjør etterhvert. Ha en super onsdag! ♡

Overskudd til trening?

  • 06.06.2017, 14:10

Hvor finner man motivasjon til trening? Og ikke minst overskudd? Jeg nevnte jo igår at jeg blir utrolig slapp og ønsker kun å ligge i senga å ikke gjøre noe som helst. Jeg skriver ikke dette innlegget fordi jeg har sagt at jeg elsker trening eller ikke, for det er noe jeg absolutt trenger å lære meg å like. "Sommerkroppen" eller "SK2017" er jo noe som kommer opp på både instagram og blogger. Generelt sosiale medier! Og jeg har aldri vært noen kløpper på å trene. Spilte både fotball, og gikk på freestyle discojazz og har drivd med hest i mange mange år, så noe tilsier at jeg liker å ha noe å drive med. Monika har prøvd å fått meg med på treningstudio, og der var jeg 1 gang. Hehe, assa.. Det sier jo litt! Sier tusen tusen takk til henne for at hu fikk meg med den ene gangen. Men jeg har så lyst til å tørre å dra alene. Eller jogge et sted uten å være redd for at jeg ser dum ut. Det er nok der det ligger..   

                                                                  

Det er absolutt ikke det at jeg skal starte fitness og alt det greiene folk holder på med for tiden! Jeg vil bare klare å komme meg opp ha litt mere energi og føle at jeg tør å komme meg ut mere utenom når det er et tiltak. Folk sier spis sunt. Men hva er sunn mat? 
Noen som har noen tips å komme med? Det er ikke noe jeg får gjort hver dag. Skal absolutt ikke bruke hele livet mitt på trening, men å bevege seg er jo en bra ting! Har jo også hund, og de må ut, uansett. Hu er heller ikke glad i joggeturer, tro meg, har jeg prøvd! Så nå må man ta seg selv i nakken å komme i gang her!

Liker som sagt ikke de som stirrer på treningstudio og flexer i speilet (kanskje noe jeg innbiller meg for jeg selv føler meg usikker).

Ny uke, nye muligheter

  • 22.05.2017, 12:50

Goood mandag! Værste dagen i uken, men det er litt digg å komme igang for min del akkurat nå. Kjenner jeg er litt groggy fortsatt i halsen, og kroppen, men det var godt å starte igjen. Har fått en ny favoritt innenfor Bris. Den med mango og papaya smak.. mmmm! Burde testes ut!
Sitter å spiser lunsj på jobb nå, og det er litt roligere nå etter 17.mai, så får kommet meg sakte men sikkert. 

Har planer om å dra ut å utforske Oslo by på Lørdag med Monika og noen fra byen. Jeg kan innrømme at jeg syns det er litt skummelt å dra til en by som er større enn Lillestrøm, hvertfall når man har drukket. I og med at det tar litt lengre tid enn 5 minutter på å komme seg hjemover igjen. Da blir det nok sleepover med Monika uansett, så det blir hyggelig! Har dere noen utesteder dere anbefaler forresten, som det er liv men også hyggelig?

Ha en fin mandag, dere! Får håpe på noen solfylte dager fremover!
Klem ♡

Hva gjør man på en søndag?

  • 21.05.2017, 19:54

Jeg er en person som kjeder meg fort. Får helt fnatt når søndagen kommer, for da vet jeg at man slapper av. Hehe, høres rart ut når jeg sier at man får fnatt av å slappe av, men jeg er en rastløs person. Jeg tenker alltid inni hodet mitt "åh, nå er jeg så sliten og trenger å slappe helt av" men klarer det sjeldent. Så nå skal jeg virkelig prøve å tenke ut hva man kan gjøre. Trenger også tips fra dere! ♡

Gå tur - Jeg som har hund, må ut uansett vær. Om det er fint vær en søndag, har man stor mulighet til både å komme seg ut, men også få litt sol på kroppen. Enten rett utenfor døren, eller kjøre seg en tur for å gå et fint sted. Frognerparken er et kjempe fint sted å gå. Hvis jeg skal dit, må jeg kjøre for å komme dit, men er verdt det når man er fremme. Eller bare langs veien med propper i ørene, med favorittmusikken sin.

Se på serier - Her har man mange muligheter. Finne seg en favoritt serie på nettet, og ha maraton. Eller se repriser av ting som har gått på tv.

Lese blogger - Man har alltids en eller flere favorittblogger. Elsker å lese igjennom de, og se på fine bilder, og hvis de har lagt ut videoblogger så er det en god ting å bruke tiden sin på, syns nå jeg. Dette er jo inspirasjon generelt også!

Kvalitetstid med venner og familie - Spise god mat, skravle, være ute eller bare slappe av.

Snakke i telefonen - Med gode venner. Skravle i flere timer, det er virkelig noe for meg! Enten om hva de gjør, eller hva som har skjedd i helgen. 

Kjøre en tur - Dette er noe jeg elsker.. Elsker å høre på musikk, og bare kjøre en tur. Dette er noe jeg elsker å gjøre på søndager!

40 spørsmål

  • 15.05.2017, 23:46

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 28 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Familien min

3. Hvor høy er du? 165 cm høy

4. Hvilken film så du sist? "Mothers Day"

5. Hvem ringte du sist? Titti, tanta mi

6. Hvem ringte deg sist? Mamma

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Hei, ja no worries <3"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker vel egentlig helst å ringe. Hvis jeg sitter i bilen hjem fra jobb er jeg veldig glad i det. Har jeg lite tid, liker jeg sms. 

9. Hva er ditt favorittsted? Der det er varmt

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen uten tvil. Får gåsehud av å skrive det til og med. 


 

11. Hvilken øyenfarge har du? Blå-grønne.

12. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt.

13. Når våknet du i dag? Våknet 7:30.

14. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da håper jeg at jeg har en fin bil, fin kjæreste, et eller to barn og en leilighet/hus som jeg skal bo en stund i med disse menneskene.

15. Hva skremte deg om natten som barn? Spøkelser og mørket, noe som skremmer meg den dag idag også som snart 24 åring.

16. Hva er dine beste egenskaper? At jeg er omsorgsfull, glad i barn og dyr, setter venner og familie først.

17. Hva er dine verste egenskaper? At jeg er sta, har kort lunte og er dårlig på å ta imot komplimenter.

18. Sover du med eller uten klær om natten? Helst i bare truse, og hvis det er kaldt, så sover jeg med en tykk rosa genser jeg har fra bikbok som jeg elsker.

19. Hvor mange puter har du i sengen? 6 stk. heheh...

20. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar Macbook Air.

21. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker, for jeg hater tær.

22. Hvilken iskrem er din favoritt? Bringebær sorbet fra Dream.

23. Hvilken dessert er din favoritt? Er ikke et dessert menneske, men er glad i bær. Og hvis jeg skal velge kake, så blir det pavlova.

24. Liker du kaffe? Nja, helst ikke. Hvis jeg må, så blir det kaffe mocca med ekstra sjokolade.

25. Hva drikker du helst til frokost? Juice eller farris.

26. Hva har du spist i dag? Noen brødskiver med ost, på mcern og noen krutonger.

27. Vil du ha barn? Ja det er ikke noe annet jeg ønsker meg mer når den tid kommer. Elsker barn!

28. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og svensk, kun fordi jeg syns svensk er fascinerende. 

29. Sover du på en spesiell side? Starter som regel på venstre side, så magen.

30. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng. Redd jeg skal få saltvann i nesa når jeg bader i havet, hehe.

31. Hva bruker du helst penger på? Ytterjakker... Mat, snus, farris. Kunne ønske jeg sparte mere nå når jeg bor for meg selv. Var en kløpper på det når jeg bodde hjemme.

32. Eier du dyrebare smykker? Fikk noen dyre smykker til min konfirmasjon for mange år siden. Men de jeg bruker nå er fra Marc Jacobs som regel. 

33. Hva er ditt favorittprogram på tv? Keeping Up With The Kardashians, Paradise Hotel.. Ser ikke så mye på tv. Kun på pcen, og serier. Dette går jo også under serier men..

34. Hva skal du gjøre i helgen? Har ingen planer foreløpig. Den helgen som var hadde jeg en rolig helg, så det var jo veldig deilig det også. 

35. Kan du stå på slalåm? Ja, har stått på det før i tiden, men det er lenge siden. 

36. Hvordan imponerer man deg? Hvis du er imøtekommende, morsom og har et glimt i øyet så kan det nok hende det imponeres. 

37. Hva slags ringelyd har du på telefonen? "Natteravn" på iPhone. Alle vennene mine sier alltid når min tlf ringer "Hallo, det der er min vekkerklokke!!"

38. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg tåler ikke melk

2. Jeg har alltid vært husredd

3. Jeg er veldig følsom og gråter både av glede og sorg

4. Jeg kan ikke plystre, sikkert pga mitt mellomrom 

5. Jeg trives ikke alene og kjeder meg ganske fort

39. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Absolutt ingenting. Hvis noe som er rosa er rødt, så sier jeg skoene mine.

40. Er du sosial? Ja det kan jeg vel si at jeg er. 

første innlegg

  • 29.04.2017, 21:27

Hei og velkommen til min blogg. Dette er det første innlegget jeg poster, med litt sommerfugler i magen og en god del nysgjerrighet! 

Bloggen vil handle om min hverdag, og hva som faller meg inn. Både med tekst og bilder. 

Klem ♡

 

 

Search

Bloggdesign