Norsk sommmer

 • 30.05.2017, 20:29

Dette har vært en daff dag. Hadde egentlig full liste på jobb idag, men fikk en avbestilling som var på 3-4 timer, så det gjorde dagen ganske kjip. I og med det, så ble jeg bare sittende å vente på neste kunde som skulle komme om 4 timer. Ettersom dette skjedde, har jeg sittet å sløvet i hele dag på jobb, og ryddet litt her og der. Og det førte til at jeg rett og slett måtte slappe av litt i sola. Rettere sagt: solarium. Det er ganske digg, og holdt på å sovne flere ganger, men det er ganske varmt og kjenner at man blir enda mere slapp faktisk, hehe. Det kalles norsk sommmer!
Nå ligger jeg bare rett ut og titter på en serie, og har faktisk lyst til å legge meg for kvelden. Håper dagen i morgen blir bedre, for nå er jeg solbrent på stumpen, hehe! 
Skoene var suuuuper gode å ha på seg idag! Jeg er veldig fornøyd!

Ha en fin tirsdag! ♡

Skodilla

 • 29.05.2017, 21:12

Hei! Nå har jeg kjøpt meg enda et par sko. Var å prøvde de på lørdagen, og klarte ikke å slutte å tenke på de, så måtte kjøre innom å kjøpe de. Har de i str 37 og de er fra Nilson Shoes. Virker som veldig gode sko, og jeg som jobber som frisør trenger flere sko å bytte på. Sliter veldig fort ut skoene mine, så nå er de gjort klare, så nå skal jeg rett og slett ut å gå tur med Zarina for å teste de ut!

Nå er det finaleuke på PH, så gleder meg kjempe mye til å henge opp vasken som er i vaskemaskinen og ta meg en god dusj og legge meg i senga og spise jordbær og se på mandagens episode når den starter. Gleder meg som en liten unge, jeg, hehe.

Håper dere har hatt en fin mandag, og at dere får en super fin uke videre! Klem ♡

Nytt design

 • 29.05.2017, 12:07

Hei og god mandag! Jeg har endelig fått ordnet meg nytt design fra http://kvdesign.no og jeg er superfornøyd! Eneste jeg sliter med som jeg må få ordnet er størrelsen på headeren, den vil jeg ha litt bredere og større så den ikke er midtstilt. Og det klarer jeg ikke å få til.. Noen som vet?Moren til bruden jeg hadde på lørdag kom innom jobb nå og viste masse bilder og at de var superfornøyde begge to. Krøllene og frisyren og til og med make-upen hadde holdt hele kvelden helt til 2 på natta. Det varmer hjertet mitt. Og de har anbefalt meg videre! Kan ikke være mere fornøyd! 

En stille dag på jobb idag, så tenkte jeg skulle ut på butikken og kjøpe meg litt lunsj. Er så lei av knekkebrød, hehe. 
Håper dere får en super mandag! Klem ♡

Storbyen og strålende vær

 • 28.05.2017, 23:06

Halloen! Dagen igår var vel en av de varmeste dagene vi noen sinne har hatt.. For å si det sånn, så har jeg ikke verdens største leilighet, og det merker man godt når det er 30grader ute. Kjentes ut som det var det dobbelte her inne i leiligheten min! Kan ikke klage, selvfølgelig. Jeg elsker jo alt som har med varmen og sol å gjøre generelt, så har egentlig vært superfornøyd! I forhold til at man bruker sminke, så er det jo kjipt, så måtte sminke meg to ganger igår for alt bare rant av, hehe. Det er hvertfall veldig digg å ha på litt lettere klær, og sko, og at det er lyst lengre på kveldene, syns nå jeg!

Dagen igår startet jo ganske tidlig, i og med at jeg skulle ha brud + brudens mor klokka 7 på morningen. Jeg sov nesten ingenting natt til lørdag fordi man blir jo ganske nervøs selv. Det er jo en veldig viktig dag for de. Så jeg hadde pakket alt klart dagen før, som jordbær, druer, drikke og champagneglass og diverse krølltenger jeg skulle bruke og sminke og alt. Så jeg slapp å stresse med det så tidlig neste morning. Våknet først 2, så trodde jeg at jeg hadde forsovet meg og fikk helt noia. Skjønte fort når jeg så hundre ganger på klokka på mobilen at klokka kun var 2 heldigvis. Våknet igjen klokka 3 og klokka 5. Assa, snakk om å være stressa, hehe. Kjørte opp til jobben og var klar for dagen, og jeg gledet meg jo egentlig også. Når jeg kjørte inn til jobben, så skreik jeg og begynte å gråte i bilen, joda.. Fordi jeg hadde nemlig glemt nøkkelen til jobben! HALLO, er det mulig... Alt var jo pakket klart, men det viktigste hadde jeg glemt. Går det an å være så surrete. Jeg ble drit forbanna på meg selv, og bekymret fordi de skulle komme om 15 minutter!?! Ringte kollegaen min, men hun lå jo selvfølgelig å sov.. Så jeg hadde ikke noe valg. Jeg måtte vekke de som eier huset for å få nøkkel. Stakkars mennesker, vekke de så tidlig på morningen er rett og slett IKKE greit.. Men heldigvis hjalp de meg, så alt ordnet seg. Beklaget meg sikkert hundre ganger.
Fikk hvertfall ordnet både brudens mor og bruden. Så alt i alt ble det kjempe velykket og dette er noe jeg ønsker å gjøre flere ganger!

Dro videre til polet for å kjøpe inn til kveldens festligheter. Må ha yndlingsvinen min jeg som vanlig! Møtte søsteren min, Linda og hennes kjæreste Merville i Lillestrøm og gikk tur med Zarina for å ta en kaffe. Var jo som sagt supervarmt, så det var digg å sitte ute.Monika kom til meg ved 18 tiden og vi skulle videre til storbyen Oslo av alle ting. Uvant for oss begge, men det er digg når det er fint vær å sjekke ut Oslo! Dro til Sara på vors for så å dra videre. Vi bestemte oss for å dra på Horgans, og det var kjempe koselig! Masse mennesker, men veldig veldig gøy! Problemet var bare hvordan vi skulle komme oss hjem, så Monika tok den avgjørelsen som var den beste og kjappeste, og ta taxi hjem. Hu skulle jo sove hos meg, så vi begynte å kjenne at nå var det natta. Ble jo forsåvidt en dyr kveld, men absolutt velykket! Var så sinnsykt trøtt når vi kom hjem, at jeg sovnet på 1-2-3. Veldig koselig med overnattingsgjester, selvom vi holdt på å svette i hjel, hehe!

Men da håper jeg alle har hatt en super helg med godt vær! Håper at neste helg blir sånn også, da er det langhelg. Digg å ha fri på en mandag!
Jeg har vært i bursdag i dag hos mommoen min, så nå er det på tide å legge seg. 
Vi prates. Klem ♡

Fridager

 • 26.05.2017, 16:14

Hallo i solen! Nå sitter jeg egentlig å bare slapper av etter jobb. Hadde en kort dag idag, i og med at jeg skal jobbe i morgen. Har ikke blogget, for har vært alt for fint vær til å sitte inne rett og slett! Så på onsdagen møtte jeg Katja en tur i Lillestrøm. Vi hadde bestemt oss for å ta noen glass vin, som var medbrakt. Satt oss på en benk ute ved vannet og koste oss og skravla. Ettersom vi har drukket litt, så bestemte vi oss for å dra innover mot Lillestrøm for å dra på byen. Vi ville danse og ha det drit gøy. Det ble det virkelig! Kjempe velykket! 

Men igår så måtte jeg bare ha en rolig dag i og med at jeg skulle på jobb idag. Hentet tantebarnet og dro på oss bikinien og badet i bassenget hos mamma. 29 grader i vannet er ikke feil! Hadde det kjempe koselig!

Nå skal jeg fortsette å slappe av. Rydde litt etter disse fridagene, for her ser det virkelig ikke ut.. Har en hund som ikke er helt i form, så må dra på Strømmen storsenter for å sjekke om det finnes noen kjølematter til henne på dyrebutikken. Håper hun blir bedre snart.. En beskymret mamma..
I morgen skal jeg på jobb å ha brud klokka 7, så da blir det en nervepirrende dag men også spennende! Så på kvelden skal jeg og Monika som sagt til Oslo, så det blir hyggelig!
Ha en strålende dag i sola, nyt det mens dere kan! ♡

 • Mat
 • Sommerlig mat

  • 23.05.2017, 19:47

  Endelig er det kjempe fint vær ute. Bortimot 20grader. Gledet meg så mye til å komme hjem fra jobb idag. Hadde nemlig på meg alt for tykke klær idag, og det var skikkelig slitsomt. Så kjappet meg til butikken og kjøpte inn til salat. Dette har jeg hatt lyst til å ha til middag nå i flere uker og måneder. Og det har jeg nok til middag noen dager fremover, og sikkert lunsj. Skiftet til lettere klær, kastet strømebuksen og tok på meg sandaler, og gikk en tur med Zarina!

  Grillet kylling, epler, agurk, druer, pasta, vårløk, fetaost, isbergsalat, babyleaf mix, mais og krutonger! Enkel salat med hvitløksbrød og aioli ved siden av! NAM!

  Ha en fin kveld i solen, nå skal jeg nyte maten og titte på litt serier. Rart hvor sløv man blir etter jobb!
  Klem fra meg ♡

  Mandagskos

  • 22.05.2017, 23:51

  Hei! Nå kom jeg akkurat hjem fra Lillestrøm. Jeg og Katja avtalte å møtes ved Pikene på hjørnet, og der satt vi oss ned for å ta en kaffe, men de stengte klokka 21, og når vi kom dit så var den halv, så vi hadde ikke mye tid. Så da måtte vi hive i oss maten og fikk med take-away kopp.. Ganske sjarmerende kan du si.. Så da bestemte vi oss for å gå til Egon. Bestilte det samme der, og storkoste oss. Alltid når vi møtes er det skravling på høyt nivå, så har ikke kommet meg hjem før nå! Dette er noe jeg syns er kjempe koselig å gjøre. Hvertfall på en dag som mandag, da den er bånn i bøtta som regel uansett. Dagen ble bra allikavel! ♡

  Nå skal jeg endelig se dagens episode av Paradise, og jeg gruer meg allerede, da temaet er "paranormal" eller noe sånt.. Ææææ.. Glad jeg har Zarina. Akkurat som hu redder meg fra spøkelsene, som ligger å snorker ved siden av meg med en gang hu legger seg ned. Vel, må rekke det før det blir alt for sent.

  Håper dere hadde en super mandag!
  Sov godt, klems ♡

  Noe nytt til vårgarderoben?

  • 22.05.2017, 16:00

  Sjekk her! Her har jeg funnet frem noen favoritter som man kan ha nå fremover! Både vår og sommer. Alt er fra www.nelly.com og er linket under direkte. Finnes masse annet fint der, dette er bare en liten brøkdel. Nelly har masse fint, og alltid salg. Gleder meg til tiden fremover med litt lettere klær! Det skal nytes♡


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER

  Ny uke, nye muligheter

  • 22.05.2017, 12:50

  Goood mandag! Værste dagen i uken, men det er litt digg å komme igang for min del akkurat nå. Kjenner jeg er litt groggy fortsatt i halsen, og kroppen, men det var godt å starte igjen. Har fått en ny favoritt innenfor Bris. Den med mango og papaya smak.. mmmm! Burde testes ut!
  Sitter å spiser lunsj på jobb nå, og det er litt roligere nå etter 17.mai, så får kommet meg sakte men sikkert. 

  Har planer om å dra ut å utforske Oslo by på Lørdag med Monika og noen fra byen. Jeg kan innrømme at jeg syns det er litt skummelt å dra til en by som er større enn Lillestrøm, hvertfall når man har drukket. I og med at det tar litt lengre tid enn 5 minutter på å komme seg hjemover igjen. Da blir det nok sleepover med Monika uansett, så det blir hyggelig! Har dere noen utesteder dere anbefaler forresten, som det er liv men også hyggelig?

  Ha en fin mandag, dere! Får håpe på noen solfylte dager fremover!
  Klem ♡

  Hva gjør man på en søndag?

  • 21.05.2017, 19:54

  Jeg er en person som kjeder meg fort. Får helt fnatt når søndagen kommer, for da vet jeg at man slapper av. Hehe, høres rart ut når jeg sier at man får fnatt av å slappe av, men jeg er en rastløs person. Jeg tenker alltid inni hodet mitt "åh, nå er jeg så sliten og trenger å slappe helt av" men klarer det sjeldent. Så nå skal jeg virkelig prøve å tenke ut hva man kan gjøre. Trenger også tips fra dere! ♡

  Gå tur - Jeg som har hund, må ut uansett vær. Om det er fint vær en søndag, har man stor mulighet til både å komme seg ut, men også få litt sol på kroppen. Enten rett utenfor døren, eller kjøre seg en tur for å gå et fint sted. Frognerparken er et kjempe fint sted å gå. Hvis jeg skal dit, må jeg kjøre for å komme dit, men er verdt det når man er fremme. Eller bare langs veien med propper i ørene, med favorittmusikken sin.

  Se på serier - Her har man mange muligheter. Finne seg en favoritt serie på nettet, og ha maraton. Eller se repriser av ting som har gått på tv.

  Lese blogger - Man har alltids en eller flere favorittblogger. Elsker å lese igjennom de, og se på fine bilder, og hvis de har lagt ut videoblogger så er det en god ting å bruke tiden sin på, syns nå jeg. Dette er jo inspirasjon generelt også!

  Kvalitetstid med venner og familie - Spise god mat, skravle, være ute eller bare slappe av.

  Snakke i telefonen - Med gode venner. Skravle i flere timer, det er virkelig noe for meg! Enten om hva de gjør, eller hva som har skjedd i helgen. 

  Kjøre en tur - Dette er noe jeg elsker.. Elsker å høre på musikk, og bare kjøre en tur. Dette er noe jeg elsker å gjøre på søndager!

  Idyll

  • 21.05.2017, 17:16

  Hei og lenge siden sist. Jeg har vært dårlig form egentlig en stund nå, med både feber og vondt i kroppen og magen. Så derfor lite blogging. Hadde faktisk null motivasjon, og det var ikke akkurat spesielt interessant å ta bilde av veggen på soverommet for å legge ut.. Men igår så kom jeg meg endelig ut døra, og proppet i meg noen paracet, og vi dro til et sted som passet perfekt for bilder. Liker ikke innlegg uten bilder, så dette passet kjempe bra. Var på en campingplass rundt Moss området, og sov over på en annen plass like i nærheten. Det har blåst forsåvidt hele tiden, noe som heldigvis ikke syntes på bildene. Disse bildene er ikke redigert, for jeg har ikke funnet et sted jeg blir fornøyd med redigeringen enda. Savner egentlig også et godt kamera, som er lett å drasse med seg på sånne steder. Bruker innimellom et speilrefleks kamera, men det får jeg ikke til. Liker ikke bildene jeg får tatt med det, og det er for stort å drasse med seg i veska som regel. Har jo alltids med seg resten av livet sitt i veska, så da er det ikke plass til et digert kamera.
  Noen som har noen forslag på kamera som gir gode bilder, god fokus, grei pris men som også er grei størrelse å ha med seg i en mindre veske? ♡

  Disse bildene derimot er tatt med iphone på snapchat faktisk. Syntes de ble ganske fine!
  Nå går dagen til å nyte solen, og bli ordentlig hundre prosent frisk.

  Ha en fin dag i solen! ♡

  17.mai er vi så glad i

  • 18.05.2017, 18:22

  Har ikke motivasjon til å skrive noe idag, har feber og er ikke helt i form. Men tok noen få bilder igår etter barnetoget i Lillestrøm. Neste år håper jeg på mere sol og litt varmere vind! Hipp hipp hurra for Norge ♡


 • Mat
 • Velkomstdrink

  • 16.05.2017, 09:51

  Her kommer et tips til hva slags velkomstdrink du kan lage på eventuelt 17.mai om du får gjester. Kan både brukes med og uten alkohol. Denne er laget med alkohol. Hurra! Bare 1 dag igjen!

  Har oppi Absolutt Vodka, solbær saft, litt sprite. Har hatt oppi Cava eller en slags sprudlende drikk også noen ganger!
  Deler jordbærene i to (kan også bruke flere frukter om ønskelig)
  Til slutt har jeg oppi en haug av store isbiter som har ligget i fryseren fra dagen før. Dette er mengder jeg smaker meg frem til, så ikke noen eksakte mål.

  Kos dere, den er veldig god ♡

  40 spørsmål

  • 15.05.2017, 23:46

  1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 28 år.

  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Familien min

  3. Hvor høy er du? 165 cm høy

  4. Hvilken film så du sist? "Mothers Day"

  5. Hvem ringte du sist? Titti, tanta mi

  6. Hvem ringte deg sist? Mamma

  7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Hei, ja no worries <3"

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker vel egentlig helst å ringe. Hvis jeg sitter i bilen hjem fra jobb er jeg veldig glad i det. Har jeg lite tid, liker jeg sms. 

  9. Hva er ditt favorittsted? Der det er varmt

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen uten tvil. Får gåsehud av å skrive det til og med. 


   

  11. Hvilken øyenfarge har du? Blå-grønne.

  12. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt.

  13. Når våknet du i dag? Våknet 7:30.

  14. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da håper jeg at jeg har en fin bil, fin kjæreste, et eller to barn og en leilighet/hus som jeg skal bo en stund i med disse menneskene.

  15. Hva skremte deg om natten som barn? Spøkelser og mørket, noe som skremmer meg den dag idag også som snart 24 åring.

  16. Hva er dine beste egenskaper? At jeg er omsorgsfull, glad i barn og dyr, setter venner og familie først.

  17. Hva er dine verste egenskaper? At jeg er sta, har kort lunte og er dårlig på å ta imot komplimenter.

  18. Sover du med eller uten klær om natten? Helst i bare truse, og hvis det er kaldt, så sover jeg med en tykk rosa genser jeg har fra bikbok som jeg elsker.

  19. Hvor mange puter har du i sengen? 6 stk. heheh...

  20. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar Macbook Air.

  21. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker, for jeg hater tær.

  22. Hvilken iskrem er din favoritt? Bringebær sorbet fra Dream.

  23. Hvilken dessert er din favoritt? Er ikke et dessert menneske, men er glad i bær. Og hvis jeg skal velge kake, så blir det pavlova.

  24. Liker du kaffe? Nja, helst ikke. Hvis jeg må, så blir det kaffe mocca med ekstra sjokolade.

  25. Hva drikker du helst til frokost? Juice eller farris.

  26. Hva har du spist i dag? Noen brødskiver med ost, på mcern og noen krutonger.

  27. Vil du ha barn? Ja det er ikke noe annet jeg ønsker meg mer når den tid kommer. Elsker barn!

  28. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og svensk, kun fordi jeg syns svensk er fascinerende. 

  29. Sover du på en spesiell side? Starter som regel på venstre side, så magen.

  30. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng. Redd jeg skal få saltvann i nesa når jeg bader i havet, hehe.

  31. Hva bruker du helst penger på? Ytterjakker... Mat, snus, farris. Kunne ønske jeg sparte mere nå når jeg bor for meg selv. Var en kløpper på det når jeg bodde hjemme.

  32. Eier du dyrebare smykker? Fikk noen dyre smykker til min konfirmasjon for mange år siden. Men de jeg bruker nå er fra Marc Jacobs som regel. 

  33. Hva er ditt favorittprogram på tv? Keeping Up With The Kardashians, Paradise Hotel.. Ser ikke så mye på tv. Kun på pcen, og serier. Dette går jo også under serier men..

  34. Hva skal du gjøre i helgen? Har ingen planer foreløpig. Den helgen som var hadde jeg en rolig helg, så det var jo veldig deilig det også. 

  35. Kan du stå på slalåm? Ja, har stått på det før i tiden, men det er lenge siden. 

  36. Hvordan imponerer man deg? Hvis du er imøtekommende, morsom og har et glimt i øyet så kan det nok hende det imponeres. 

  37. Hva slags ringelyd har du på telefonen? "Natteravn" på iPhone. Alle vennene mine sier alltid når min tlf ringer "Hallo, det der er min vekkerklokke!!"

  38. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

  1. Jeg tåler ikke melk

  2. Jeg har alltid vært husredd

  3. Jeg er veldig følsom og gråter både av glede og sorg

  4. Jeg kan ikke plystre, sikkert pga mitt mellomrom 

  5. Jeg trives ikke alene og kjeder meg ganske fort

  39. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Absolutt ingenting. Hvis noe som er rosa er rødt, så sier jeg skoene mine.

  40. Er du sosial? Ja det kan jeg vel si at jeg er. 

  Lørdagens innkjøp

  • 14.05.2017, 22:55

  Hei! Nå er det bare noen timer igjen av søndagen, og jeg har kommet hjem for ca en times tid siden fra bursdagen. Gikk en halvtimes tur med Zarina, og nå skal vi straks legge oss. Ville bare vise frem de nye rosa skoene mine som jeg kjøpte på lørdag. Kjøpte et såkalt skum som man kan smøre på ved flekker, i og med at det er velour stoff. Fargen er bare så fin, og ikke minst meg! Digger den! Har aldri kjøpt sånne type sko før, men jeg kan ikke fly rundt i vinterskoene mine lengre, hvis det ikke blir snø i morgen igjen da, hehe. Får vel håpe at vi ikke ser snø før 23.desember vel.. Gleder meg hvertfall til å bruke disse etter jeg har impregnert de (hehe trodde det het inprignert før jeg googla det faktisk), og det blir litt tørrere ute. Nå har det jo vært ganske dårlig vær i helgen, og det ser ut til at det blir det til uka også. Nå som det er 17.mai snart også, og det er bunadsvær.. Ikke akkurat en god kombinasjon med regn da altså. Men vi får se, blir hyggelig forde tenker jeg! 
  Skoene er forresten kjøpt på Bianco og er i str 36. Finnes i en annen farge i velour, og i skinn med tre forskjellige farger om jeg ikke tar feil. Likte som sagt disse utrolig godt! Blir spennende å se om jeg klarer å venne med til typen.  Kjøpte forresten et "Isadora pudder" i fargen 87 som jeg har prøvd for første gang idag, da mitt egentlige solpudder var så tomt at det sprakk, og alt ligger i tusen knas. Dette ser ut til å ikke finner mer, så da måtte jeg prøve ut noe annet. Håper jeg blir fornøyd! Ser bra ut foreløpig!
  Nå skal jeg lese rundt på litt blogger, og sette på litt podcast, så er det natta om litt. 
  Håper dere får en fin uke!
  Klem og god natt ♡

 • Mat
 • Gårsdagens tapas

  • 14.05.2017, 14:39

  Hei! Fikk aldri lagt ut noe innlegg igår, da vi så på Eurovision 2017 helt til rundt ett i natt! Før dette var vi en tur på Strømmen Storsenter, som sagt. Innkjøp kommer senere! 
  Vi lagde gooood tapas hos mamma igår, med både kjøttboller i tomatsaus, scampi med hvitløk og chili, calamares, aioli, manchego ost, jordbær, kyllingklubber, poteter, fylte chili og fylte paprika. Med brød og focacciabrød ved siden av! Det var så godt det, at jeg får helt vann i munnen bare jeg snakker om det!

   

  Veldig deilig å ikke være fyllesyk idag, for nå skal vi videre i bursdag til mamma. Jeg sov hos søstra mi, Linda, igår. Så nå må vi kjappe oss for å rekke det til klokka 15.
  Ha en kjempe fin søndag i regnværet. Bare noen få dager til 17.mai. Hurra!
  Klem ♡

  God morgen

  • 13.05.2017, 09:47

  Hallo! Hadde vekkeklokken på ni idag tidlig, fordi jeg skulle egentlig på Strømmen Storsenter klokka ti, men det blir nok litt senere. Våkner av russen på parkeringsplassen utenfor hos meg hver natt rundt fem-seks om morningen, så da slipper man jo egentlig vekkerklokke, hehe! 
  Skulle bare innom å si hei, og poste et kjempe fint bilde av lille snuppa mi som jeg tok den dagen jeg badet henne. Her gir henne labb, for å få kloa i den godbiten jeg holder i hånda.
  Vel, nå må jeg kjappe meg å sminke meg og tusle ut med Zarina før jeg må dra bort til senteret. Det værste med å dra et sted er jo hva man skal ha på seg, hehe..  Vi prates! Ha en fortsatt fin lørdagsmorgen ♡

  Rolig fredagskveld

  • 12.05.2017, 23:37

  Hei og god fredagskveld. Nå er det straks natta for min del etter en hektisk uke. Bestemte meg for å gomle i meg jordbær, drikke farris bris, og tappe opp i varmt vann i badekaret. Tok hårkur for hodebunn fra Kerastase og i tuppene tok jeg min favoritt hårkur fra Moroccanoil. Og tok en ansiktsmaske, men så jo ut som en alien, så det bilde droppa jeg for å si det sånn! Trengte virkelig dette! Meeen.. Da jeg skulle skylle ut hårkurene, så var det litt merkelig. Det var kun kaldt vann igjen.. Så hehe, en kald dusj før leggetid er vel greit. Eller ikke! Tror ikke jeg har skylt ut hårkuren ordentlig for å være helt ærlig! Ahhh, herregud var jo veldig veldig kaldt.. hehe!   Håper dere koser dere masse videre ikveld!
  Klem fra meg ♡

  Inspirasjon til sommergarderoben

  • 11.05.2017, 21:38

  Satt å tittet litt rundt på kjoler på Nelly.com istad, og her er litt inspirasjon til sommerkjoler. Man må glede seg til sommeren når det er vinter ute! Sitter å drømmer meg bort ♡


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER

  Hvor ble det av våren?

  • 10.05.2017, 20:53

  Hallo.. og god.. vinter? Assa hva skjer ute? Jeg skiftet jo til sommerdekk på mandagen, jo! 
  Når jeg våknet idag ble jeg litt sjokkert, for trodde egentlig ikke på at det skulle bli noe snø eller sludd som det ser ut som. Heldigvis, så virker det som regn når man kjører bil, og forhåpentligvis så går det greit å kjøre bil. Har en snuppe som ikke er veldig glad i sludd selv. Men derimot hvis det er flere cm med snø, så elsker hu å dytte hode nedi og rulle seg så hu blir veldig våt. Hørte også at det skulle bli enda værre i morgen, så spørs nok om jeg får kjørt i morgen med sommerdekk, om snøen har lagt seg på veiene. Veien opp til min jobb er ganske bratt, og der kommer jeg nok til å slite.. Får vel bare se an i morgen tidlig!  Nå skal både jeg og Zarina dusjes og legge oss under varm dyne med varmeteppe og en film tenkte jeg. Ta en hårkur, det skal jeg også!
  Ha en fortsatt fin, men kaldt onsdagskveld. Husk, det er ikke alt for mange dager til helg!
  Klem ♡

  Shinet leiligheten

  • 09.05.2017, 21:28

  Halloen! Nå er jeg nydusjet og pakket inn i sengetøyet som jeg nettopp har skiftet på, og er straks klar for Paradise Hotel, eller PH som både jeg og de fleste kaller det. Er også avhengig av å se på det jeg da, hehe. Må få med meg det meste!
  Var så sinnsykt trøtt istad når jeg hadde vært ute med Zarina, så måtte bare få ryddet både kjøkken, stue, bad og gang, og ikke minst soverommet som var stappfullt av klær og hundehår. Og da måtte det til.. støvsuge bort alle hybelkaniner og hundehår. Heldigvis er Zarina ferdig med den værste røytingen nå, men løpetid og innbilt svangerskap, det skal man ha.. Det går i uling, piping og bjeffing til unormale tider, og alle lekene og kosebamsene hennes er ryddet vekk i en kurv som står der hu ikke kommer til. Veldig synd, egentlig. Og jeg syns det ikke er greit, for jeg ser at hu sliter med det. Oppdaget dette da jeg trodde henne hadde noe slags verk i puppene eller pattene som de med hund sier, hehe. Men da jeg kom til dyrlege for helt andre grunner, så sa hu at de var fylt med melk. Uff, ikke greit for lille snuppa mi ♡ Håper det går over fort!

  Har i tillegg satt på to vaskemaskiner, ryddet ut og inn av oppvaskmaskinen, og vasket og ryddet benken på kjøkkenet. Vasket bord og støvsugd over hele leiligheten. Det er isåfall ganske digg når man er ferdig!
  Så som sagt, nå er det å legge seg ned å vente på PH.

  Håper alle har hatt en fin dag, og at dere fortsatt får en kjempe fin uke!
  Klem fra både med og Zarina ♡

 • Mat
 • Dagens kjappe middag

  • 09.05.2017, 18:22

  Hei! Sen middag idag også, da man bruker hele dagen sin på jobb. Lagde Nachos idag med salat ved siden av, mmm, nam!

  400g kjøtteig
  Nachos
  Ost
  Kajennepepper
  Tacokrydder
  Paprikakrydder
  Salsa 
  Babyleaf mix
  Mais
  Avocado
  Røde druer
  Fetaost

  Jeg stekte først 400g kjøtteig i en stekepanne i kun smør. Hadde deretter i kajennepepper, paprikakrydder og tacokrydder og tok bittelitt vann og lot det koke i 1 minutt ca. Satt ovnen på 200 grader på varmluft, oppe og under varme. La lagvis kjøtteig, nachos, og ost i en ildfast form, og tok pepperpix krydder og grillkrydder over før steking. Imens denne var i ovnen, kuttet jeg opp avocado i biter, delte druene i to, og vips så hadde jeg en enkel og god salat ved siden av med babyleaf salat og mais i tillegg. Strødde fetaost på toppen.

  Digg, nå skal jeg kose meg og titte litt på pcen. God middag!
  Klem ♡

  Drømmer meg bort

  • 08.05.2017, 14:09

  Hei og god mandag. Jeg sitter på jobb og drømmer meg bort. Vil skrive et innlegg om 5 steder jeg kunne ønske å reise til, som jeg aldri har vært i. Er vel fordeler og ulemper med de fleste steder!

  Zakynthos
  Sjekk det turkise havet inni denne gropa da!! Kunne gjort mye for å oppleve det akkurat nå. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ønsker å dra akkurat til Zakynthos, men det er nok pga stranden og det fine havet der. Og jeg er jo super glad i varmen generelt. Elsker at det er sandstrender, og ikke stein. Dette er vel et sted som kan bestilles som charter tur også, som er postivit syns jeg.

  Santorini 
  Dette stedet SKAL jeg reise til en gang. Elsker de små, hvite husene som minnes om en liten landsby. Eneste "ulempen" som jeg har hørt, er at mesteparten av strendene her er av stein. Noe jeg ikke foretrekker helt hundre prosent, men. 
  Men jeg tenker liksom.. Er det virkelig så fint som det vises på alle bildene? Det må vel nesten bare oppleves med egne øyne! 

  Dubai
  Et sted som jeg anser som et stort og kanskje litt skummelt og ikke minst dyrt sted. Har jeg rett?
  Ønsker å oppleve alt der, både med utstrålingen det har og med shopping. Hvorfor jeg tenker at det er skummelt der, er at det virker så strengt der. Har hørt noen historier opp igjennom at man skal være litt forsiktig der nede i forhold til alkohol og måten man kler seg på. Ikke for lite klær, og ikke være "nordmann i syden", hehe.


  Maldivene
  Dette kom vel ikke som en overraskelse at Maldivene er på lista over steder jeg ønsker å reise til en gang i livet. Alle og enhver har vel en gang drømt om Maldivene. De fine små husene ute på vannet! Så åpnet og fint. 
  Men mange sier det skjer ikke alt for mye der, så hvis man skulle reist dit, så hadde det blitt en rolig, slappe-av ferie. 

  Los Angeles
  En storby må også komme på lista. Har så lyst til å reise hit en gang! Ulempen er at det er maaange timer med fly dit.. Og er ikke akkurat super glad i fly i mange timer. Syns det er litt skummelt å lande, jeg. Men en eller annen gang så må jeg dra hit. Stor by, og nok å se på!
   

  Noen som har vært noen av stedene jeg har nevnt? Eller har dere noen drømmereiser å anbefale?

  Ha en fin mandag. Etterpå skal jeg endelig skifte til sommerdekk, og spise middag hos pappa.
  Klem fra meg ♡

  Gårsdagens festligheter

  • 07.05.2017, 22:32

  Hallo! Og hallo sier jeg til fyllesyke. Kom ikke hjem før litt over klokka 7 idag tidlig nemlig.. Noe jeg angrer helt sykt på idag.. Var isåfall en velykket og morsom kveld! Storkoste meg! Med veldig god mat på Casa Mia, og god vin og gode drinker. Assa jeg har hatt en kjempe fin kveld, og håper det kan gjentas! 
  Ble så mye som et nach hos Therese, som da viste seg å vare helt til morrakvisten som sagt.. Begynte å lage meg nachos når jeg kom hjem til og med, og satt på en film på pcen! Ikke mer enn 6:35 minutter hadde visst jeg sett av denne filmen, og da hadde jeg lukket pcen og sluknet, haha.   Monika kom innom meg istad, noe som var bra for da gikk vi for å kjøpe oss kebab og hamburger nede hos meg, og satt oss i hjørnet på sofaen og stappet det i oss på 1-2-3. 
  Oppsummert så var det en velykket kveld, og nå skal jeg se videre filmen jeg ikke fikk sett!

  Sov godt etterhvert, klem ♡

  God lørdagskveld

  • 06.05.2017, 19:38

  Hei! Nå har jeg akkurat fikset meg til at jeg skal dra. Er ca en times tid til jeg skal dra mot Lillestrøm. Håper alle får en kjempe fin kveld, enten det er en rolig kveld eller festligheter ute på byen eller hva som helst! 

  Her ser dere forresten leppestiften fra "Mac" PÅ! I love it!   Ha en suuuuper kveld, det skal jeg!
  Klem ♡

  Solfylte dager

  • 06.05.2017, 17:00

  Hei og god lørdag i sola! Nå sitter jeg på verandaen med 24 grader i sola. Har innglasset veranda, så det føles ut som 40 grader her. Ganske digg egentlig!
  Har gått i ett på jobb denne uken, med både regnskap og en hel haug med kunder. Godt er det, selvfølgelig, men blir fort sliten da. Så igår fylte Monika 24 år, og da var jeg innom Strømmen Storsenter for å kjøpe gave til henne, og da måtte jeg bruke muligheten til å kjøpe min yndlings leppestift til meg selv også, anbefaler virkelig merket "Mac". Dro deretter til hun for å levere gaven jeg kjøpte, og satt ute i sola å skravla i en times tid.

  Idag skal bursdagsbarnet feires med god mat på Casa Mia og ut på byen etter det. Gleder meg veldig til det! Må få litt farge i ansiktet før jeg drar ut ikveld, så det er derfor jeg sitter i bikinien på verandaen og soler meg. Har tatt hårkur, og shavet leggene og smurt meg inn med fuktighetskrem fra topp til nå. Lakket neglene både på tær og hendene. Sitter med podcast på høyttaleren, og koser meg faktisk mer enn noen sinne!

  Håper dere får en super duper dag i sola, og ikke minst varmen!
  Klem fra meg ♡

  Pollenallergi

  • 04.05.2017, 12:38

  Hei og god torsdag! Tirsdag kveld skulle jeg som sagt gjøre ferdig alt regnskapet som måtte bli ferdig i slutten av denne uken. Hadde ikke fått skrivd ut mere enn tre ark fra printeren, før den lagde en rar lyd.. Da var den ødelagt! Brukte vel opp 10-15 ark på å få den til å fungere, men uten hell. Så da ringte jeg rundt for å få hjelp. Så den ble hentet og kjørt til service dagen etterpå, så har nå fått låne maskin. Fikk heldigvis gjort ferdig alt hjemme hos mamma igår, og lånt deres printer. Så kvelden ikveld skal brukes til å skifte på senga og lage god mat, og forhåpentligvis få litt sol på kroppen. Fordi jeg har blitt pottetett ettersom jeg har pollenallergi! Og en hund som røyter mye, og hu ligger å sover i min seng om natten, og det hjelper ikke akkurat på at man er tett i både hode og nese. 

  Zarina blir med mamma og Tom på bobiltur til helgen, da jeg skal i bursdag til Monika på lørdag. Gleder meg!  Nå er det kun 8 uker til min ferie, som skal nytes fullt ut. Kos dere masse i sola, nå får jeg fortsette å klippe hår. 
  Klem ♡

  Tirsdag

  • 02.05.2017, 19:06

  Hei og hallo i sola! Nå sitter jeg å soler meg på verandaen og skal straks starte med litt regnskap som er nødt til å gjøres ferdig innen uken er ferdig. Dagen på jobb gikk fort idag. Fikk sittet litt ute i sola med Marielle da jeg hadde fikset håret hennes lyst idag. Blir litt annerledes å blogge på en hverdag, da denne uken går kun til regnskap. Og jobben varer jo så og si hele dagen, hehe.. 

  Håper dere nyter disse dagene med sol, vi vet jo aldri hvor lenge det varer!

  Klem ♡
   

  På vei mot lysere tider

  • 01.05.2017, 20:23

  Hellu! Endelig er det sol og vårstemning. For et herlig vær det har vært idag! Idag har dagen gått til å sitte ute i Lillestrøm på Peppes med familien, og grilling på kvelden. Blir nok til at jeg setter meg ut på verandaen i sola og nyter den siste timen med sol her hos meg. Heldigvis varer solen helt til rundt ni og gleder meg til at det skal fortsette noen dager til. Får skikkelig smaken på sommeren!
  Ny jobbuke fra i morgen av, og det skal bli godt i og med at listene er så og si ganske fulle så da går det fort til helg igjen. Gleder meg allerede, hehe!

  Ønsker alle en kjempe flott fridag med sol og god temperatur!

  Klem ♡

  Venninnekos

  • 01.05.2017, 14:57

  Hei! Gårsdagen var velykket. Monika kom rundt 18 tiden og deretter koste vi oss med god mat som ost og kjeks og vin. Ble senere en tur ut i Lillestrøm på forskjellige barer for å ta noen drinker og noen glass vin. Veldig rart og uvant å være ute på en søndag da det var veldig lite folk ute når klokka var 21, men man må benytte muligheten når det er fridag på en mandag.Og ikke minst til venninnekos! Håper på flere sånne kvelder!


  Nå skal jeg til Lillestrøm med familien i det fine været. Så må egentlig bare kjappe meg å fikse meg, for blir hentet om ikke alt for lenge. Har jo bare ligget rett ut idag og sett på Gåsmamman... Assa, jeg er helt avhengig! Klarer ikke å slutte..

  Ha en fin dag i sola.

  Klem ♡   

  Search

  Bloggdesign

  hits