New in: sminke

  • 06.09.2017, 14:36

Hei dere! Jeg har prøvd siden igår kveld å poste noen innlegg for dere, uten hell. Fikk rett og slett ikke lastet opp bilder.. Og orker ikke innlegg uten bilder. Sendte mail til blogg.no, og endte med at jeg prøvde meg på å restarte pc og blogg.no osv, så fungerer det, foreløpig. Ville bare vise frem sminken min som jeg fikk i posten igår kveld. Alt er fra Makeup Mekka. 

På tide å ordne neglene sine ser jeg, uff og huff.. Og atter en gang æsj og huff og æsj.. 

Håper dere får en fin dag! Idag prøver jeg ut den leppestiften som heter "Weekend". Skal se om jeg får tatt noen bilder av disse to leppestiftene på etterhvert! ♡

New in: såpe

  • 16.08.2017, 21:08

Hellu! På lørdag kjøpte jeg to nye såper som jeg digga lukten på. Jeg har jo som dere har fått med dere, dilla på duftlys. Rett og slett dufter. Har ikke rukket å prøve de ut enda faktisk. Har prøvd de ut hos søstra mi en gang, men ikke her hjemme. Men jeg syns de er ganske fine å se på også, så det er et stort pluss. 

Jeg har både gått 1 time tur igår og 1 time idag. SÅ deilig! Hvertfall når været tillater det. Igår hadde jeg på full musikk på ørene, og bare gikk i min egen verden mens Zarina løp og koste seg kjempe masse virket det som. Idag har jeg pratet i tlf med tanta mi, Titti som vi kaller henne, og møtte tilslutt på Marianne igjen, og tuslet litt med henne siste strekken av turen. Nå skal jeg lese noen blogger, og høre på musikk. Har fått dilla på vann med isbiter i.. Fyller opp et beger med sugerør i, og det er jo sunt i tillegg! Hjelper på når man er kjempe tørst. Skiftet forresten på senga igår, så gleder meg til å legge meg ned der idag. Deilig følelse! Håper dere har hatt en kjempe fin dag, klem fra meg ♡

Dagens innkjøp fra Nelly - salg

  • 15.06.2017, 13:10

Hei og god torsdag! Nå har jeg akkurat benyttet meg av salget på www.nelly.com og jeg har brukt hele tre dager på å fullføre salget, hehe. Klarer jo aldri å bestemme meg. Nå ble det bestilt! Er alltid vanskelig å bestille på nett, da man er usikker på størrelser. Men heldigvis er det så lett å sende tilbake klærne om de ikke passer enten i størrelse eller noe annet. Jeg bestilte også tre duftlys fra merket "Voluspa" som jeg digger! Fantastisk lukt på de fleste, og brukes ikke opp på et kvarter.  I butikk koster de rundt 400kr pluss minus, og derfor bestiller jeg de heller på Nelly. Det er også gratis frakt over 199kr. 
Ikveld begynner byfesten i Lillestrøm, og får se om jeg skal en tur innom. Kun for å glane på ting, og det er masse tilbud rundt om kring. 

Håper dere får en fin dag! ♡


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER

 

Skodilla

  • 29.05.2017, 21:12

Hei! Nå har jeg kjøpt meg enda et par sko. Var å prøvde de på lørdagen, og klarte ikke å slutte å tenke på de, så måtte kjøre innom å kjøpe de. Har de i str 37 og de er fra Nilson Shoes. Virker som veldig gode sko, og jeg som jobber som frisør trenger flere sko å bytte på. Sliter veldig fort ut skoene mine, så nå er de gjort klare, så nå skal jeg rett og slett ut å gå tur med Zarina for å teste de ut!

Nå er det finaleuke på PH, så gleder meg kjempe mye til å henge opp vasken som er i vaskemaskinen og ta meg en god dusj og legge meg i senga og spise jordbær og se på mandagens episode når den starter. Gleder meg som en liten unge, jeg, hehe.

Håper dere har hatt en fin mandag, og at dere får en super fin uke videre! Klem ♡

Lørdagens innkjøp

  • 14.05.2017, 22:55

Hei! Nå er det bare noen timer igjen av søndagen, og jeg har kommet hjem for ca en times tid siden fra bursdagen. Gikk en halvtimes tur med Zarina, og nå skal vi straks legge oss. Ville bare vise frem de nye rosa skoene mine som jeg kjøpte på lørdag. Kjøpte et såkalt skum som man kan smøre på ved flekker, i og med at det er velour stoff. Fargen er bare så fin, og ikke minst meg! Digger den! Har aldri kjøpt sånne type sko før, men jeg kan ikke fly rundt i vinterskoene mine lengre, hvis det ikke blir snø i morgen igjen da, hehe. Får vel håpe at vi ikke ser snø før 23.desember vel.. Gleder meg hvertfall til å bruke disse etter jeg har impregnert de (hehe trodde det het inprignert før jeg googla det faktisk), og det blir litt tørrere ute. Nå har det jo vært ganske dårlig vær i helgen, og det ser ut til at det blir det til uka også. Nå som det er 17.mai snart også, og det er bunadsvær.. Ikke akkurat en god kombinasjon med regn da altså. Men vi får se, blir hyggelig forde tenker jeg! 
Skoene er forresten kjøpt på Bianco og er i str 36. Finnes i en annen farge i velour, og i skinn med tre forskjellige farger om jeg ikke tar feil. Likte som sagt disse utrolig godt! Blir spennende å se om jeg klarer å venne med til typen.Kjøpte forresten et "Isadora pudder" i fargen 87 som jeg har prøvd for første gang idag, da mitt egentlige solpudder var så tomt at det sprakk, og alt ligger i tusen knas. Dette ser ut til å ikke finner mer, så da måtte jeg prøve ut noe annet. Håper jeg blir fornøyd! Ser bra ut foreløpig!
Nå skal jeg lese rundt på litt blogger, og sette på litt podcast, så er det natta om litt. 
Håper dere får en fin uke!
Klem og god natt ♡

stinem

Search

Bloggdesign

hits