hits

Beste starten på dagen

 • 24.02.2018, 10:02

Hei dere! Og god lørdagsmorgen. Jeg våknet rundt halv 8-8 idag. Selvfølgelig skal man ikke få sove lenge på en lørdag når man har fri.. Men jeg var lys våken, og har egentlig bare gledet meg til frokost, som jeg kjøpte inn i går kveld. Mange sier at den beste starten på dagen er å ta seg en løpetur eller rett og slett en treningsøkt. Men nei. Når jeg får god frokost i helgene, så finnes det ikke en bedre start. Idag har jeg slått på stortromma og som sagt: jeg har gledet meg siden i går kveld. Iskaffe med masse isbiter i, brød, kokt egg, røkt laks, skinkestek, avocado, blåbær, agurk og jordbær. Assa hallo, sjekk da!!!! 

Håper dere tar dere tid til sånt i helgene! Ha en strålende lørdag, jeg blir henta klokka 11 så nå må jeg fikse meg etter denne fantastiske frokosten! Klem fra meg!

Min lørdagsmorgen

 • 20.01.2018, 09:49

Hei og god lørdag til dere! Jeg koser meg med brødskive med egg og avocado, og selvfølgelig "salt & pepper" fra Nicolas Vahé! Har også funnet meg en ny favoritt innen saft, som er fra FUN og med smakene mango og lime. Legger den nok ut på anbefalinger senere. 
Tenkte at det var litt koselig å tenne lys og kose seg på morningen. Jeg rekker aldri det før jeg skal på jobb. Eller faktisk så er jeg ikke særlig glad i frokost i ukedagene, og venter heller til lunsj tider når jeg skal på jobb. I helgene derimot, så elsker jeg frokost. Og liker å bruke tid på det, og idag skal vi på House Of Oslo og etterhvert på et senter for å titte litt. Så må få i meg mat før det. Skal prøve å snike meg inn på Ikea også idag, for er litt diverse jeg trenger. Vi får se! 

Håper dere får en fin lørdag, nå må jeg ordne meg før jeg blir hentet. Klem fra meg ♡

Små gleder

 • 04.12.2017, 22:32

Hello fininger. Jeg har akkurat kommet ut av dusjen etter jeg har hatt ukas "spa-dag" for meg selv. Tok hårkur mens jeg filet føttene, og tok på fotkrem som sist. Jeg har nemlig fått beskjed om fra den fotpleieren jeg bruker på RÅH Metro, at jeg skal file 1 gang i uken, og det kjennes så godt ut etterpå. 
Jeg sitter faktisk å spiser smoothie, ja merk mine ord, jeg spiser smoothie fra en bolle. Digger det jeg, hehe. Andre drikker, jeg spiser. Lagde en smoothie med mango, bringebær og litt jordbær og en tropisk juice og musli blanding. Ved siden av har jeg forresten to knekkebrød med makrell i tomat som jeg har til kveldsmat. Prøver å være litt sunn innimellom da!
Idag har jeg forresten fått gjort en hel haug med ting, jeg har startet med noe jeg gjorde hver uke før. Og det er rett og slett å handle en gang i uken, altså middag. Så idag har jeg handlet inn middag for hele uken, og tatt opp mat fra fryseren som skal brukes både i morgen og overimorgen. Får en skikkelig god følelse inni meg av sånne småting. Det er virkelig små gleder i hverdagen. Og nå sitter jeg å leser blogger, titter på youtube og skal straks gå og legge meg og se på en serie. Håper dere har hatt en fin dag! Jeg har god utsikt til juletreet mitt, og det er også en glede i hverdagen. ♡

1.søndag i advent

 • 04.12.2017, 00:05

HA EN FIN 1.SØNDAG I ADVENT ♡♡♡♡

Hverdagsstress

 • 27.11.2017, 21:05

Igår var det søndag, og da bestemte jeg meg for å pynte til jul. Lørdag gikk til bursdag og besøk hos Marianne. Jeg har pyntet juletre, og litt smått i leiligheten. Vil ikke legge ut noe før jeg er ferdig! Jeg begynner tidligere enn mange andre i år og det er ganske deilig. Jeg ble gjennomsvett når jeg skulle ta på lysene på juletreet mitt hvis noen lurte. Å shit for no slit, hehe. 

Nå sitter jeg egentlig fortsatt i treningstøy, som jeg kom fra for en time siden og har lyst til å gå i dusjen og legge meg etter jeg har vært ute på kveldstur med Zarina. Har egentlig bare hatt en rolig helg, og det kjenner jeg at kvelden til denne mandagen skal bli snart også. Det har vært stress til nå, så kjenner jeg trenger det. Håper dere får en fin kveld! Jeg har forresten pyntet Zarina litt idag tidlig også, så søt! ♡

Det er viktig å pleie seg selv

 • 21.11.2017, 20:54

Hei! Jeg har funnet dagen min i uka til å gjøre en spa-kveld på. Det ble idag, en tirsdag av alle ting. Jeg er fortsatt ikke helt i form, men akkurat nå: litt bedre. Så idag har jeg tatt hårkur, og når denne virket så filet jeg føttene mine i dusjen. Tok også på fotkrem på føttene, smurte meg inn med fuktighetskrem over hele kroppen, tok i mine deilige produkter i håret jeg bruker hver gang jeg dusjer og gredde godt igjennom, og tok på ansiktskrem og leppepomade helt til slutt. Nå føler jeg meg litt freshere, og det er viktig å pleie seg selv innimellom. Hvertfall når formen ikke er helt på topp. Anbefaler dere å finne en dag i uken og gjøre dette på! Her er bilder av produktene jeg har brukt idag: (glemte bilde av hårkuren fordi nå er den tom)

Nå skal jeg sette på en film og bare slappe av før jeg sovner for kvelden. Håper dere har hatt en fin dag ♡

 

Jeg har ikke tid til dette på denne tiden av året

 • 20.11.2017, 22:55

Halloen! Jeg har ikke følt meg hundre prosent idag. Våknet med sår hals og var kald og varm om hverandre. Begynte smått på lørdag kveld, og enda værre søndag kveld denne uggne følelsen. Tross for dette, dro jeg på jobb som jeg startet på klokka 9, og hadde på meg både ulltrøye og den grønne genseren jeg la ut bilde av igår. Super digg. Jeg var kald selvom jeg hadde på meg disse klærne. Bestemte meg for å dra i banken, og ta litt over en halv dag på jobb. Så dro rundt 1-halv 2. Fikk levert litt penger til bedriften og det er deilig å få gjort. Så dro jeg rett til mommo og besse for å spise fårikål. Satt for det meste under pleddet og frøys. Jeg har egentlig ikke tid i det hele tatt til å bli syk på denne tiden av året i forhold til jobb. Så da er det bare å bite tennene sammen og ta noen paracet og håpe på at det hjelper enn så lenge. Har bare slappet av ikveld etter jeg kom derfra, og på bilde under ser dere et duftlys jeg kjøpte på Lagerhaus på lørdagen. Lukter godteri og minner meg om danmarksturene vi hadde når vi var små. Lukter sånn hubbabubba tyggis, syns jeg, hehe. Det er sikkert ikke det som er meningen med lyset ettersom hva det står på det, men jeg syns det minnet meg om det. Nå er det natta for min del. Jeg har egentlig lagt meg for flere timer siden og bare ligget og surfet litt på nett og sånt. Sov godt ♡

Kosekveld

 • 18.11.2017, 09:57

God morgen! Igår hadde jeg storfint besøk av Monika, og hun hadde med seg mat som hun lagde til oss. Jeg har aldri smakt det, men jeg likte det. Og det er veldig smart å kjøpe istedenfor en stor pizzabunn ettersom jeg til vanlig bare er en person. På den ene pizzaen hadde vi spekeskinke og ruccola og parmesan og den andre hadde vi chorizo pølse og mais. NAM! Vi satt å skravlet og koste oss til rundt 11 igår og jeg tok en tidlig kveld igår, og det var så deilig. Nå skal jeg, mamma og Linda på Ikea. Må kjappe meg ut med Zarina før jeg blir hentet.. Som forresten er om 3 minutter.. Shit! Vi blogges ♡

 

Høstbad

 • 18.10.2017, 21:09

Hei fininger! Jeg har akkurat kommet opp av kjelleren der jeg tok meg en velfortjent bad med skum. Hadde oppi tre forskjellige såper og slappet rett og slett mer enn hundre prosent av mens jeg så en halv episode av Kardashians, som jeg elsker å se på. Kjøpte en såpe på Body Shop igår som jeg tenkte jeg skulle vise dere i et annet innlegg. Dere ser et glimt av den på badekar kanten der nede. I går når jeg dusjet med den var jeg ikke så fornøyd for den luktet ikke så mye som jeg ville, og jeg angret meg med en gang jeg hadde kjøpt den ettersom jeg var så usikker på lukt når jeg stod i butikken. Men idag når den har vært i badekaret, så ble jeg supermyk og det er jo kjempe deilig! Så spørs om jeg skal kjøpe meg noen fler med forskjellige lukter. 

Nå sitter jeg egentlig og tenker på at jeg burde få i meg noe mat. Jeg har hatt så sinnsyk trang liste på jobb idag mer flere foliestriper og diverse, så hadde ikke lunsj før 4 tiden og jeg sluttet 7.. Så spiste jeg to pannekaker til middag rundt halv 8 tiden, og nå er jeg sulten igjen. Sitter forresten å hører på denne sangen fra Zara Larsson, digger den dama. Og sangene selvfølgelig, det er jo derfor jeg liker hu! Nå må jeg spise noe, og legge meg snart. FOR en dag!

For dere som spør meg, så bor jeg fortsatt hos mamma og Tom og vet ikke enda når jeg får flytte hjem igjen. Så får bare vente og se! Kjempe kos at dere bryr dere!
Vi prates senere. Føler jeg har kommet litt mere inn i bloggingen igjen, og det er så deilig. Håper dere har hatt en fin dag og kveld. Jeg digger høsten, hvis dere lurte ♡

Frognerfruer på vift

 • 17.10.2017, 00:18

Hei fininger! Takk for mange fine tilbakemeldinger på forrige innlegg! Jeg setter pris på det ♡ Ting har roet seg litt ned fra min side, ettersom jeg har så mange fine kunder på jobb, familiemedlemmer og venner og bekjente som prater med meg om brannen. Vi får se hvordan det går når jeg får flytte inn igjen.

Helgen har hvertfall vært kjempe fin. Fredagen bestod av at jeg kjappet meg hjem fra jobb i fem tiden og hoppet rett i dusjen, for da skulle jeg og Madelén og senere Therese til Frogner i Oslo på en hjemmefest. Det er mange år siden sist jeg har vært på. Har aldri sett en så stor leilighet i hele mitt liv.. Ble helt gal av å bare gå opp trappa for å se på dørene i gangen i hver etasje liksom.. Det var så sinnsykt fint! Jeg og Madelén fant et lys i gangen, som fungerte som selfie-lys, selvom dette er mobilbilder og ikke all verden av god kvalitet, som vanlig, så tok vi en liten fotoshoot, hehe. Vi ble hentet rundt halv to-to tiden på natta, og ble kjørt rett til Fuser i Lillestrøm, som vi var på i en times tid. Jeg bestemte meg for å faktisk gå hjem fra Lillestrøm og til Kjeller, for taxi køen gadd jeg ikke å vente på! Var utrolig sliten av å gå, og ble bare mer og mer sulten etter hvert skritt.. Endte opp med at jeg gikk innom Cirkle K på Kjeller for å kjøpe meg pølse og pommes frittes. Kom deretter hjem og jeg og Petter satt å drakk vin til halv 6 om morningen og bare skravlet, kjempe koselig! 

Lørdagen våknet jeg med verdens største hodepine og gikk rett i dusjen for å våkne litt. Vi skulle nemlig være barnevakt for tantebarnet. Vi dro på Strømmen Storsenter etterhvert og kjøpte is og tittet litt i butikker. Det endte med at hu ville sove over, så vi leste bok og skravlet før vi sovnet. Søndagen så dro vi på Sørum Fritidsgård og så på hestene! Og deretter på loppemarked. Det er ikke noe for meg det loppemarked greiene.. Liker dere det? Jeg syns det blir for mye rot og for mange mennesker som man ikke kjenner, jeg..
På kvelden fikk vi besøk av noen familiemedlemmer å spiste bakt potet! 

Håper dere har hatt en fin helg ♡

Opplevelse som ingen vil oppleve

 • 12.10.2017, 13:06

Hei dere. Lenge siden sist! Jeg har bevisst ikke blogget noe i det siste.. Var på Skeikampen hele forrige helg som dere ser i forrige innlegg. Men jeg skulle legge ut innlegg på søndag kveld da vi kom hjem, men når vi var på vei hjem, så skulle vi ta en tur innom Sjusjøen. Dette ble ikke noe av da jeg fikk en telefon fra Madelen at blokka jeg bor i, er i brann. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre, og bare var kjempe takknemlig for at henne ringte meg for å fortelle det ettersom jeg ikke var i blokka da dette skjedde. Heldigvis! Jeg la på, og ringte til flere naboer i blokka for å høre hva som skjedde. Og fikk flere meldinger fra andre som lurte på om jeg hadde kommet meg ut. Eneste jeg klarte å tenke på var at jeg var glad for at Zarina ikke var inne på blokka eller noe som helst i nærheten av dette. Vi var ca litt over en times tid unna blokka og kjørte hele veien hjem og satt i flere telefoner for å finne ut litt mer. Da vi endelig var hjemme på Løvenstad så møtte jeg alle naboene mine som både hadde vært hjemme og borte i helgen. Vi stelte oss i en kø der politet og brannvesenet stod for å ha oversikt over alle beboerne. Vi fikk gå 1 og 1 med en brannmann opp i hver av leilighetene for å hente en bag med ting vi skulle ha, og personlige eiendeler og medisiner. Når jeg og brannmannen gikk opp i min leilighet, så var det første vi møtte på var vann i oppgangen nede. Etter dette kom vi opp til min etg og låste opp døra og der stinket det røyk og brann. Og det endte med at han sa jeg ikke fikk lov til å bo i leiligheten før alt var ute. Så jeg måtte hente det nødvendigste, selvom alle mine ting luktet helt forferdelig. Fikk beskjed om å ringe forsikringsselskapet, så dette gjorde vi denne kvelden.

Så nå sitter jeg egentlig på jobb og hver dag til nå har vært ganske rar. Første natten fikk jeg ikke sove, for da så jeg bare for meg brann og når jeg fikk sove, så drømte jeg bare om brann. Jeg har ikke enda fått flytte inn i leiligheten min, så har bodd på sofaen hos mamma siden søndag kveld, og alle mine klær må vaskes, og noe må på rens. Det er sotvann på min veranda og aske og vann, og lukt i resten av mine eiendeler.
Håper ting roer seg litt etterhvert! Så har ikke følt for å blogge og skrive her før idag. 

Vil takke alle som har ringt, sendt meldinger og alt sammen ♡ Og det lå et hjerte i postkassa mi, som barnehagen på Løvenstad har laget til oss, så koselig!

Dere kan lese blant annet en av de første sidene som kom i Romerikets Blad her. 

Bildet er lånt fra rb.no da alle bildene jeg legger ut idag bare blir små

 

Bildedryss fra Skeikampen

 • 12.10.2017, 12:17

Avslappende helg

 • 01.10.2017, 20:56

Hallo! Jeg har hatt en rolig og stille helg. Fredagen lagde jeg god middag med kyllingfilet som jeg krydret med gode krydder som salt&pepper fra "Nicolas Vahé", kajennepepper, peppermix og hvitløkskrydder. Hadde fløtegratinerte poteter ved siden av, kuttet opp sopp og stekte det godt med peppermix og salt og bearnaise saus og mais ved siden av. Tok meg et par glass rødvin og så på Paradise Hotel Sverige og slappet rett og slett helt av.  

Lørdagen hadde jeg på alarm, for vi skulle passe tantebarnet og dra på senteret. Endte opp med å kjøpe en kjempe fin jakke, som jeg kan prøve å få vist en gang. Og kjøpte en burgunderrød pute til sofaen. Ville ha noe annet enn rosa for en gangs skyld, hehe.. Så syns jeg det er lekkert med de to fargene sammen og grått! Jeg og Linda dro på butikken for å kjøpe inn til hjemmelaget pizza som vi skulle spise hjemme hos henne. Creme fraiche som endelig har kommet i laktosefri blandet med tomatpure som underlag og ost og spekeskinke på topp før steking. Pinjekjerner, salt med parmesan smak og selvfølgelig parmesan på toppen! Kuttet opp avokado og hadde hviløksdressing på topp. NAM!!! Vi dro videre til mamma og Tom på kvelden og så på Stjernekamp og Side om side og deretter dro jeg hjem sent på kvelden og da var det natta!

Idag så har jeg vært i skogen på Skjetten som heter Bråteskogen. "Bråteskauen" som vi kalte det før. Jeg og Zarina på skogstur alene! Dro en tur innom pappa og Lillian og skravlet med de før jeg måtte dra hjem for å skifte fra turklær til pynteklær. For jeg skulle i bursdag til Besse (bestefar). Der fikk vi fårikål og kaker. 
Nå sitter jeg egentlig bare å surrer på nettet og ser bittelitt på farmen. Tenkte å rydde litt før jeg legger meg, men det er jo litt tiltak det også da, hehe. 

Håper dere har hatt en fin helg! Det har jeg ♡

Snapchat lately

 • 29.09.2017, 16:35

Hei fininger! Long time no see.. Tenkte å poste noen av de siste snappene jeg har lagt ut. stinemagnesholen heter jeg på snapchat for dere som vil følge meg!

Nå skal jeg i butikken og kjøpe inn mat til ikveld, fredag! Jeg har tenkt på hundre forskjellige retter idag, men får se hva jeg ender opp med. Vil ha noe godt! Håper dere får en fin kveld. Jeg skal bare slappe av med god mat og Zarina! ♡

Forresten så har jeg fått dilla på en ny sang: Pink - What About Us

Idylliske Fyresdal

 • 25.09.2017, 14:58

Hei dere! Jeg har vært i Fyresdal i helgen. Sjekk så fint det er der! Nå var ikke været helt på topp. Ikke dårlig, men ikke sol og åpen himmel heller. Men så fantastisk fint det var der. Jeg har alltid likt dyr. Og der var det både kuer, hester og hunder. Kunne tenkt meg å bo på et sånt sted, men det kan hende det blir for rolig for meg. Liker jo shopping senter og dra ut på byen i ny og ne og se venner. Men det er jo perfekt. Det var så stille, dere aner ikke. Så rolig og godt! Kjenner fortsatt på følelsen. Og skal innrømme at jeg savner det litt allerede. 

Håper dere har hatt en fin helg! Idag skal dagen gå til jobb, som jeg er på nå, og slappe av rett og slett. Har fortsatt den rolige følelsen inni meg, og den vil jeg holde på litt til ♡

 

Husk Farmen ikveld dere, litt som dette!

Forfriskende mandag

 • 18.09.2017, 22:14

Idag er dagen jeg har ventet på. Jeg har faktisk sett på tv på første gang på ca 6-7 mnd. Og det er kun fordi jeg er avhengig av min Macbook og ser på serier og surrer på blogger og koser meg. At jeg har tv i det hele tatt, det er bare lættis. For jeg trenger det ikke! MEN idag har jeg faktisk sett på opptil flere tv-program på tv. Jeg tok opp "Åndenes Makt" igår kveld for jeg turte ikke å se på det så sent i går kveld, for da vet jeg at jeg ikke kunne sovet om natten. Så etter jobb idag var det lyst ute og sol i tillegg, så da så jeg hele episoden uten å grue meg til natta. Jeg gråt litt og ble skremt, men jeg tror jeg skal få sove i natt altså. Så så jeg på "Kjendisrestauranten" for første gang, og deretter "Jakten på kjærligheten" og selvfølgelig to gamle episoder av "Kardashian", og nå skal jeg se på "Bloggerne". Mye fint på tv a gitt, hehe. Hadde glemt det! Midt imellom slagene så bestemte jeg meg for at jeg var utrolig tørst og hadde lyst på noe godt. Jeg fikk skikkelig lyst på smoothie. Satt programmene på pause og tok opp noen her og der, og løp ned på butikken i pysjen og kjøpte mango, bringebær og jordbær, frosne. Og laktosefri yoghurt og eple juice. Har allerede drukket 3 glass, og vurderer å lage et til som jeg kan ta med meg på senga.. hihi.. NAM NAM! Blir nok min nye cravings denne måneden. 

Håper dere har hatt en strålende mandag og ikke minst hvis dere vil ha noe godt og forfriskende å drikke, slå til med en smoothie da vel ♡ Det er så mye forskjellig og godt man kan putte oppi, og idag brukte jeg mine favoritter i ett. 

Bildedryss fra helgen

 • 18.09.2017, 12:01

 

Grå mandag, ikke blå

 • 11.09.2017, 11:44

Hei dere! Jeg har vært super dårlig på å oppdatere i det siste. Gått inn i skikkelig høst-modus og er daff til tusen. Helgene er absolutt det beste! Idag er det mandag, og det er ikke dagen for meg som dere har fått med dere før. Kjenner at dagene er lange og vanskelige. Vil bare legge meg rett ned under pleddet med kosebuksa og se på serier dagen lang. MEN jobben kaller, og kundene ringer, og da må man bare smile og få det beste ut av dagen. Ville bare stikke innom for å si at jeg var ute å spiste på Fuser i Lillestrøm på lørdag, en lunsj. Super god mat. Ta turen hvis dere vil! Det er der vi pleier å være når vi er ute på utested om kvelden (ok vært der 3-4 ganger, nå men). 

Håper dere ikke digger mandagen like mye som meg, hehe! Må få i meg noe mat, så kanskje humøret kommer seg. Håper dere hvertfall får en fin dag selvom det er litt grått ute ♡

Virket som dere likte innleggene mine med snapchattene, så det er nok noe jeg skal fortsette med!

Helgen oppsummert

 • 03.09.2017, 23:08

Hei dere! Ting ble gjort veldig spontant igår, så hadde ikke tid til å få ut noen innlegg dessverre. Gikk en lang tur fra Losby Gods og inn til Mønevann. Et kjempe fint sted. Anbefaler alle å gå tur innover der. Fine veier å gå, det er grusvei helt inn. Det skal gjentas! Neste gang med enten engangsgrill eller noe lignende. Kvelden endte med at jeg og Katja dro på vors hos Madelén og at det endte med en bytur. Det var en skikkelig bra kveld, og jeg storkoste meg. Bildene fra kvelden er noe mørke, som alltid når man er på utested, for der vet de ikke hva bra lys er, hehe. Hadde også kanskje vært rart med flombelysning på et utsted også da.. Nå er jeg egentlig bare stapp mett etter familiebursdagen jeg og Linda hadde idag, så nå skal jeg gå å legge meg, for kjenner at jeg holder på å sovne snart faktisk.

Håper alle har hatt en kjempe fin helg! Klem fra meg ♡

Tacofredag

 • 01.09.2017, 20:04

Hei fininger! Har vært litt fraværende i de siste par dagene, litt fordi jeg ikke hadde så mye å komme med, og det er månedsoppgjør rundt hjørnet ang salongen, så det har stått i hodet på meg de siste dagene. Nå har jeg endelig ryddet så og si litt av leiligheten og laget meg taco, og det er faktisk veldig lenge siden. Idag skal jeg bare slappe helt av og starte smått med månedsoppgjøret og jeg trenger å slappe av litt kjenner jeg. Kommer straks et innlegg med måneden som var! Håper dere får en super fin fredag, og ikke minst helg! Har bestilt noen pakker som jeg forhåpentligvis straks får i posten som jeg vil vise til dere. Får se hvordan det ser ut først da, hehe.

Klem fra meg ♡

Ved vannkanten

 • 27.08.2017, 21:11

Jeg er forelska i den nye jakka mi! Kjøpte en bursdagsgave til meg selv forrige lørdag. Så fin! Her er bildene fra idag når vi var på Sandstangen. Håper dere hadde like fint vær som oss ♡ Er en hel haug med bilder, men syns de ble så fine ettersom de er tatt med speilrefleks. Tro det eller ei, det er flere bilder som ikke ble med, hehe..

Drømmetydning

 • 27.08.2017, 12:54

Igår kveld poppet jeg popcorn og så på serier. Hadde kjøpt meg 6pk med Pepsi Max bokser og det er så digg. Liker bokser generelt mere enn vanlig flasker. Det beste er glassflaske på julaften. Jeg pleier å gjøre noe som noen sikkert syns er litt rart og det er å dyppe popcornet i salsa dressing, NAM! Burde prøves ut! 

Forresten jeg har drømt så fæle drømmer de to siste dagene. Og våknet på ca 8 tidspunktet på morningen begge dagene. Den ene dagen drømte jeg at vi var i en hytte og at både mennesker og hunden min ble partert og grillet, og da våknet jeg at jeg gråt og tok Zarina mot meg, for hu var heldigvis ikke død på ekte. Og idag tidlig våknet jeg til samme tidspunkt og da hadde jeg drømt at det var mange mennesker i en leilighet (tror det var der jeg bodde før), og det skulle komme to utlandske menn som jeg tror gikk under terrorister, som skulle komme for å drepe oss. Jeg og en person jeg aldri har sett før, satt med to puter over oss for å gjemme oss, og under hele drømmen husker jeg at jeg lukket øynene for jeg var så redd.. Hørte at de kom inn døren og sa "DU". Og så skjøt de han som satt ved siden av meg, han overlevde. Så siden de sa "DU" så trodde jeg at jeg skulle slippe unna. Men etter dette, selvom jeg hadde øynene lukket, så i drømmen kunne jeg se fra forskjellige perspektiv, og da så jeg at mannen pekte et maskingevær mot meg, og skjøt meg mange ganger i magen, men jeg overlevde. Jeg latet som jeg døde ettersom da håpet jeg de skulle gå videre, og det gjorde de. De gikk inn på badet, og drepte alle som var der. De gikk til slutt ut av leiligheten og forsvant. Det var flere overlevende i leiligheten, også folk jeg kjenner utenfor drømmen. Ble livredd når jeg våknet, og sjekket magen min sånn at jeg ikke hadde skuddskader der, hehe.. Noen som vet noe om dette? Om drømmetydning? Begynner å bli redd jeg.. Drømmer også ofte at noen løper etter meg og skal ta meg, men aldri får tak i meg.

Nå skal vi på den såkalte "søndagskjøreturen" vår, hehe ble langt ord.. Og siden det er fint vær, så håper jeg på å få tatt noen bilder. Så må egentlig bare løpe! Vi prates! Håper dere får en fin søndag ♡

Snakker vi høst eller fortsatt sommer?

 • 26.08.2017, 20:48

Nå er høsten her for fullt for min del. Kjente veldig på det idag tidlig når jeg var ute å gikk tur med Zarina. Ettersom jeg har hatt feber og sengeliggende i ca 3 dager har jeg begynt å gå med tykkere klær. Er også iskaldt på jobben min, så der må jeg alltid gå med tykke plagg. Ikke rart man blir syk sier jeg bare.. Jeg vurderer å begynne med skjerf snart.. Er det innafor? Har ikke sett noen andre gå med det enda, så venter litt til, hehe. Tar heller en høyhalset genser. Er jo litt vanskelig å vite hva man skal gå med, når flesteparten går med shorts og singlet, og jeg flyr rundt me ull på ull ute i sola.. Er ikke lett det der. Og de som går forbi meg vet jo ingenting om at jeg er syk, hehe. Jeg jobbet i barnehage før, og hadde jeg jobbet der den dag idag, så hadde jeg hatt på meg enda tykkere klær. 

Men hva går dere med ute nå? Hvertfall dere som er ute med hund flere ganger daglig..?

Denne helgen har jeg ingen planer, og det er litt uvant men også helt ok! Får slappet av, så det er deilig. Håper dere får en fin lørdagskveld, enten om det er festligheter ute å går eller bare en rolig inne-dag. Skal faktisk innrømme at det hadde vært koselig hvis det regnet nå.. Tent noen stearinlys og sittet under pleddet å sjekket ut noen blogger, hehe jeg litt spesiell. For jeg elsker sol og varme, men som sagt, hva et høst-innlegg gjør med meg assa.. Akkurat idag kjenner jeg at jeg gleder meg til høsten ♡

Chihuahua treff

 • 22.08.2017, 10:00

Hello! Igår kveld hadde jeg en avtale med Marianne som bor i blokka der jeg bor, om at vi skulle se på det nye programmet "Petter + Vendela" som startet 21:30. Jeg kom dit litt over 21 og Zarina storkoste seg med en av sine kjærester, Freddie. Fikk melding av en annen som bor i blokka, som heter Mailèn som også har chihuahua, som også er en kjæreste av Zarina, Misha. Rundbrenner hu der altså, hehe. Sånn er det når hu er den eneste jenta i blokka! Men ja tilbake til at jeg fikk den meldinga.. Hu spurte om vi skulle være med på den siste kveldsturen, så det ble vi selvfølgelig med på. Alltid koselig! Skikkelig chihuahua treff! ♡

Idag skal Zarina til dyrlegen for å ta sine årlige vaksiner. Spent på det.. Hu var litt bitchy sist vi var der, så håper hu ikke er en diva denne gangen og. Pleier å være egentlig snill mot alt og alle, men merker at henne på eldre, så blir spennende å se!

Håper dere får en fin dag! ♡

Man fyller kun 24 år en gang

 • 20.08.2017, 22:20

Hellu! Har egentlig ikke stått helt opp enda, uff. Har jo kommet meg ut av sengen for å spise og helle nedpå en pepsi max og en sprite flaske, og henta Zarina hos mamma og henta alle tingene mine og gavene fra igår hjemme hos Madelén. Kvelden var veldig velykket forresten! 
Jeg hadde ordnet meg og brukt lang tid på å finne outfit og alt mulig. Impregnerte skoene mine og satt de i dusjen for at det ikke skulle komme noe på gulvet noe sted. Gikk i butikken for kom på at jeg hadde glemt å kjøpe glass til velkomsdrinken.. Når jeg kom opp igjen, så kom mamma etterhvert også for å hjelpe meg å bære alle posene ned i bilen for de skulle kjøre meg til Madelén. Og siste man gjør før man drar, det er jo å ta på skoene sine. Joda.. De VAR svarte før jeg impregnerte de.. Nå er de svarte med grått mønster.. Så ut som noen hadde sprutet grå maling på de.. Hele verden raste for meg.. Jeg var allerede litt forsinket, så alt bare ble svart og begynte å hylgråte.. For det første så var yndlingsskoene mine ødelagt, og jeg hadde heller ingen sko å ha på meg.. Ettersom jeg ble så lei meg, så ble jeg også forbanna (HAHA).. Og jeg bor i en ganske liten leilighet, og jeg ble bare mer og mer varm og holdt på å svette i hjel. Som sagt.. Hele verden raste sammen! Kan le av det idag, men akkurat da så var alt ødelagt! Det er så typisk meg! Tom fikk ordnet det med svart skokrem og stod på en parkeringsplass oppe hos Madelén og smurte de inn. Det funket!!!! Ble så glad.. Heheh så bare .. ja da var den kvelden bra igjen. Snakk om dramaqueen! Nok om det. Blir helt sliten av å tenke på det!


Vi var rundt 20 stk og stua var helt stappa med folk. Vi hadde knapt plass til oss selv der, hehe. Man rekker på en måte ikke å drikke for man må si hei til alle som er der, og skravle med alle. Ordnet hvertfall den samme velkomsdrinken som du kan sjekke ut her. Vi hadde bestilt bord på et nytt utested i Lillestrøm som heter Fuser. Vi var jo en hel haug med folk, så det ble litt kaos fordi de hadde ikke ordnet nok stoler til oss. Men ting ordnet seg til slutt, og kvelden endte veldig bra! Takk for alle gaver, gleder meg allerede til neste år! Nå er jeg utslitt. Hehe, sånn er det når man har vært ute dagen før. Et år eldre, kan ikke si at jeg føler meg så annerledes, men.

Håper dere har hatt en fin helg, det har hvertfall jeg! ♡

Forresten .. igjen. sorry for dårlig kvalitet på bildene. iPhone for alle penga, heheh.. Skal få kjøpt meg ordentlig kamera en gang, jeg bare klarer ikke å bestemme meg for hvilket enda.. Og det er jo ikke akkurat billig heller! Noen som kan anbefale noen? Skrik ut!

 

Birthday girl

 • 19.08.2017, 15:58

Hei fininger! Nå skal jeg straks dra til Madelén for å ordne siste til bursdagsfesten vår. Har som vanlig raida hele storsenteret og klesskapet mitt før jeg fant noe å ha på meg. Ble til at jeg kjøpte en rosa jakke (hehe har ikke bare en million jakker fra før av), som jeg skal ha utenpå en hvit kjole. Hehe, kan hende jeg ombestemmer meg i siste liten, men får prøve å ha på meg dette nå da! iiiii jeg fyller 24 år idag, og føler meg good.

Ha en strålende dag alle sammen, vi snakkes  ♡

Tross for lite søvn

 • 18.08.2017, 23:00

Hei! Og sorry for ræva bilder. Jeg har skrivd dette innlegget 3 ganger idag, men internetten har klikket hver eneste gang.. så nå blir jeg bare irritert så blir et kort innlegg.. Haha, haaaater tregt internett. Så med andre ord så har innlegget blitt slettet 3 ganger, så nå husker jeg ikke hva jeg har skrivd.

Vi var ute igår etter jobb og tok noen vinglass og feiret Madelén. Er ganske mørkt på det utestedet vi var på, og med en iPhone 6s tlf så er ikke kamera det beste, og hvertfall ikke når lyset ikke er på topp. Madelén hadde reservert tre bord etter hverandre, så vi var en del folk. Var ganske hyggelig. Men jeg tror nok ikke torsdags"fylla" er min greie, ettersom jobb starter tidlig dagen derpå. Men koselig var det da! Skal ikke se bort i fra at det skjer igjen! 
Til tross for at jeg var der igår, og ikke har sovet så mange timer, så var dagen min bra! Den startet bare litt tregt, og litt surrete, men kom seg sakte men sikkert etter noen timer. Har hatt en ganske grei da, til tross for alt dette. 

Idag etter har jeg handlet inn goood middag. Kyllingfilet, fløtegratinerte poteter, sopp, bacon, mais og saus. Var så godt, at jeg fortsatt sitter å småspiser litt. Jeg har bursdag i morgen, så skal rydde leiligheten bittelitt nå, for orker ikke å våkne til bare rot og kaos på bursdagen min når jeg har hundre ting jeg skal ordne.. Så håper dere har hatt en fin dag! Vi prates ♡

-

Dyrepark.. Bra eller dårlig?

 • 13.08.2017, 21:40

Hei! Idag har vi vært i Amadeus dyrepark. En liten dyrepark i nærheten av Hamar. Kjøpte med oss en pose med fôr til dyrene, som de elsket. Tok bare noen få bilder. Har også forstått på noen at dere der ute mener at dyrepark er ikke bra.. Dyremishandling osv.. Vel. Jeg så ingen antydning til dyremishandling i denne dyreparken. Jeg har også vært i Kristiansand dyrepark og en i Spania for noen år tilbake. Så heller ingenting til dette hos disse dyreparkene heller. Hva mener dere? Jeg syns det er en fin ting for store og små. Å se på dyr, og å lære om de, det skader ingen. Dyrene er inne i enten sitt eget bur eller innhegning, eller rett og slett deres private område. De dyrene som ikke skal mates av oss som ikke jobber der, de mater man ikke. Man skal ha respekt for dyrene, og jeg kan selvfølgelig ikke snakke for andre enn meg og de jeg er med, at jeg vet at vi holder oss til dette. Er det noen som har en annen mening, så vil jeg gjerne høre den! Så vidt jeg så, når vi ankom dyreparken var det fôringstid for dyrene. Og alle dyrene ble veldig glade, og visste godt hva denne lyden betydde når de små bilene kom kjørene.

Jeg syns hvertfall de parkene jeg har vært i, har bevist at de behandler dyrene bra. Som sagt.. gjerne motsi meg, for er det noe jeg hater, så er det dyremishandling!!

Stearinlys i regnet

 • 12.08.2017, 23:47

Hei dere. Idag har dagen og kvelden gått til å være barnevakt for tantebarnet mitt. Vi har også spist tapas og til slutt før henne skulle legge seg, så ville hun at jeg skulle lese for henne på senga før henne sovnet. Vi leste "Karsten og Petra", og når boka var ferdig lå vi bare og koste og skravlet. Når hun hadde sovnet, så dro jeg hjemover og gikk en halvtimes tur med Zarina i regnet. Jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle legge meg helt enda når jeg kom inn igjen. Så nå har jeg rett og slett rigget meg i til på den innglassert verandaen min, og tent en hel haug med stearinlys, kubbelys og duftlys. Helt opp i et glass med rødvin og et glass vann, med potetgull på siden. Skal titte innom noen blogger og bare høre på regnet. Er faktisk ikke noe som er diggere enn lyden av regn sent på kvelden. Zarina ligger på fanget mitt og sover, kjempe koselig.
Håper dere har hatt en fin lørdag, og at dere fortsetter med det! Jeg koser meg gløgg i hjel ♡
Jeg fant forresten ut istad at det finnes flere smaker av den yoghurten jeg la ut som en anbefaling istad, SÅ sjekk ut!!

Avskjed

 • 08.08.2017, 10:42

Igår kveld bestemte jeg meg for at jeg skulle ta med mamma og Tom og dra til Jessheim for å si hade til Ulrikke før henne reiser til USA. Dro innom to forskjellige butikker for å kjøpe hennes favoritt potetgull, (og mitt hehe) Doritos. Og Ben and Jerrys is og sjokolade. Kun for å overraske henne.

Håper du får en kjempe fin tur, og husk å snappe meg masse ♡

Bildedryss fra lørdagens festligheter

 • 06.08.2017, 19:05

Hallo! Her kommer noen bilder fra gårsdagen. Kjenner at formen er litt sånn på bånn akkurat nå, så holder meg til bilder for å si det sånn. Ha en fin dag ♡ Ble forresten ikke for kaldt med skjørt og t skjorte!

New in

 • 05.08.2017, 09:37

Hei dere! Igår etter jobb måtte jeg innom Strømmen storsenter for å handle litt. Skulle egentlig ha en spesiell tskjorte som var utsolgt, men jaja da ble det en helt vanlig hvit en. Gikk innom H&M for måtte ha sokker, og da kom jeg over dette highlight og contour palette fra "NYX". Kun til 90 kroner. Lå to forskjellige koster ved siden av, som jeg trodde fulgte med.. Eller kostet 90 kroner de også. Men når jeg kom til kassen og oppdaget at alt jeg hadde kjøpt kostet over 600,- da forstod jeg at noe var galt. Men som vanlig så tør jeg aldri å si "hehe skal ikke ha den allikavel hvis du lurte.." Så jeg gikk bort fra kassa etter jeg hadde betalt, og fant fort ut at denne forbanna sminkekosten kosta 250 kroner. Javel tenkte jeg og gikk videre og slo meg selv på panna og ble oppgitt over meg selv, ved å ikke være oppmerksom. Vel, da har jeg ny kost.. Var fin da, hehe!

Vel idag skal jeg på båttur i Oslo fjorden med noen venninner, så skal bort på vors allerede ved halv 12 tiden. Er egentlig ikke noe musikk for meg, for er sånn partybåt med musikk som jeg kaller "dunk dunk musikk", hehehe.. Men blir spennende å bli med! Så har akkurat kommet ut av dusjen, og må begynne å fikse meg. 

Vi snakkes ♡ Jeg skal ha på skjørt og tskjorte når det skal pøseregne, ønsk meg lykke til..


1 år til neste gang

 • 04.08.2017, 09:28

Hei! Igår kveld etter jobb hadde vi en middag på Mirabel i Lillestrøm. Min kusine, Ulrikke, skal 1 år til USA, så vi hadde en middag med familien før hu skal dra på tirsdag. Blir rart å ikke se henne igjen! Blir nok rart for henne og, men ikke minst spennende! Ønsker deg lykke til, Ulrikke ♡

Hyttelivet

 • 30.07.2017, 10:00

Halloen! Nå sitter jeg på hytta. Har vært her siden fredag ettermiddag og har slappet 100 prosent av. Igår kveld spiste vi krabbe og reker og diverse, og det er noe av det beste jeg vet. Koser meg skikkelig med det! Litt lite blogging denne helgen da jeg lettere sagt har slappet så mye av. Skal hjem idag og få ordnet leiligheten og ryddet og fikset alt. En stor overraskelse er på vei, mest sannsynlig! Gleder meg så fælt. Vil ikke si noe før jeg vet at det er i boks.

Ha en strålende søndag! ♡ 

Hvor ofte skal man vaske dusjen?

 • 26.07.2017, 22:16

Helluu! Har nettopp kommet ut av dusjen etter jeg har tatt hårkur og vasket både vasken på badet og dusjen. Assa, hallo.. Hvor ofte må man vaske dusjen egentlig? Jeg skal ærlig innrømme at jeg kunne gjort det oftere, men ettersom jeg bruker masse balsam og hårkur, og har ca 8 store shampooflasker stående i dusjen (hehe yrkesskade) så innbiller jeg med at det kommer mere rester fra dette både i sluk og på gulv og vegger i dusjen. Og det var digg å vaske det! 
Så nå sitter jeg bare å slapper av før jeg skal legge meg! Har nettopp satt på en vaskemaskin også. Egentlig ganske dumt av meg å gjøre det så "sent", ettersom den bruker ca 1-2 timer så må jeg stå opp igjen når den skriker at den er ferdig, og den gir deg ikke, tro meg. Men det er så fælt å ha ryddet kjøkkenet og alt er oppvaskmaskinen er full, og ikke sette den på da, det er bare forstyrrende for meg, hehe. Tok noen fine bilder av Zarina istad når vi var ute på tur. Hu fikk lov til å gå uten bånd og hu var kjempe flink! Så da fikk hu noen nye godbiter jeg kjøpte til henne på butikken istad. Under er et av bildene! Finner et annet bilde på instagrammen min om du vil følge meg der: stinemagnesholen

God natt, vi snakkes ♡ 

God følelse

 • 25.07.2017, 22:12

Hei og god tirsdagskveld! Jeg kjenner at jeg har fått tilbake litt god-følelse på bloggingen de siste dagene, og det er ganske deilig! Håper det varer. Har fått smaken av å gå lange turer igjen også, og humøret er på topp. Dere merker nok at humøret er litt opp og ned og noen dager er motivasjon på bånn og noen dager på topp. Men jeg er bare et menneske akkurat som alle andre, og alle har forskjellige dager. Så det syns jeg at jeg skal få lov til. Jeg har hvertfall fått motivasjon til å gå lengre turer som jeg nevnte over her. Ettersom jeg gikk med Marianne igår, så bestemte jeg meg for å gjøre det idag også, bare alene idag. Etter jeg var på middag hos besteforeldrene mine etter jobb, så kom jeg hjem og ladet telefonen min og skiftet til litt lettere klær. Tok på en lys treningstights og en puma trenings tskjorte og joggesko og bestemte meg for å gå. Hele veien snakket jeg i telefonen med Katja, som alltid er veldig koselig! Så jeg gikk tilsammen 50 minutter, og hadde faktisk planer om å gå litt til, men Zarina var så varm at jeg bestemte meg for å snu. Nå ligger hu rett ut, og jeg er straks på vei inn i dusjen for så og legge meg. Spiste forresten opp en halv boks med sorbet is og 10 bringebær nettopp, så hehe.... Var godt da!

Håper alle har hatt en fin dag, og ikke minst varm. God natt etterhvert ♡ 

Kveldstur

 • 24.07.2017, 21:37

Halloen! Første dagen på jobb gikk over all forventning. Timene gikk fort faktisk! Sikkert fordi jeg hadde full liste fra 9-15 og etter det skravlet jeg bare litt med kundene i et par timer og tok telefoner og ryddet litt, og tok meg en tekopp ute. Jeg visste jo hva som kom til å skje når jeg kom hjem.. Det var at jeg kom til å bli stuptrøtt! Og det stemte. Gikk tur med Zarina med en gang jeg kom hjem sånn at jeg kunne slappe av resten av kvelden. Så hadde planlagt rester fra middag, og la meg på sofaen og betalte regninger som har forfall i morgen osv. Endte med at jeg ble så trøtt at hele kroppen begynte å skjelve, hehe.. Så la meg ned i senga og tok av meg sminken og så på Masterchef. Ettersom jeg tenkte å ta en tidlig kveld idag og legge meg tidlig, så skulle jeg bare ut med Zarina for at henne kunne tisse et par ganger. Og da møtte jeg på Marianne, som også har chihuahua. Så vi gikk nesten en times kveldstur rundt på Løvenstad og bare skravlet og hilse på flere hunder på veien. Veldig koselig! Så takk til Marianne som fikk meg til å ikke bli supertrøtt lenger, det var ganske digg! 

Men nå har jeg kommet inn, og skal ta meg litt smoothie og se videre på Masterchef og etterhvert sove. Ny dag i morgen! Sov godt ♡ 

Det værste med å ha ferie

 • 23.07.2017, 22:16

Hei! Nå er det ikke lenge før jeg må legge meg. Første jobbdag etter ferie i 3 uker, den kommer i morgen tidlig. Var helt forvirra når jeg våknet idag for jeg trodde at jeg skulle på jobb, men så var det heldigvis søndag! For det aller værste med å ha ferie er virkelig å starte på jobb igjen. Er så fælt det.. Å stå opp tidlig å fikse seg og stresse og bare mas, det er egentlig ikke noe for meg i det hele tatt. Men alle må jobbe, og sånn er livet bare!
Nå får jeg egentlig bare trøste meg med en ramlösa, sorbet isen min og bringebær. Så skal jeg se om jeg får sove i det hele tatt. Er så typisk meg å ligge å tenke og tenke og tenke før man skal noe. Er alltid sånn når jeg gruer meg til en ting. At man blir helt sånn uvel. Hehe.. Er så dramatisk at meg at jeg kjenner at.. Nei skal ikke gå inn på det, for blir ikke mere positiv av det!

God ferie videre til dere andre som har ferie fortsatt! Og lykke til på jobb til de som starter i morgen sånn som meg. God natt ♡ 

Dagens

 • 13.07.2017, 21:30


 

DAGENS HUMØR: Ganske slapp, og daff generelt. Ettersom jeg er så allergisk, er humøret ikke helt på topp. 

DAGENS BURDE: Jeg burde ha ryddet hele leiligheten og vasket klær til mandag da jeg skal på ferie.

DAGENS FRISYRE: Håret er løst for en gangs skyld. Det er nyvasket, og er fortsatt litt småfuktig. Blir vel en dott på huet etterhvert, kjenner jeg meg selv rett!

DAGENS SMINKE: Vanlig look. Solpudder, rouge, dus brun øyenskygge, mascara og leppestift fra Mac.

DAGENS ANTREKK: Yndlingsbuksa mi fra Bik Bok, en grå genser fra Bik Bok med vide armer og lave converse faktisk. + en sølv veske som jeg digger.

DAGENS PLANER: Har akkurat kommet fra dyrlegen, og skal til søstra mi for å spise mcern og bare slappe av resten av dagen.

Ferietid

 • 10.07.2017, 19:43

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo tur med Katja. Dro halv 12 og har ikke kommet hjem før nå. Snakk om å bruke tid! Først var vi på W.B.Samson midt i Karl Johan, og satt der i over en time og skravlet. Så gikk vi en runde og raida butikkene. Endte opp med en jakke, to skjørt, en genser, sminkekost, to strømpebukser og et leopard hårbånd man kan knyte på huet. Deretter gikk vi på Egon og spiste mat. Regna så mye at jeg trodde taket over oss skulle dette ned (vi satt ute), og like før vi ble kliss våte. Norsk sommer på sitt beste! Men en hyggelig tur var det ihvertfall! Lenge siden jeg har tatt buss og tog og alt mulig, men deilig å slippe å kjøre bil overalt også hele tiden, faktisk. 

Håper dere har hatt en like fin dag som meg! I morgen skal jeg møte Monika som også har ferie. Snakkes senere, nå skal jeg se de to siste episodene av serien "Power". Klemmmm ♡

 

Fine Tønsberg

 • 08.07.2017, 17:33

Da er vi hjemme fra Tønsberg! Ble litt bilder, som sagt. Det er så fint der atte hjelp! Satt oss på en restaurant som het Tapa, som du kan besøke nettsiden til her. Kjempe god mat, og ligger på Tønsberg brygge. Så fin utsikt og kjempe fin uteplass. Hit skal jeg igjen!
Kos dere med bildene og ha fortsatt en kjempe fin dag! ♡


 

Lørdagsmorgen

 • 08.07.2017, 10:10

God morgen! Nå har jeg akkurat blitt vekket av en tlf som spurte om jeg ville være med til Tønsberg! Det vil jeg gjerne! Selvom været ikke er helt på topp, så er det så fint i Tønsberg. Bare vet ikke hva jeg skal ha på meg.. Får titte litt i klesskapet og finne ut. Nå må jeg ut med Zarina før jeg blir hentet. 
Se hvor søt hu er med tunga ut av munnen sin, ntååå ♡

Håper alle får en fin dag! ♡ Håper jeg får tatt noen fine bilder fra Tønsberg.

 

Hvilken dag er det idag?

 • 07.07.2017, 12:33

Hei og god ... hvilken dag er det idag egentlig? fredag faktisk! Jeg går helt i surr i dagene når det er ferie, og jeg trodde ikke at jeg skulle bli så slapp av å ha ferie.  Digger virkelig at det er fint vær så og si hver dag av hele denne uka jeg har hatt ferie. Får ihvertfall slappet godt av, og det er kjempe deilig!
Igår lagde jeg noe jeg aldri har laget før. Dere kommer nok til å le, for det er noe alle har gjort før. Men jeg lagde omelett. Haha, må le litt selv, for det er faktisk noe som alle har lagd, men jeg har aldri fått det til, for hver gang jeg har prøvd før så har jeg endt opp med å bare lage eggerøre istedenfor. Og den ble supergod. Skal ha det til frokost idag også. Spørs om den blir like bra. 3 egg med osteskiver og baconost og purre og noen pølsebiter ved siden av. Mmmm nam. Idag tenkte jeg på bacon ved siden av. Må kose seg litt i ferien. 

Igår var jeg på middag hos besteforeldrene mine, og spiste skikkelig husmanskost. Med poteter som jeg heller aldri har laget før. Assa for en tulling jeg er, hehehe.. Godt man får spist det borte da. Åh nå fikk jeg lyst på fløtegratinerte poteter. Jepp, nå er det slutt på matprat. Nå skal jeg gå og prøve å lage omelett for andre gang. 

Håper dere får en fin dag. Vi snakkes ♡ 

4.juli og strålende vær

 • 05.07.2017, 22:30

Igår hadde jeg en kjempe fin dag! Det var ikke minst super fint vær hele tiden og fikk gjort ganske mye på så mange timer. Tok en liten shoot med bilder før vi skulle ta bussen ned til Lillestrøm, hehe. Er ganske kjip form idag, så skal egentlig bare legge ut disse bildene. 
Har vært med tantebarnet mitt idag, og kost oss masse! Nå skal jeg skifte på senga, men fant ut at jeg bare har 1 laken som nå er til vask fordi det andre hadde revnet så det kastet jeg sist. Hadde helg glemt det jeg. Så kanskje jeg må sove på sofaen i natt.. 
Vi får se. Håper alle har hatt en fin dag, klem fra meg ♡ 

Fin sommerferie

 • 04.07.2017, 16:04

Hei alle sammen! Nå har jeg og Ulrikke akkurat kommet hjem fra Fetsund der vi var å solte oss istad. Vi både grillet og koste oss! Kjempe varmt! Har selvfølgelig klart å bli solbrent på ryggen. Jeg smurte meg med solkrem overalt.. Trodde jeg! Glemte bare et sted, og der ble jeg vel litt over middels brun/rød. Kjenner det verker, men har hørt at rød blir til brun etterhvert, så det får vi satse på!
Nå skal vi straks videre til Lillestrøm for å feire 4.juli og se på biler og kose oss! Skulle bare oppdatere for å si hei! Ha en kjempe fin dag i sola, alle sammen ♡

 

Sommermorgen

 • 04.07.2017, 10:15

Hei og god morgen. Våkner så og si alltid tidlig når man minst vil det! Det er så typisk! Jeg skal jo hente Ulrikke klokka 12 i Lillestrøm, så det gjør jo egentlig ingenting. Skal ut å handle litt grillmat og kjøre avgårde for å finne finværet! Håper på bra vær. Aldri dårlig vær, bare dårlig klær. 
Håper dere får en super fin dag! Nå skal jeg spise frokost! Hejdåååå ♡ 

Sorry sorry sorry

 • 03.07.2017, 23:56

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget. Har faktisk vært alt for mye å gjøre de siste dagene etter jeg har startet ferien min. Men nå har jeg kommet meg hjem og klokka er jo snart tolv. Så nå er det straks en ny dag. Må bare sove litt først, hehe. Var også ute i Lillestrøm med familien og spiste lunsj/frokost og koste meg gløgg i hjel i det fine været! 
Var ute en tur på Nox i Oslo på Solliplass på lørdagen med Madelen og noen venner av henne, og det var kjempe koselig. Så satt faktisk å trykket post innlegg, men før jeg rakk å begynne å skrive, så hadde jeg allerede fått spørsmål om jeg ville komme på den sommerfesten Madelen var på, så det ville jeg jo. 
Ble en sen kveld, men veldig hyggelig! 
I morgen skal jeg og kusinen min, Ulrikke, dra og grille og kanskje bade med hundene. Så da blir det engangsgrill og diverse, og 4.juli treff i Lillestrøm. Skal møte Katja og Madelen der blant annet, og det er nok enda flere enn oss som skal dit for å si det sånn, blir litt for mye lyder og mennesker, så får se hvor lenge vi holder ut. 
Nå skal jeg finne meg en film eller serie å titte på, og bare nyte ferien så lenge jeg kan. Håper dere har hatt en superfin helg sånn som jeg har hatt.
God ferie til de som har det, og god natt. Skulle bare også si at jeg syns det er veldig koselig at folk er innom bloggen min selvom jeg ikke skriver på noen dager. Tusen takk for det, jeg skal bli bedre ♡
 

Vasket bilen min med sprite

 • 29.06.2017, 22:15

Hei og god torsdagskveld! Jeg sitter som vanlig med regnskap. Nå er jeg ferdig med den ene måneden og er halvveis ferdig med den andre. Som nevnt tidligere får jeg ikke blitt ferdig før den siste dagen i måneden, så venter jo bare på at den skal komme i morgen. Både for å bli ferdig og ikke minst for at det er ferie-tid!!
Jeg er så veldig slapp idag at jeg sovnet en halvtime på sofaen istad, og tenkte at nå skal jeg gå og legge meg, men jeg har jo både hund og regnskap å tenke på, så det var ikke noe tema. Så jeg har klart å holde meg våken litt til heldigvis.

Istad når jeg parkerte her hjemme, så hadde jeg kjøpt brus på mcern med sprite oppi. Hadde både poser og veske og mat og brus i hånda, og ikke minst nøklene som jeg skulle låse bilen med. Så istedenfor å sette alt ned på bakken, så satt jeg brusen oppå bilen for å være smart. Men når har det noen gang gått bra? Ihvertfall ikke idag!! Den dundra nedover bilen og hele venstre side med både ruter og håndtak og nøkler og alt var fullt av sprite. Jeg klarte å ta tak i brusen, med hele hånda, så fingrene mine stappet jeg igjennom plastlokket, så det datt av og vipps så var halve brusen borte gitt. Heldig med den! Surrehue assa... Blir så sliten av meg selv, hehe. At jeg er så utålmodig at jeg ikke engang klarer å sette ting fra meg istedenfor å stresse.. Vel da vasket jeg jo bare halve bilen min med sprite. Hadde heldigvis et håndkle i bilen så fikk tørket av det værste. Er jo livredd for maur, jeg. Så var så redd for at bilen min skulle være full av maur når jeg våkner i morgen pga alt sukkeret som har lagt seg over bilen, hehe. Det skjedde faktisk en gang med flyvemaur. Og da hadde jeg ikke vasket hele bilen min med sprite engang. Fikk litt noia da ja. Æsj føler jeg må skrubbe hele meg bare av tanken, begynner å klø bare jeg prater om sånt.

Vel æsj.. Nå ble jeg kvalm, hehe! Håper dere har hatt en finere og mer sukkerfri dag enn meg. Ellers har dagen min vært ok! Nå er det bare fredag igjen, så er det ferie! Hurra! Nå må jeg hoppe i dusjen, og finne noe å titte på macen.
God natt etterhvert, alle! Klem fra meg ♡

 

Onsdagens peoner

 • 28.06.2017, 10:00

Hei og god onsdagsmorgen! ♡  
Ville bare titte innom for å si hei og ønske alle en fin dag! Har full liste idag også. Så det er fortsatt nedtelling til ferie. 
Ville bare poste et bilde av peonene jeg kjøpte på fredag. De har blomstret så mye siden da. De var bare små knotter når jeg kjøpte de, og de valgte jeg bevisst. Har alltid lært at man burde velge de som ikke er helt utsprunget. Jeg er veldig glad i å kjøpe blomster. Kjøper som regel roser. Likte best rosa eller hvite, duse farger generelt. Eller innimellom noen friske farger som spriter opp litt. Ettersom jeg har dilla på blomster, så tenkte jeg å bytte ut med peoner denne gangen. De er så fine!!

Ikveld blir det enda mere jobb med regnskap. Er ikke kun frisøryrket med klipping og lignende når man driver for seg selv, da er det regnskap i tillegg, og mye forarbeid før man leverer til regnskapsfører. 

Vi blogges! ♡ 

Badenymfe

 • 27.06.2017, 21:19

Hei og god tirsdag! Idag har dagen selvfølgelig gått til jobb, og nå er det bare onsdag, torsdag og fredag igjen så er det ferie. Håper på å få tilbrakt dagene i dette bassenget en hel haug med timer i ferien min. Lettere sagt: håper det blir like fint vær som idag! Hadde ikke gjort noe om ferien min startet idag, for det var helt fantastisk! Var innom Staples og måtte kjøpe noen småting som jeg trengte til mnd-oppgjøret ettersom jeg manglet litt nødvendige greier. Dro rett til mamma og Tom for å grille. Imens jeg ventet på maten tok jeg meg en dukkert med Zarina. Hu hater å bade, og svømmer rett til kanten og puster og peser som en hest for å komme seg i land. Så ble en kort tur for henne. Derimot jeg badet en stund. Tok egentlig en hel haug av bilder (av meg selv, hehe) så kanskje ikke like kult for dere å se 20 bilder av bare meg og i bassenget. Da har jeg hvertfall et lager med bilder å bruke i blogginnlegg! Er ikke alltid bare bare og finne et bilde å legge ved. Nå er det ikke alltids basseng og sol passer inn til innleggene mine hvis det er snakk om regn da, men. Greit å ha!

Nå skal jeg fortsette med regnskapet og tenkte å få med meg resten av solen som er her ca en halvtime til på min egen veranda. Er jo så super digg vær. Hehe, sjekk hvordan humøret mitt er i forhold til når det er regn og grått ute. Da er jeg bare negativ og irritert. 

Håper alle har hatt også en like solfylt dag! God sommer! ♡


 

Jeg har endelig startet

 • 26.06.2017, 21:54

Jeg har nå sittet i flere timer med dette. Regnskapet som jeg har vært så sent ute med. En dag måtte jeg starte, og det ble rett og slett idag. Gjorde istand litt igår, men fikk aldri startet. Jeg er så overlykkelig for at jeg endelig har fått ting til å gå litt kjappere, hehe. Er ganske mye arbeid, og jeg kan ikke gjøre ferdig alt før etter fredagen da det er mnd-oppgjør, og da kommer siste utskriftene jeg trenger. Men da har jeg isåfall fått gjort unna litt, så det blir mindre på meg når ferien min starter. Smart, Stine! 

Har bare spist restene av tacoen idag, og det gjør jeg nok i morgen også. Er jo så godt! 
Gleder meg til å legge meg ned også kjenner jeg, for verker i beina etter enda en slitsom dag. Bare noen få dager igjen til helg og ikke minst ferie. Håper dere får en fin mandags kveld, tenn noen telys og hør på musikk, det gjør jeg ♡

 

En vanlig søndag

 • 25.06.2017, 19:53

Dagen idag har gått til å kun å slappe av, og nyte litt av sol, vind og regn. Venter bare på at det skal bli lyn og torden som jeg gruer meg til. Har ferie fra neste fredag og det er også meldt dårlig vær fra da også. Kan ikke si at det er ganske fristende, hehe. Får håpe at værmeldingen endrer seg!
Har kjørt en søndagstur idag, og endte opp i Mysen. Bare for moro skyld egentlig. Liker å sitte der å bare slappe av jeg. Skulle egentlig bade men jeg syns det blåste alt for mye, så jeg droppet det rett og slett. Skulle egentlig møte Madelén en tur idag også for å hilse på hunden hennes, Luna, en gang til med Zarina. Kan hende vi møtes ikveld en tur. 

Nå er det taco-tid. Så vi blogges. Merker at jeg gruer meg til å starte på regnskapet.. En eller annen dag.. Må jo bli ferdig snart. Har hatt en treig måned i forhold til å få ting gjort merker jeg. Så blir nok godt med litt ferie etterhvert.

Ha en fin søndag, alle sammen! Jeg kommer nok sterkere tilbake når jeg bare får opp humøret og ikke minst "bloggemotivasjonen" igjen ♡

Under er et bilde av Zarina og Sander, stebroren min, som jeg tok igår kveld.

 

Null motivasjon og oppsummering

 • 24.06.2017, 18:58

Hei og god lørdagskveld! Nå har jeg akkurat satt meg ned hos Linda. Vi skal ha Sander her ikveld, og har akkurat kjøpt inn take-away mat fra Egon og Mochi Mochi. Vi skal nemlig være barnevakt idag. Hele dagen idag har gått til å hjulpet mamma og Tom med velkomstdrinken jeg pleier å lage, og litt små ordning før de skulle ha sommerfest ikveld. Anbefaler virkelig denne velkomstdrinken jeg har laget et innlegg om før her. 

Våknet natt til igår (fredag) tidlig rundt sju på morningen og var superkvalm og dårlig form, men hadde jo full liste så måtte bare dra på jobb. Fælt å skulle ta på seg sminke og smilet og late som ingenting ovenfor kundene. Men dro med meg en colaflaske og prøvde så godt jeg kunne, så er heldigvis litt bedre idag. Kan hende jeg har spist noe jeg har reagert på, eller noe sånt. 

Som sagt så skal vi være barnevakt, og da har vi planer om å finne en film eller noe å se på ikveld, og spise potetgull og godteri. Jeg føler jeg har skikkelig dårlig motivasjon til å skrive i det siste, så blir ikke alltids så innholdsrike innlegg, det er nok også fordi det er så mye å gjøre på jobb, og jeg har et regnskap som skal være ferdig om ikke alt for lenge. Men man får bare gjøre det beste ut av det! Trenger litt inspirasjon til hva jeg kan skrive om. Jeg har ikke rukket å lese noen blogger i det siste heller, da det har vært så innmari hektisk og dagene har rett og slett bare gått til jobb, sove, jobb, sove. Så gleder meg til ferie om en ukes tid. 

Håper alle får en super lørdagskveld ♡ Min blir rolig, og det er digg! 

 

Lange dager

 • 22.06.2017, 21:10

Det er ikke særlig mye tid igjen av kvelden når jeg jobber til sent på kveldene nå. Når klokka liksom er litt over ni og jeg har lyst til å gå og legge meg, da vet man at man er ganske sliten. Jeg har ikke orket å lage middag hver dag etter jobb, ettersom det er ekstremt mye å gjøre nå ettersom vi går ut i ferie om 1 ukes tid. Så idag tok jeg rett og slett å bestemte meg imens jeg kjørte hjem at jeg skulle kjøre innom Mc Donalds og ta en Mc drive. Det var ganske lang kø, og stod vel opptil over 20 min å ventet, men veit du hva? Det gidder ikke jeg å bry meg om. For de har nok mye å gjøre, akkurat som jeg har mye å gjøre, og veldig mange andre har. Var forsåvidt ganske digg å sitte å vente, ettersom da fikk jeg slappet av. Og tok et kjapt bilde av meg selv, ganske uredigert og bare masse rot egentlig. Ser hvertfall at både jeg er sikret og det hadde Zarina vært om henne lå i buret bak. 

Så da bestemte jeg meg for å bestille litt mat, og dro rett hjem. Og nå har jeg gått siste turen med Zarina idag, og ja den ble litt tidligere enn vanlig. Men sånn ble det dessverre idag. Hu har gjort det hu skal, og vi lekte litt, og nå har hu fått mat, så da mener jeg at alt er i skjønneste orden. 

Da skal jeg bare få av meg sminken, og legge meg i senga og etterhvert sove. Dere kan bare gjette hvor digg det var igår og legge seg i nyvasket sengetøy og bare ha 8 puter for seg selv. Deilig følelse! 

God natt alle sammen, håper dere får en fin torsdagskveld. Nå er det bare fredag igjen, så er det endelig helg ♡ 

Jeg gleder meg til å legge meg ikveld

 • 21.06.2017, 21:43

Hei og god onsdagskveld. Har jobbet sent idag, sånn som jeg gjør hver onsdag. Jeg gleder meg skikkelig til å legge meg ned i senga ikveld etter jeg har tatt en dusj. For jeg har nemlig skiftet på senga og ordnet så jeg har de to nye hotellputene i senga mi. Det er ganske trangt så man blir jo gjennomsvett av å ta på lakenet, hehe. Men er det noe jeg syns er digg, så er det å ta seg en dusj etter en lang dag og bena verker, og legge seg og sovne i nytt sengetøy. Har fått vasket to vaskemaskiner og småryddet litt i leiligheten også. 

Fikk forresten pakken fra Nelly igår, og er storfornøyd!! ALT passet, og det er faktisk første gang alt har klaffet. Første gang jeg ikke må returnere noe, i forhold til størrelse. Åpnet pakken igår kveld og tenkte "hehe ja det kan du tru" for jeg trodde at flere plagg var enten for små eller store. Men kastet meg rundt og prøvde hver og et plagg. Så jeg er så fornøyd! Fikk også tre duftlys fra Voluspa, som var greie de. Har tydeligvis bestilt feil, men samma. De luktet godt, utenom det ene som luktet som dobbeldusj før jeg tente det på, hehe. Men alt i alt, så var det velykket!

Ser kanskje ikke så fint ut, der jeg har kjappet meg å redd opp før jeg skal spise middag (NÅ klokka straks kvart på ti på kvelden)
Håper alle får en god natt søvn, for nå er det straks dusj og natta for meg ♡ 

Mandag er ikke min dag

 • 19.06.2017, 21:43

Jeg kan ikke begynne med å si "hei og god mandag" idag. Dette er nok den værste dagen av alle. Noen sinne. Jeg har vært i dårlig humør i hele dag, uten å være sur eller noe, men bare helt tom. Jeg har vært helt rar og jeg hadde mest lyst til å ikke prate med en sjel idag. Ettersom jeg jobber som frisør, så er dette dessverre umulig. Så måtte putte på masken med et smil om munnen fra 9 til halv 6 idag, og late som absolutt ingenting. Er ikke noe spesielt som har skjedd, det er bare mandag, hehe. Det er vel lov å ha en dårlig dag? Derfor slengte jeg med et par bilder fra hvordan leppestiften jeg kjøpte her om dagen satt på. Så begge bildene er fra lørdag. Den er ganske fin syns jeg. Naturlig, og fin. Jeg dro rett innom Strømmen storsenter idag og kjøpte mat, for jeg orket ikke å lage noe som helst idag. Gikk ut med Zarina og la meg rett på sofaen og klødde meg ihjel på alle myggestikkene jeg fikk på lørdag. Auu! Sovnet en time på sofaen, og nå har jeg akkurat tatt en kald dusj og skal se på sesong 3 av "Broen". 
Håper noen der ute digger mandager, for dette er ikke særlig kult, hehe. God natt alle sammen, tidlig kveld på meg idag! Vi blogges. Jeg kommer sterkere tilbake bare jeg blir litt positiv igjen ♡ Forresten så var lørdagen kjempe fin med godt vær!

 

Surrehue deluxe

 • 17.06.2017, 15:05

Hei! Har surret rundt i hele dag for å finne ut hva jeg skal ha på meg ikveld. Det er ikke tull engang, men stod foran skapet i 1 og en halv time og prøvde på.. Ingenting funket.. Så da hoppet jeg i dusjen, og heiv i meg to brødskiver og føltes ut som verden skulle rase, hehe. Dette skjer hver gang! Ga rett og slett opp, og kjørte med vått hår og uten sminke til Strømmen storsenter og rett inn på Gina Tricot og kjøpte en rød genser der, ja dere hørte riktig: rød. Jeg har ingen plagg utenom et rødt skjørt og en rød shorts (ups hehe var visst mere enn jeg trodde). Reiv den med meg, og betalte. Og rett på Kicks for å kjøpe ny leppestift. Denne har jeg egentlig fra før av et eller annet sted, men den har jeg klart å rote bort i alt rotet mitt. Tror faktisk jeg har glemt den igjen i syden ellerno, hehe. Surrehue deluxe. Lakket neglene når jeg kom hjem, og satt på musikk på anlegget. For å komme litt i god stemning. For nekter at dagen skal bli ødelagt av at jeg surrer og ikke klarer å bestemme meg. Fikk en ryddekick og ryddet nesten hele leiligheten og støvsugde. Assa, jeg må le av meg sjæl. Snakk om å bytte humør på 1-2-3. 

Sorry for rot. Nå må jeg nesten starte å fikse meg her jeg sitter i undertøyet. På tide å komme seg ut. Gleder meg til ikveld! Håper jeg ser flere kjente på byfesten. Ha en suuuuper lørdag alle sammen! ♡ 

Sommerkveld i regnet

 • 16.06.2017, 22:25

Hei og god fredagskveld! Nå har jeg og mamma akkurat hatt rekekveld, en sommerkveld i regnet. Passer vel å egentlig spise reker når det er fint vær, men jeg fikk så innmari lyst på det. Så jeg ringte mamma istad og sa at hu ikke skulle kjøpe inn noe mat eller gjøre noe som helst, fordi jeg hadde en overraskelse og plan for kvelden. Så dro på butikken etter jobb og handlet inn. Ordnet alt før hu kom hjem fra jobb, for vi hadde planer om å dra på byfesten og titte litt på klær til morgendagen. Fikk for første gang på hvertfall 4 år kjøpt meg en olabukse. En helt vanlig svart olabukse. Det har faktisk ikke vært mulig å kjøpe det på en stund, for har bare blitt deppa av å prøve da ingenting har passet enten over magen eller at jeg ikke får dratt over hoftene. Og de er alltid for lange i bena. Forsåvidt så var denne litt for lang denne også, men den passet ellers! Endelig! Kjøpte også en bh-topp, en mintgrønn kjole og et par solbriller. Var 3 for 2, så da slo jeg til. Får se om jeg ender opp med noe av dette i morgen da jeg skal på innflytningsfest hos Linda og Merville, og videre ut på byfesten. Spørs jo helt på været selvfølgelig! Kjøpte forresten en etterlengtet mascara, som har vært tom ganske lenge nå. Jeg bruker en mascara fra Lancôme som heter Drama. 

Burde egentlig vært hjemme å ryddet hele leiligheten for det ser virkelig ikke ut. Skjønner ikke at det går an å ha det så rotete bare på noen dager, jeg. Trenger noen gode tips for å ikke rote + siden det er så liten leilighet, så blir det fort rot. 

Snakkes mere i morgen! Takk for så mange fine tilbakemeldinger ang både blogg og rb innlegget, både på snapchat, her og på facebook. Og ikke minst telefoner og meldinger! Setter pris på det! Ha en fin fredagskveld ♡


 

En liten titt innom byfesten

 • 15.06.2017, 21:24

Første dag med byfest gjennomført. Ikke akkurat at jeg var så lenge, men. Tok meg en liten tur etter jobb idag, for å se på noe konsert greier som Linda skulle se på. Titta litt rundt, og glodde på folk rett og slett. For de som ikke vet hva "byfesten" er, så er det hvert år, og hver sommer i Lillestrøm. Da samles alle i forskjellige store telt. Med masse boder overalt med både litt diverse tilbud fra butikker, og sånne "syden-boder" som jeg kaller det, med leketøy til de minste. Og masse boder med diverse mat fra forskjellige land. Det er også en hovedscene på torvet som det alltid er konsert på. Det er liksom det største "øl-teltet". Her kan dere klikke dere innom for å sjekke ut programmet for helgen. Fra torsdag og til søndag. Et samlepunkt for mange! Like mange mennesker hvert år, og like koselig hvert år! 

Har og hadde jo ingen planer om at det skulle bli en sen kveld idag, ettersom det er jobb fra i morgen tidlig. Ganske digg faktisk å komme hjem nå, for begynner å få gnagsår, så gleder meg til å gå i dusjen og legge meg etterhvert. 
Det er fredag i morgen, og endelig helg! Har gledet meg veldig til at det skulle bli helg, og nå er den snart her. Tenkte å ta en kort dag på jobb i morgen, og slutte litt før, ettersom jeg ikke vet hva planene blir i morgen i forhold til byfest eller om det bare blir en rolig fredag. 

Da hopper jeg i dusjen. God natt etterhvert til dere ♡ 

Nydelig regnbue-vær

 • 13.06.2017, 22:15

Nå er det snart kvelden her for meg, men ville stikke innom for å si hei. Dro rett på Strømmen storsenter etter jobb idag for å kjøpe meg en baguette som jeg digger fra BIT. Det skulle være middagen min idag, helt til mamma og Tom ringte for å spørre om vi skulle dra ut å spise pizza på restaurant. Ble med på det også, jeg. Spiser jo hele tiden, så hehe.. Så nå er jeg stapp mett! Jeg og Linda delte en pizza, det holdt i massevis. 
Nå er det straks siste turen med Zarina. Og på bildet under ser dere hvordan himmelen så ut istad da vi kjørte til restauranten. Det regna så innmari mye, så kom regnbuen frem. Den var enda klarere i virkeligheten, og det var til og med to stk ved siden av hverandre som man dessverre ikke ser på bilde. Sånn går det når man skal ta bilde i fart. Jeg har vært redd for lyn og torden nå i to dager, og heldigvis har det ikke kommet noe enda. Syns jeg hørte noe når jeg var på jobben her om dagen, men det kan ha vært noe annet. Jeg er ganske redd for det, og jeg vet om en liten hund jeg har som også er redd for det. Tar etter eieren, dessverre. Det er bare litt skummelt hvis henne er hjemme alene, mens jeg er på jobb.. Så får håpe det skjer når jeg er hjemme!

Håper dere har hatt en super dag, og god natt etterhvert! ♡

 

Hundekos

 • 12.06.2017, 20:51

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kjapp tur hos Madelén, og hu har for et par uker siden fått seg verdens søteste valp. Dette var andre gangen jeg møtte Luna, men første gang Zarina og Luna møtte hverandre. En som er 9 uker kontra en som er litt over 6 år kan alltids bli spennende. De var nok litt skeptiske til hverandre, og kanskje litt små redde begge to, men jeg syns det gikk overraskende bra! Det ble hvertfall ingen slåsskamp, hehe. Zarina ligger hvertfall rett ut i senga si og er utslitt, så det er et godt tegn. Vi får møtes flere ganger med hundene, så de blir vant til hverandre, ettersom Luna blir en del større en Zarina. Det blir isåfall spennende, når Luna blir 25kg og Zarina veier 2,8kg. Håper de blir bestevenner ♡

Her turte de hvertfall å ligge litt nærme hverandre, og det var koselig!
Nå skal jeg rett og slett bruke resten av kvelden på å bli helt frisk, for tro det eller ei, jeg våknet med feber idag også jeg.. Hehe, har flaksen med meg. Men opp og hopp, og det var rett på jobb, så måtte spise noen paracet og masse halstabletter idag også. Fikk jo hosteanfall foran kunden min istad, moro.. Eh nei. Sånn er det bare, og jeg må bli hundre prosent frisk til helgen da det er byfest. 

Håper dere har hatt en fin mandag, nå er det bare 4 dager til fredag ♡

Grå helg

 • 11.06.2017, 13:09

Nå har jeg akkurat spist frokost hos mamma og Tom. Dro hit i dag tidlig. Igår ble dagen brukt på å ordne håret til Ingvild, som skulle i bryllup senere på kvelden. Så dro vi rett på Ikea, igjen. Kjøpte et par duftlys som jeg er avhengig av. De med vanilje duft! Lukter så godt! Jeg så også på de kommodene og nytt møblement som jeg skrev tidligere som jeg ville ha i stua. Skulle ønske jeg klarte å bestemme meg! Nå har jeg hvertfall tegnet det på Ikea og printet ut, så det er et skritt frem i såfall. Jeg er så redd for at bordet er for stort og høyt i forhold til de møblene som er litt spinklere enn hva jeg har idag.. Vi får se hva jeg ender opp med! Har lyst til å gjøre noe, men det blir så vanskelig når jeg aldri klarer å bestemme meg. Vet jo ikke hvordan det kommer til å se ut før man setter det opp!
Resten av kvelden igår ble rolig og det er ganske digg for formen er helt ok nå, den kommer seg heldigvis! Er fortsatt litt tett, men feberen er nok borte.

Har ingen klare planer for dagen idag. Det er jo øs pøs regn ute idag også, som vi har sett nå i alt for lang tid.. Er så lei, jeg. Er jo helt grått på himmelen hele tiden.. Skal hvertfall ta med meg Hunter støvlene mine fra mamma etterpå, så det er i boks! Neste helg er det byfest i Lillestrøm, så har ikke særlig lyst til å fly rundt i regndammer i flere timer, så håper værmeldingen endrer seg til strålende sol! Hadde vært koselig!

Håper på å kjøre en søndagstur idag, for det digger jeg! Er jo ikke særlig mye å gjøre når det regner uansett, så.
Ha en fin søndag alle sammen! Gi meg gjerne tips om hvor man kan kjøre søndagstur ♡

Når energien fortsatt er lav

 • 09.06.2017, 21:43

I skrivende stund sitter jeg bare å slapper av. Lagde hjemmelaget pizza idag, og sitter nå og koser meg med det! Jeg er fortsatt ikke helt i form, så tok meg en time på øyet i stad, for å forhåpentligvis blir bedre. Noe jeg ikke kjente at jeg ble. Fikk spørsmål om å komme på taco hos mamma, men hadde ikke energi til å være med andre mennesker i dag utenom de jeg "måtte" være med i forhold til at jeg er med kunder hver eneste dag på jobb. Gikk greit det, bare spist litt for mange paracet idag. Så formen er ikke helt ok enda! Jeg har sagt ja til å ordne håret til en som skal i bryllup i morgen, så da håper jeg formen er bedre!
Så dette blir en rolig fredagskveld, og tipper hele helgen blir like rolig.

Når jeg kom hjem fra jobb istad, så hadde jeg plutselig ingen parkeringsplass! Det er noen arbeidere som tydeligvis endrer eller fikser på fasaden på blokka, uten at noen i blokka har fått noe beskjed. De hadde okkupert en hel rad med de tingene de trengte tydeligvis og biler med det de skulle lage stillase av, og det var blant annet min parkeringsplass. Så da måtte jeg ringe rundt til folk i blokka for å høre om de visste hvor jeg skulle parkere. Ble bare mere utålmodig ettersom jeg ville rett inn å legge meg, så fant ut at det var en parkeringsplass som det ikke stod noe nummer på som jeg rett og slett bare parkerte på. Vet ikke om det er noen som eier den engang! Sånn ble det bare. Flyttet bilen etter et par timer, da jeg var livredd for å få bot eller bli tauet bort. Heldigvis skjedde ikke dette, hehe!

Da skal jeg bare fortsette og kose meg med hjemmelaget pizza og finne noe å se på! Er vel en ny episode av Skam? 
Ha en super fredag alle sammen! ♡ 

Når feberen herjer

 • 08.06.2017, 12:46

Kan ikke tro at det er mulig å bli syk i starten av juni, jeg. Er ganske sikker på at det er været. Har en kollega som har vært dårlig i halsen og hostet fælt i noen uker nå, og nå er hu endelig frisk, og da er det min tur. Var ganske dæv på jobb igår, selvom jeg avsluttet kvelden med den såkalte 15-minutters treningsøkten min. Var bare litt dårlig form, så trodde det bare var at jeg var sliten. Meeen så kom natten, og jeg har ikke sovet mere enn 2-3 timer tilsammen. Våknet med feber og en så grusom hals som jeg ikke har følt på lenge. Til tross for det, så har jeg så og si full liste på jobb idag, så det var ikke noe tema å bli hjemme. 
Kjenner at jeg må ta meg en paracet snart. Glemte det hjemme, så klart. Så da må jeg ut på butikken etterpå å fikse. Håper det gjør så jeg ikke ser helt fjern ut i ansiktet lenger, for dette er ikke særlig kult når man jobber som frisør.Håper alle andre holder seg friske! Ikke lenge til helg nå, dere. Ha en fin torsdag ♡

Ikea og innkjøp av mat

 • 06.06.2017, 22:43

Kvelden ble brukt på å spise middag på Ikea, ettersom Linda spurte om jeg kunne bli med. Har lenge tenkt på å kjøpe to store hotellputer, og det ble det eneste innkjøpet mitt utenom maten så klart. Jeg har alltid vært glad i å fly rundt på Ikea, og det er jeg fortsatt. Det vanskeligste det er vel å få parkeringsplass. Jeg skjønner aldri hvilken vei man skal kjøre for at man skal ikke kræsje i den som kjører i motsatt kjøreretning.. Altså kunne ikke en vei vært inn og en vei vært ut?? Jeg glemte selvfølgelig putetrekket i posen til Linda, så da får jeg ordne sengen senere. Egentlig litt digg, for man blir sliten av å tråkke rundt der!Etter dette kjørte vi en runde for moro skyld. Liker jo sånt jeg vettu, hehe. Hadde skrevet en handleliste jeg skulle kjøpe inn for mat til uken. Ganske ålreit å handle mat så sent på kvelden på butikken ved siden av der jeg bor, ettersom da er det ikke hundrevis av mennesker der som skal ha det samme som deg! Så nå skal jeg spise litt god kveldsmat. Knekkebrød med egg og røkelaks, nam!

Ha fortsatt en fin tirsdagskveld ♡ I morgen har jeg hørt at det skal bli et grusomt vær..

Familiemiddag og pøsende vær

 • 05.06.2017, 22:04

Idag har dagen gått til å sett ferdig en serie jeg har blitt hekta på. Jeg ble helt avhengig og nå er desverre ti episoder sett ferdig på to dager.. Synd. Jeg digga den serien! Kanskje fordi at han som var hovedpersonen var sinnsykt kjekk og sjarmerende..? Vel, ja kanskje det. Serien heter i såfall "Good Behavior" og jeg har sett den på tv2sumo. Håper det kommer en sesong 2!

Resten av dagen har blitt brukt på familiemiddag, med god mat! Så kom denna snuppa på besøk, Zelma. En rase som heter Phalene, det samme som Papilon. 
Imens vi satt å spiste, så øste det ned med regnvær. Det var så mye regn at det dundra på verandaen. Så ut som det var helt flom i bassenget faktisk, hehe!


 
Jeg må begynne å finne mere å blogge om. Dessverre syns jeg det er vanskeligere å blogge i ukedagene, også noen ganger i helgene, rettere sagt fredag, da jeg er utslitt etter jobb. Kunne ønske man fikk mere fint vær, så det mye fine bilder. Mister også mye energi når det regner og er grått ute. Nesten som en ubevisst depresjon. Jeg blir isåfall ganske slapp og ønsker å finne masse serier for å slappe av. Selvom jeg har nevnt før at jeg sjeldent klarer å slappe av 100%, så stemmer det, men. Akkurat nå ønsker jeg meg bare fint vær og masse ting som skjer! Husker i fjor sommer, så gikk jeg opptil 1-2 timer med Zarina på ettermiddagen når det var fint vær. Noe som ikke fungerer akkurat nå! Ja, man kan også gå tur i dårlig vær, men det er ikke like koselig syns nå jeg.

Forresten: sier absolutt ikke nei takk til noen serie-anbefalinger, om noen har ♡ Det hadde vært koselig!

Harry handel og rolig jentekveld

 • 04.06.2017, 15:14

Lørdagen igår ble stille og rolig, og det er ganske digg. Dro jo som sagt til Sverige for harryhandel. Fikk shoppet litt diverse til Zarina og litt nødvendige greier. Jeg og Linda var inne på en butikk som lignet på Europris, og gikk amok med å lukte på alle mulige såper, vaskemidler, og putte oppi 3 for 2 fryseposer, hehe. 
Fikk handlet litt mat så jeg skulle ha middag en god stund fremover, og ikke minst Ramlösa, nam! Har faktisk stappet hele fryseren full, så får nesten ikke lukket døra engang.. 

Katja kom når jeg var hjemme igjen, og da skulle vi lage hjemmelaget pizza. Hadde jo helt glemt at butikkene stengte tidligere enn vanlig pga pinsen, men jeg var jo i Sverige og da ble alt kjøpt inn der, noe som var litt spesielt, for har ikke smakt noe som er der. Jeg er ganske kresen egentlig, men det smakte så og si ganske likt. Ganske enkelt måltid, men super godt! Katja var her helt til klokka 1 i natt, for som jeg har sagt før så går skravla vår så vi klarer ikke å slutte. Det var isåfall veldig koselig! ♡Var supersliten egentlig hele kvelden, sikkert pga pollen i tillegg. Det ene øyet mitt har hovnet opp fra igår tidlig, og jeg har ikke peiling på hvorfor.. Så får ta meg en allergipille. Har bare ligget rett ut idag også, og er bedt bort på middag klokka 18, så det er digg! Nå prøver jeg å finne flere serier å titte på, så da prates vi. Ha en fortsatt superfin langhelg! ♡

Lørdag morgen

 • 03.06.2017, 09:57

God lørdagsmorgen! Jeg hadde planer om å sove litt lenge idag jeg, men det går jo aldri. Er alltid kjempe trøtt på morningene, men når helgen kommer, og jeg har mulighet for å sove lenge, da våkner jeg tidlig.. Våknet halv 9 og tenkte at jeg kunne jo sove litt til, men neida. Klarte ikke det. Har alltid vært et skikkelig b-menneske, men begynner vel å bli gammel, så da våkner man tidligere. 
Fikk forespørsel om å være med til Sverige for å handle inn litt mat. Det trengs, så da er det bare opp og hopp for en ny dag! 
Ganske digg å våkne til litt ryddigere hjem, gjenstår bare å vaske gulvet å pakke ned klesvasken som henger på stativet. Håper dere får en super dag, til tross for overskyet vær. Nå er det hvertfall langhelg, og det er digg! ♡

Husmorspoeng

 • 02.06.2017, 23:59

Hei og god fredagskveld! Nå har jeg nettopp satt meg ned i sofaen og tent stearinlys. Har som sagt kjørt langt men jeg som er en rastløs person, klarer jo selvfølgelig ikke å slappe av når jeg er døds sliten.. Så jeg begynte med noe jeg burde gjort for leeenge siden. Rydde i klesskapet mitt. Har prøvd før, men kom halvveis, og gadd rett og slett ikke mer. Nå hadde jeg ikke noe valg, for når var det sånn at jeg faktisk ikke fant igjen de fleste klærne mine, for alt lå hulter til bulter, som man kan se på det første bilde! Brettet alt så pent jeg kunne, så det ser bedre ut syns nå jeg!
Var jo helt i ryddemodus, så mens jeg drev på her gikk oppvaskmaskinen på full guffe, og stua går det faktisk an å kjenne igjen. Det er lenge siden, hehe. Ryddet også på badet og i gangen av alle ting. Hadde et skap der også som så grusomt ut. Så nå har jeg egentlig bare satt meg ned og skal ta livet helt med ro, for det fortjener jeg nå! En liten tisse-tur med Zarina, det skal jeg vel egentlig også. Tenkte å se på både den nyeste episoden av Skam, og noen andre serier jeg har glemt. Har jo sett ferdig PH, nå som det var finale igår. Ble jo det kaoset på finalen, men alt er et spill, så man må regne med sånt. Gratulerer til vinnerne, Martine og Kevin!

Håper dere fortsatt koser dere. 1 minutt før klokka er 00:00
Klem ♡

Rundtur i Holmenkollen

 • 02.06.2017, 18:24

Hei og lenge siden sist! Nå har det gått noen dager siden jeg har postet et innlegg, men har vært så mye å gjøre på både jobb og privaten, så har rett og slett vært så sliten, at jeg har ikke kommet hjem før alt for sent. Igår kveld kjørte vi en "søndagstur" på en torsdag, bare for moro skyld. Digg å sitte bak i bilen å slappe av. Vi kjørte til Holmenkollen, og jeg kjenner jeg blir helt forelska av det. Er jo så sinnsykt fint der. Hvertfall utsikten fra boligene! Hadde ikke gjort noe å bo der istedenfor, hehe.Hadde dobbeltbooket meg med avtaler idag, noe som ble litt dumt, men fikk ordnet opp i det. Skulle egentlig få besøk av Katja idag, men så hadde jeg helt glemt bort at jeg hadde lovet å kjøre kjæresten til søstra mi på jobb utenfor Sætre, noe som ikke bare tar et kvarter for å si det sånn. Så da ble det til at Katja besøker meg i morgen kveld istedenfor. Det blir koselig!
Har bedt meg selv bort på taco siden det ikke ble noe av det idag i og med at jeg skal kjøre de ti på 9. Så da får jeg taco likevel! Så må egentlig kjøre kjapt for å rekke alt, jeg holder på å sulte i hjel også bare så det er sagt, så håper jeg klarer å kjøre normalt. 

Håper dere får en super fredagskveld! ♡

Norsk sommmer

 • 30.05.2017, 20:29

Dette har vært en daff dag. Hadde egentlig full liste på jobb idag, men fikk en avbestilling som var på 3-4 timer, så det gjorde dagen ganske kjip. I og med det, så ble jeg bare sittende å vente på neste kunde som skulle komme om 4 timer. Ettersom dette skjedde, har jeg sittet å sløvet i hele dag på jobb, og ryddet litt her og der. Og det førte til at jeg rett og slett måtte slappe av litt i sola. Rettere sagt: solarium. Det er ganske digg, og holdt på å sovne flere ganger, men det er ganske varmt og kjenner at man blir enda mere slapp faktisk, hehe. Det kalles norsk sommmer!
Nå ligger jeg bare rett ut og titter på en serie, og har faktisk lyst til å legge meg for kvelden. Håper dagen i morgen blir bedre, for nå er jeg solbrent på stumpen, hehe! 
Skoene var suuuuper gode å ha på seg idag! Jeg er veldig fornøyd!

Ha en fin tirsdag! ♡

Nytt design

 • 29.05.2017, 12:07

Hei og god mandag! Jeg har endelig fått ordnet meg nytt design fra http://kvdesign.no og jeg er superfornøyd! Eneste jeg sliter med som jeg må få ordnet er størrelsen på headeren, den vil jeg ha litt bredere og større så den ikke er midtstilt. Og det klarer jeg ikke å få til.. Noen som vet?Moren til bruden jeg hadde på lørdag kom innom jobb nå og viste masse bilder og at de var superfornøyde begge to. Krøllene og frisyren og til og med make-upen hadde holdt hele kvelden helt til 2 på natta. Det varmer hjertet mitt. Og de har anbefalt meg videre! Kan ikke være mere fornøyd! 

En stille dag på jobb idag, så tenkte jeg skulle ut på butikken og kjøpe meg litt lunsj. Er så lei av knekkebrød, hehe. 
Håper dere får en super mandag! Klem ♡

Storbyen og strålende vær

 • 28.05.2017, 23:06

Halloen! Dagen igår var vel en av de varmeste dagene vi noen sinne har hatt.. For å si det sånn, så har jeg ikke verdens største leilighet, og det merker man godt når det er 30grader ute. Kjentes ut som det var det dobbelte her inne i leiligheten min! Kan ikke klage, selvfølgelig. Jeg elsker jo alt som har med varmen og sol å gjøre generelt, så har egentlig vært superfornøyd! I forhold til at man bruker sminke, så er det jo kjipt, så måtte sminke meg to ganger igår for alt bare rant av, hehe. Det er hvertfall veldig digg å ha på litt lettere klær, og sko, og at det er lyst lengre på kveldene, syns nå jeg!

Dagen igår startet jo ganske tidlig, i og med at jeg skulle ha brud + brudens mor klokka 7 på morningen. Jeg sov nesten ingenting natt til lørdag fordi man blir jo ganske nervøs selv. Det er jo en veldig viktig dag for de. Så jeg hadde pakket alt klart dagen før, som jordbær, druer, drikke og champagneglass og diverse krølltenger jeg skulle bruke og sminke og alt. Så jeg slapp å stresse med det så tidlig neste morning. Våknet først 2, så trodde jeg at jeg hadde forsovet meg og fikk helt noia. Skjønte fort når jeg så hundre ganger på klokka på mobilen at klokka kun var 2 heldigvis. Våknet igjen klokka 3 og klokka 5. Assa, snakk om å være stressa, hehe. Kjørte opp til jobben og var klar for dagen, og jeg gledet meg jo egentlig også. Når jeg kjørte inn til jobben, så skreik jeg og begynte å gråte i bilen, joda.. Fordi jeg hadde nemlig glemt nøkkelen til jobben! HALLO, er det mulig... Alt var jo pakket klart, men det viktigste hadde jeg glemt. Går det an å være så surrete. Jeg ble drit forbanna på meg selv, og bekymret fordi de skulle komme om 15 minutter!?! Ringte kollegaen min, men hun lå jo selvfølgelig å sov.. Så jeg hadde ikke noe valg. Jeg måtte vekke de som eier huset for å få nøkkel. Stakkars mennesker, vekke de så tidlig på morningen er rett og slett IKKE greit.. Men heldigvis hjalp de meg, så alt ordnet seg. Beklaget meg sikkert hundre ganger.
Fikk hvertfall ordnet både brudens mor og bruden. Så alt i alt ble det kjempe velykket og dette er noe jeg ønsker å gjøre flere ganger!

Dro videre til polet for å kjøpe inn til kveldens festligheter. Må ha yndlingsvinen min jeg som vanlig! Møtte søsteren min, Linda og hennes kjæreste Merville i Lillestrøm og gikk tur med Zarina for å ta en kaffe. Var jo som sagt supervarmt, så det var digg å sitte ute.Monika kom til meg ved 18 tiden og vi skulle videre til storbyen Oslo av alle ting. Uvant for oss begge, men det er digg når det er fint vær å sjekke ut Oslo! Dro til Sara på vors for så å dra videre. Vi bestemte oss for å dra på Horgans, og det var kjempe koselig! Masse mennesker, men veldig veldig gøy! Problemet var bare hvordan vi skulle komme oss hjem, så Monika tok den avgjørelsen som var den beste og kjappeste, og ta taxi hjem. Hu skulle jo sove hos meg, så vi begynte å kjenne at nå var det natta. Ble jo forsåvidt en dyr kveld, men absolutt velykket! Var så sinnsykt trøtt når vi kom hjem, at jeg sovnet på 1-2-3. Veldig koselig med overnattingsgjester, selvom vi holdt på å svette i hjel, hehe!

Men da håper jeg alle har hatt en super helg med godt vær! Håper at neste helg blir sånn også, da er det langhelg. Digg å ha fri på en mandag!
Jeg har vært i bursdag i dag hos mommoen min, så nå er det på tide å legge seg. 
Vi prates. Klem ♡

Fridager

 • 26.05.2017, 16:14

Hallo i solen! Nå sitter jeg egentlig å bare slapper av etter jobb. Hadde en kort dag idag, i og med at jeg skal jobbe i morgen. Har ikke blogget, for har vært alt for fint vær til å sitte inne rett og slett! Så på onsdagen møtte jeg Katja en tur i Lillestrøm. Vi hadde bestemt oss for å ta noen glass vin, som var medbrakt. Satt oss på en benk ute ved vannet og koste oss og skravla. Ettersom vi har drukket litt, så bestemte vi oss for å dra innover mot Lillestrøm for å dra på byen. Vi ville danse og ha det drit gøy. Det ble det virkelig! Kjempe velykket! 

Men igår så måtte jeg bare ha en rolig dag i og med at jeg skulle på jobb idag. Hentet tantebarnet og dro på oss bikinien og badet i bassenget hos mamma. 29 grader i vannet er ikke feil! Hadde det kjempe koselig!

Nå skal jeg fortsette å slappe av. Rydde litt etter disse fridagene, for her ser det virkelig ikke ut.. Har en hund som ikke er helt i form, så må dra på Strømmen storsenter for å sjekke om det finnes noen kjølematter til henne på dyrebutikken. Håper hun blir bedre snart.. En beskymret mamma..
I morgen skal jeg på jobb å ha brud klokka 7, så da blir det en nervepirrende dag men også spennende! Så på kvelden skal jeg og Monika som sagt til Oslo, så det blir hyggelig!
Ha en strålende dag i sola, nyt det mens dere kan! ♡

Mandagskos

 • 22.05.2017, 23:51

Hei! Nå kom jeg akkurat hjem fra Lillestrøm. Jeg og Katja avtalte å møtes ved Pikene på hjørnet, og der satt vi oss ned for å ta en kaffe, men de stengte klokka 21, og når vi kom dit så var den halv, så vi hadde ikke mye tid. Så da måtte vi hive i oss maten og fikk med take-away kopp.. Ganske sjarmerende kan du si.. Så da bestemte vi oss for å gå til Egon. Bestilte det samme der, og storkoste oss. Alltid når vi møtes er det skravling på høyt nivå, så har ikke kommet meg hjem før nå! Dette er noe jeg syns er kjempe koselig å gjøre. Hvertfall på en dag som mandag, da den er bånn i bøtta som regel uansett. Dagen ble bra allikavel! ♡

Nå skal jeg endelig se dagens episode av Paradise, og jeg gruer meg allerede, da temaet er "paranormal" eller noe sånt.. Ææææ.. Glad jeg har Zarina. Akkurat som hu redder meg fra spøkelsene, som ligger å snorker ved siden av meg med en gang hu legger seg ned. Vel, må rekke det før det blir alt for sent.

Håper dere hadde en super mandag!
Sov godt, klems ♡

Idyll

 • 21.05.2017, 17:16

Hei og lenge siden sist. Jeg har vært dårlig form egentlig en stund nå, med både feber og vondt i kroppen og magen. Så derfor lite blogging. Hadde faktisk null motivasjon, og det var ikke akkurat spesielt interessant å ta bilde av veggen på soverommet for å legge ut.. Men igår så kom jeg meg endelig ut døra, og proppet i meg noen paracet, og vi dro til et sted som passet perfekt for bilder. Liker ikke innlegg uten bilder, så dette passet kjempe bra. Var på en campingplass rundt Moss området, og sov over på en annen plass like i nærheten. Det har blåst forsåvidt hele tiden, noe som heldigvis ikke syntes på bildene. Disse bildene er ikke redigert, for jeg har ikke funnet et sted jeg blir fornøyd med redigeringen enda. Savner egentlig også et godt kamera, som er lett å drasse med seg på sånne steder. Bruker innimellom et speilrefleks kamera, men det får jeg ikke til. Liker ikke bildene jeg får tatt med det, og det er for stort å drasse med seg i veska som regel. Har jo alltids med seg resten av livet sitt i veska, så da er det ikke plass til et digert kamera.
Noen som har noen forslag på kamera som gir gode bilder, god fokus, grei pris men som også er grei størrelse å ha med seg i en mindre veske? ♡

Disse bildene derimot er tatt med iphone på snapchat faktisk. Syntes de ble ganske fine!
Nå går dagen til å nyte solen, og bli ordentlig hundre prosent frisk.

Ha en fin dag i solen! ♡

17.mai er vi så glad i

 • 18.05.2017, 18:22

Har ikke motivasjon til å skrive noe idag, har feber og er ikke helt i form. Men tok noen få bilder igår etter barnetoget i Lillestrøm. Neste år håper jeg på mere sol og litt varmere vind! Hipp hipp hurra for Norge ♡


God morgen

 • 13.05.2017, 09:47

Hallo! Hadde vekkeklokken på ni idag tidlig, fordi jeg skulle egentlig på Strømmen Storsenter klokka ti, men det blir nok litt senere. Våkner av russen på parkeringsplassen utenfor hos meg hver natt rundt fem-seks om morningen, så da slipper man jo egentlig vekkerklokke, hehe! 
Skulle bare innom å si hei, og poste et kjempe fint bilde av lille snuppa mi som jeg tok den dagen jeg badet henne. Her gir henne labb, for å få kloa i den godbiten jeg holder i hånda.
Vel, nå må jeg kjappe meg å sminke meg og tusle ut med Zarina før jeg må dra bort til senteret. Det værste med å dra et sted er jo hva man skal ha på seg, hehe..Vi prates! Ha en fortsatt fin lørdagsmorgen ♡

Rolig fredagskveld

 • 12.05.2017, 23:37

Hei og god fredagskveld. Nå er det straks natta for min del etter en hektisk uke. Bestemte meg for å gomle i meg jordbær, drikke farris bris, og tappe opp i varmt vann i badekaret. Tok hårkur for hodebunn fra Kerastase og i tuppene tok jeg min favoritt hårkur fra Moroccanoil. Og tok en ansiktsmaske, men så jo ut som en alien, så det bilde droppa jeg for å si det sånn! Trengte virkelig dette! Meeen.. Da jeg skulle skylle ut hårkurene, så var det litt merkelig. Det var kun kaldt vann igjen.. Så hehe, en kald dusj før leggetid er vel greit. Eller ikke! Tror ikke jeg har skylt ut hårkuren ordentlig for å være helt ærlig! Ahhh, herregud var jo veldig veldig kaldt.. hehe! Håper dere koser dere masse videre ikveld!
Klem fra meg ♡

Hvor ble det av våren?

 • 10.05.2017, 20:53

Hallo.. og god.. vinter? Assa hva skjer ute? Jeg skiftet jo til sommerdekk på mandagen, jo! 
Når jeg våknet idag ble jeg litt sjokkert, for trodde egentlig ikke på at det skulle bli noe snø eller sludd som det ser ut som. Heldigvis, så virker det som regn når man kjører bil, og forhåpentligvis så går det greit å kjøre bil. Har en snuppe som ikke er veldig glad i sludd selv. Men derimot hvis det er flere cm med snø, så elsker hu å dytte hode nedi og rulle seg så hu blir veldig våt. Hørte også at det skulle bli enda værre i morgen, så spørs nok om jeg får kjørt i morgen med sommerdekk, om snøen har lagt seg på veiene. Veien opp til min jobb er ganske bratt, og der kommer jeg nok til å slite.. Får vel bare se an i morgen tidlig!Nå skal både jeg og Zarina dusjes og legge oss under varm dyne med varmeteppe og en film tenkte jeg. Ta en hårkur, det skal jeg også!
Ha en fortsatt fin, men kaldt onsdagskveld. Husk, det er ikke alt for mange dager til helg!
Klem ♡

Shinet leiligheten

 • 09.05.2017, 21:28

Halloen! Nå er jeg nydusjet og pakket inn i sengetøyet som jeg nettopp har skiftet på, og er straks klar for Paradise Hotel, eller PH som både jeg og de fleste kaller det. Er også avhengig av å se på det jeg da, hehe. Må få med meg det meste!
Var så sinnsykt trøtt istad når jeg hadde vært ute med Zarina, så måtte bare få ryddet både kjøkken, stue, bad og gang, og ikke minst soverommet som var stappfullt av klær og hundehår. Og da måtte det til.. støvsuge bort alle hybelkaniner og hundehår. Heldigvis er Zarina ferdig med den værste røytingen nå, men løpetid og innbilt svangerskap, det skal man ha.. Det går i uling, piping og bjeffing til unormale tider, og alle lekene og kosebamsene hennes er ryddet vekk i en kurv som står der hu ikke kommer til. Veldig synd, egentlig. Og jeg syns det ikke er greit, for jeg ser at hu sliter med det. Oppdaget dette da jeg trodde henne hadde noe slags verk i puppene eller pattene som de med hund sier, hehe. Men da jeg kom til dyrlege for helt andre grunner, så sa hu at de var fylt med melk. Uff, ikke greit for lille snuppa mi ♡ Håper det går over fort!

Har i tillegg satt på to vaskemaskiner, ryddet ut og inn av oppvaskmaskinen, og vasket og ryddet benken på kjøkkenet. Vasket bord og støvsugd over hele leiligheten. Det er isåfall ganske digg når man er ferdig!
Så som sagt, nå er det å legge seg ned å vente på PH.

Håper alle har hatt en fin dag, og at dere fortsatt får en kjempe fin uke!
Klem fra både med og Zarina ♡

Gårsdagens festligheter

 • 07.05.2017, 22:32

Hallo! Og hallo sier jeg til fyllesyke. Kom ikke hjem før litt over klokka 7 idag tidlig nemlig.. Noe jeg angrer helt sykt på idag.. Var isåfall en velykket og morsom kveld! Storkoste meg! Med veldig god mat på Casa Mia, og god vin og gode drinker. Assa jeg har hatt en kjempe fin kveld, og håper det kan gjentas! 
Ble så mye som et nach hos Therese, som da viste seg å vare helt til morrakvisten som sagt.. Begynte å lage meg nachos når jeg kom hjem til og med, og satt på en film på pcen! Ikke mer enn 6:35 minutter hadde visst jeg sett av denne filmen, og da hadde jeg lukket pcen og sluknet, haha. Monika kom innom meg istad, noe som var bra for da gikk vi for å kjøpe oss kebab og hamburger nede hos meg, og satt oss i hjørnet på sofaen og stappet det i oss på 1-2-3. 
Oppsummert så var det en velykket kveld, og nå skal jeg se videre filmen jeg ikke fikk sett!

Sov godt etterhvert, klem ♡

God lørdagskveld

 • 06.05.2017, 19:38

Hei! Nå har jeg akkurat fikset meg til at jeg skal dra. Er ca en times tid til jeg skal dra mot Lillestrøm. Håper alle får en kjempe fin kveld, enten det er en rolig kveld eller festligheter ute på byen eller hva som helst! 

Her ser dere forresten leppestiften fra "Mac" PÅ! I love it! Ha en suuuuper kveld, det skal jeg!
Klem ♡

Solfylte dager

 • 06.05.2017, 17:00

Hei og god lørdag i sola! Nå sitter jeg på verandaen med 24 grader i sola. Har innglasset veranda, så det føles ut som 40 grader her. Ganske digg egentlig!
Har gått i ett på jobb denne uken, med både regnskap og en hel haug med kunder. Godt er det, selvfølgelig, men blir fort sliten da. Så igår fylte Monika 24 år, og da var jeg innom Strømmen Storsenter for å kjøpe gave til henne, og da måtte jeg bruke muligheten til å kjøpe min yndlings leppestift til meg selv også, anbefaler virkelig merket "Mac". Dro deretter til hun for å levere gaven jeg kjøpte, og satt ute i sola å skravla i en times tid.

Idag skal bursdagsbarnet feires med god mat på Casa Mia og ut på byen etter det. Gleder meg veldig til det! Må få litt farge i ansiktet før jeg drar ut ikveld, så det er derfor jeg sitter i bikinien på verandaen og soler meg. Har tatt hårkur, og shavet leggene og smurt meg inn med fuktighetskrem fra topp til nå. Lakket neglene både på tær og hendene. Sitter med podcast på høyttaleren, og koser meg faktisk mer enn noen sinne!

Håper dere får en super duper dag i sola, og ikke minst varmen!
Klem fra meg ♡

Pollenallergi

 • 04.05.2017, 12:38

Hei og god torsdag! Tirsdag kveld skulle jeg som sagt gjøre ferdig alt regnskapet som måtte bli ferdig i slutten av denne uken. Hadde ikke fått skrivd ut mere enn tre ark fra printeren, før den lagde en rar lyd.. Da var den ødelagt! Brukte vel opp 10-15 ark på å få den til å fungere, men uten hell. Så da ringte jeg rundt for å få hjelp. Så den ble hentet og kjørt til service dagen etterpå, så har nå fått låne maskin. Fikk heldigvis gjort ferdig alt hjemme hos mamma igår, og lånt deres printer. Så kvelden ikveld skal brukes til å skifte på senga og lage god mat, og forhåpentligvis få litt sol på kroppen. Fordi jeg har blitt pottetett ettersom jeg har pollenallergi! Og en hund som røyter mye, og hu ligger å sover i min seng om natten, og det hjelper ikke akkurat på at man er tett i både hode og nese. 

Zarina blir med mamma og Tom på bobiltur til helgen, da jeg skal i bursdag til Monika på lørdag. Gleder meg!Nå er det kun 8 uker til min ferie, som skal nytes fullt ut. Kos dere masse i sola, nå får jeg fortsette å klippe hår. 
Klem ♡

Tirsdag

 • 02.05.2017, 19:06

Hei og hallo i sola! Nå sitter jeg å soler meg på verandaen og skal straks starte med litt regnskap som er nødt til å gjøres ferdig innen uken er ferdig. Dagen på jobb gikk fort idag. Fikk sittet litt ute i sola med Marielle da jeg hadde fikset håret hennes lyst idag. Blir litt annerledes å blogge på en hverdag, da denne uken går kun til regnskap. Og jobben varer jo så og si hele dagen, hehe.. 

Håper dere nyter disse dagene med sol, vi vet jo aldri hvor lenge det varer!

Klem ♡
 

På vei mot lysere tider

 • 01.05.2017, 20:23

Hellu! Endelig er det sol og vårstemning. For et herlig vær det har vært idag! Idag har dagen gått til å sitte ute i Lillestrøm på Peppes med familien, og grilling på kvelden. Blir nok til at jeg setter meg ut på verandaen i sola og nyter den siste timen med sol her hos meg. Heldigvis varer solen helt til rundt ni og gleder meg til at det skal fortsette noen dager til. Får skikkelig smaken på sommeren!
Ny jobbuke fra i morgen av, og det skal bli godt i og med at listene er så og si ganske fulle så da går det fort til helg igjen. Gleder meg allerede, hehe!

Ønsker alle en kjempe flott fridag med sol og god temperatur!

Klem ♡

Venninnekos

 • 01.05.2017, 14:57

Hei! Gårsdagen var velykket. Monika kom rundt 18 tiden og deretter koste vi oss med god mat som ost og kjeks og vin. Ble senere en tur ut i Lillestrøm på forskjellige barer for å ta noen drinker og noen glass vin. Veldig rart og uvant å være ute på en søndag da det var veldig lite folk ute når klokka var 21, men man må benytte muligheten når det er fridag på en mandag.Og ikke minst til venninnekos! Håper på flere sånne kvelder!


Nå skal jeg til Lillestrøm med familien i det fine været. Så må egentlig bare kjappe meg å fikse meg, for blir hentet om ikke alt for lenge. Har jo bare ligget rett ut idag og sett på Gåsmamman... Assa, jeg er helt avhengig! Klarer ikke å slutte..

Ha en fin dag i sola.

Klem ♡ 

Sen frokost

 • 30.04.2017, 13:04

Hei! Nå har det blitt sent ut på dagen, selvom jeg våknet halv ni i dag tidlig. Har ikke rukket å spise frokost før nå, for har blitt totalt avhengig av en serie jeg begynte å se på igår kveld når jeg kom hjem fra mamma. Gåsmamman på tv2sumo. En svensk serie som handler om familie, drap og dop. Satt helt til klokka to i natt før jeg sovnet og måtte skru det av. Og det var det første jeg gjorde når jeg stod opp idag også! Anbefales virkelig!
Har fått spist en god frokost med nystekte rundstykker med makrell i tomat med maldonsalt, peppermiks og purre, døds godt!

Idag er planene å komme meg ut døra og opp til mamma en tur, tenker jeg. Får besøk av en av mine bestevenninner, Monika, i kveld, med ost og kjeks og vin. Vi skal nok en tur ut ikveld siden det er fri i morgen. Gleder meg kjempe masse til det!
Nå må jeg hoppe i dusjen og kle på meg noe annet enn koseklær.

Klem ♡

Hvem er Stine?

 • 29.04.2017, 22:23

Hei og god lørdagskveld!

Denne lørdagen blir kun brukt på å slappe av med familien, så da skal jeg bruke muligheten til å fortelle litt om meg selv.


Fakta om meg:

- Jeg er 23 år og blir 24 år den 19.august, altså født i 1993

- Jeg har en liten chihuahua tispe på 6 år med navn Zarina

- Jeg er utdannet frisør, og leier stol i en frisørsalong og det vil si at jeg er selvstendig næringsdrivende 

- Bor i egen leilighet 

10 ting jeg liker:

- Junkfood. Helst hamburger og pommes med masse krydder

- Rosèvin og hvitvin.. Vel generelt vin

- Mine bestevenninner

- Sommer, sol og varme

- Når jeg har en god hårdag

- Hunden min, Zarina

- Følelsen av lykke

- Å ta bilder

- Å dra på ferie. Helst utlandet der det er varmt

- Familien min

10 ting jeg ikke liker : 

- Urettferdighet

- Forskjellsbehandling

- Å være alene

- Småkryp som maur og edderkopper

- Å ha en dårlig hårdag

- "blunkefjes" smiley

- At jeg er ekstremt sta

- Og ikke minst utålmodig

- Vinter og snø

- Mørket

4 blogger jeg leser fast:

- Lene Orvik

- Kristina Andersen

- Stina Bakken

- Marta Alise

Håper dere likte innlegget. Nå skal jeg straks kjøre hjemover til meg selv, og sette på en serie og legge meg.

Sov godt! Klem ♡

 

Search

Bloggdesign