Vasket bilen min med sprite

 • 29.06.2017, 22:15

Hei og god torsdagskveld! Jeg sitter som vanlig med regnskap. Nå er jeg ferdig med den ene måneden og er halvveis ferdig med den andre. Som nevnt tidligere får jeg ikke blitt ferdig før den siste dagen i måneden, så venter jo bare på at den skal komme i morgen. Både for å bli ferdig og ikke minst for at det er ferie-tid!!
Jeg er så veldig slapp idag at jeg sovnet en halvtime på sofaen istad, og tenkte at nå skal jeg gå og legge meg, men jeg har jo både hund og regnskap å tenke på, så det var ikke noe tema. Så jeg har klart å holde meg våken litt til heldigvis.

Istad når jeg parkerte her hjemme, så hadde jeg kjøpt brus på mcern med sprite oppi. Hadde både poser og veske og mat og brus i hånda, og ikke minst nøklene som jeg skulle låse bilen med. Så istedenfor å sette alt ned på bakken, så satt jeg brusen oppå bilen for å være smart. Men når har det noen gang gått bra? Ihvertfall ikke idag!! Den dundra nedover bilen og hele venstre side med både ruter og håndtak og nøkler og alt var fullt av sprite. Jeg klarte å ta tak i brusen, med hele hånda, så fingrene mine stappet jeg igjennom plastlokket, så det datt av og vipps så var halve brusen borte gitt. Heldig med den! Surrehue assa... Blir så sliten av meg selv, hehe. At jeg er så utålmodig at jeg ikke engang klarer å sette ting fra meg istedenfor å stresse.. Vel da vasket jeg jo bare halve bilen min med sprite. Hadde heldigvis et håndkle i bilen så fikk tørket av det værste. Er jo livredd for maur, jeg. Så var så redd for at bilen min skulle være full av maur når jeg våkner i morgen pga alt sukkeret som har lagt seg over bilen, hehe. Det skjedde faktisk en gang med flyvemaur. Og da hadde jeg ikke vasket hele bilen min med sprite engang. Fikk litt noia da ja. Æsj føler jeg må skrubbe hele meg bare av tanken, begynner å klø bare jeg prater om sånt.

Vel æsj.. Nå ble jeg kvalm, hehe! Håper dere har hatt en finere og mer sukkerfri dag enn meg. Ellers har dagen min vært ok! Nå er det bare fredag igjen, så er det ferie! Hurra! Nå må jeg hoppe i dusjen, og finne noe å titte på macen.
God natt etterhvert, alle! Klem fra meg ♡

 

Onsdagens peoner

 • 28.06.2017, 10:00

Hei og god onsdagsmorgen! ♡  
Ville bare titte innom for å si hei og ønske alle en fin dag! Har full liste idag også. Så det er fortsatt nedtelling til ferie. 
Ville bare poste et bilde av peonene jeg kjøpte på fredag. De har blomstret så mye siden da. De var bare små knotter når jeg kjøpte de, og de valgte jeg bevisst. Har alltid lært at man burde velge de som ikke er helt utsprunget. Jeg er veldig glad i å kjøpe blomster. Kjøper som regel roser. Likte best rosa eller hvite, duse farger generelt. Eller innimellom noen friske farger som spriter opp litt. Ettersom jeg har dilla på blomster, så tenkte jeg å bytte ut med peoner denne gangen. De er så fine!!

Ikveld blir det enda mere jobb med regnskap. Er ikke kun frisøryrket med klipping og lignende når man driver for seg selv, da er det regnskap i tillegg, og mye forarbeid før man leverer til regnskapsfører. 

Vi blogges! ♡ 

Badenymfe

 • 27.06.2017, 21:19

Hei og god tirsdag! Idag har dagen selvfølgelig gått til jobb, og nå er det bare onsdag, torsdag og fredag igjen så er det ferie. Håper på å få tilbrakt dagene i dette bassenget en hel haug med timer i ferien min. Lettere sagt: håper det blir like fint vær som idag! Hadde ikke gjort noe om ferien min startet idag, for det var helt fantastisk! Var innom Staples og måtte kjøpe noen småting som jeg trengte til mnd-oppgjøret ettersom jeg manglet litt nødvendige greier. Dro rett til mamma og Tom for å grille. Imens jeg ventet på maten tok jeg meg en dukkert med Zarina. Hu hater å bade, og svømmer rett til kanten og puster og peser som en hest for å komme seg i land. Så ble en kort tur for henne. Derimot jeg badet en stund. Tok egentlig en hel haug av bilder (av meg selv, hehe) så kanskje ikke like kult for dere å se 20 bilder av bare meg og i bassenget. Da har jeg hvertfall et lager med bilder å bruke i blogginnlegg! Er ikke alltid bare bare og finne et bilde å legge ved. Nå er det ikke alltids basseng og sol passer inn til innleggene mine hvis det er snakk om regn da, men. Greit å ha!

Nå skal jeg fortsette med regnskapet og tenkte å få med meg resten av solen som er her ca en halvtime til på min egen veranda. Er jo så super digg vær. Hehe, sjekk hvordan humøret mitt er i forhold til når det er regn og grått ute. Da er jeg bare negativ og irritert. 

Håper alle har hatt også en like solfylt dag! God sommer! ♡


 

Jeg har endelig startet

 • 26.06.2017, 21:54

Jeg har nå sittet i flere timer med dette. Regnskapet som jeg har vært så sent ute med. En dag måtte jeg starte, og det ble rett og slett idag. Gjorde istand litt igår, men fikk aldri startet. Jeg er så overlykkelig for at jeg endelig har fått ting til å gå litt kjappere, hehe. Er ganske mye arbeid, og jeg kan ikke gjøre ferdig alt før etter fredagen da det er mnd-oppgjør, og da kommer siste utskriftene jeg trenger. Men da har jeg isåfall fått gjort unna litt, så det blir mindre på meg når ferien min starter. Smart, Stine! 

Har bare spist restene av tacoen idag, og det gjør jeg nok i morgen også. Er jo så godt! 
Gleder meg til å legge meg ned også kjenner jeg, for verker i beina etter enda en slitsom dag. Bare noen få dager igjen til helg og ikke minst ferie. Håper dere får en fin mandags kveld, tenn noen telys og hør på musikk, det gjør jeg ♡

 

En vanlig søndag

 • 25.06.2017, 19:53

Dagen idag har gått til å kun å slappe av, og nyte litt av sol, vind og regn. Venter bare på at det skal bli lyn og torden som jeg gruer meg til. Har ferie fra neste fredag og det er også meldt dårlig vær fra da også. Kan ikke si at det er ganske fristende, hehe. Får håpe at værmeldingen endrer seg!
Har kjørt en søndagstur idag, og endte opp i Mysen. Bare for moro skyld egentlig. Liker å sitte der å bare slappe av jeg. Skulle egentlig bade men jeg syns det blåste alt for mye, så jeg droppet det rett og slett. Skulle egentlig møte Madelén en tur idag også for å hilse på hunden hennes, Luna, en gang til med Zarina. Kan hende vi møtes ikveld en tur. 

Nå er det taco-tid. Så vi blogges. Merker at jeg gruer meg til å starte på regnskapet.. En eller annen dag.. Må jo bli ferdig snart. Har hatt en treig måned i forhold til å få ting gjort merker jeg. Så blir nok godt med litt ferie etterhvert.

Ha en fin søndag, alle sammen! Jeg kommer nok sterkere tilbake når jeg bare får opp humøret og ikke minst "bloggemotivasjonen" igjen ♡

Under er et bilde av Zarina og Sander, stebroren min, som jeg tok igår kveld.

 

Ha ferie uten en å dele det med

 • 24.06.2017, 20:00

Dette er første gangen jeg skal poste noe som er litt personlig. Det er bare en tanke jeg har fått når sommeren nærmer seg. Og jeg vet ikke helt om jeg klar for den følelsen og tanken. Tanken på det skremmer meg litt. Ensomhet!

Jeg ble singel i slutten av desember, og jeg har i 5 år alltid hatt en å feriere med. Enten i de små fridagene, eller den store sommerferien. Enten har det vært å være i syden som jeg kaller det, eller så har det vært i forskjellige små- eller storbyer. Jeg har aldri hatt en ferie (på 5 år) uten en å dele det med. Dette har ingenting med han å gjøre, selvfølgelig. Men jeg syns det er ensomt å skulle planlegge tre uker sommerferie, når man faktisk ikke har noen å dra på ferie med. Alle mine nærmeste venninner, har kjæreste. De har planlagt både ferien i år og neste år, så det gjør det vanskeligere for meg å skulle planlegge noe å gjøre. 
Jeg skjønner kjempe godt at de vil dra på ferie med sin kjæreste, da jeg også ville valgt det samme. Og man har som regel ikke ferie samtidig, som også gjør det vanskeligere. Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med dette innlegget, men jeg syns det er kjipt å skulle glede seg til noe som ikke er å glede seg til. 
Prøver liksom å få til en jentetur til et sted, men det kan man ikke planlegge før om hvertfall to år frem i tid, da som sagt de fleste har ordnet seg sommerferie neste år også. Jeg er isåfall en person som aldri, og da mener jeg aldri, kunne dratt på ferie alene. Ferie for meg er også sydenferie. Hvertfall gjøre noe man gjør sjeldent. Da slapper jeg hundre prosent av, og er i mitt ess. 

Jeg sier heller ikke at det hadde vært så mye bedre med en kjæreste heller, for jeg er jo egentlig ikke klar for det. Og ønsker meg ikke kjæreste for øyeblikket. Men det er nok bare det at det har vært en vane, og jeg liker ikke forandringer. Liker best det som er trygt. 

Jeg har heldigvis Zarina ♡ Og oppsummert så er det vel sånn at jeg vet selv at man ikke trenger en kjæreste for å ha noe å gjøre! Det er nok bare uvant for meg. 

Null motivasjon og oppsummering

 • 24.06.2017, 18:58

Hei og god lørdagskveld! Nå har jeg akkurat satt meg ned hos Linda. Vi skal ha Sander her ikveld, og har akkurat kjøpt inn take-away mat fra Egon og Mochi Mochi. Vi skal nemlig være barnevakt idag. Hele dagen idag har gått til å hjulpet mamma og Tom med velkomstdrinken jeg pleier å lage, og litt små ordning før de skulle ha sommerfest ikveld. Anbefaler virkelig denne velkomstdrinken jeg har laget et innlegg om før her. 

Våknet natt til igår (fredag) tidlig rundt sju på morningen og var superkvalm og dårlig form, men hadde jo full liste så måtte bare dra på jobb. Fælt å skulle ta på seg sminke og smilet og late som ingenting ovenfor kundene. Men dro med meg en colaflaske og prøvde så godt jeg kunne, så er heldigvis litt bedre idag. Kan hende jeg har spist noe jeg har reagert på, eller noe sånt. 

Som sagt så skal vi være barnevakt, og da har vi planer om å finne en film eller noe å se på ikveld, og spise potetgull og godteri. Jeg føler jeg har skikkelig dårlig motivasjon til å skrive i det siste, så blir ikke alltids så innholdsrike innlegg, det er nok også fordi det er så mye å gjøre på jobb, og jeg har et regnskap som skal være ferdig om ikke alt for lenge. Men man får bare gjøre det beste ut av det! Trenger litt inspirasjon til hva jeg kan skrive om. Jeg har ikke rukket å lese noen blogger i det siste heller, da det har vært så innmari hektisk og dagene har rett og slett bare gått til jobb, sove, jobb, sove. Så gleder meg til ferie om en ukes tid. 

Håper alle får en super lørdagskveld ♡ Min blir rolig, og det er digg! 

 

Lange dager

 • 22.06.2017, 21:10

Det er ikke særlig mye tid igjen av kvelden når jeg jobber til sent på kveldene nå. Når klokka liksom er litt over ni og jeg har lyst til å gå og legge meg, da vet man at man er ganske sliten. Jeg har ikke orket å lage middag hver dag etter jobb, ettersom det er ekstremt mye å gjøre nå ettersom vi går ut i ferie om 1 ukes tid. Så idag tok jeg rett og slett å bestemte meg imens jeg kjørte hjem at jeg skulle kjøre innom Mc Donalds og ta en Mc drive. Det var ganske lang kø, og stod vel opptil over 20 min å ventet, men veit du hva? Det gidder ikke jeg å bry meg om. For de har nok mye å gjøre, akkurat som jeg har mye å gjøre, og veldig mange andre har. Var forsåvidt ganske digg å sitte å vente, ettersom da fikk jeg slappet av. Og tok et kjapt bilde av meg selv, ganske uredigert og bare masse rot egentlig. Ser hvertfall at både jeg er sikret og det hadde Zarina vært om henne lå i buret bak. 

Så da bestemte jeg meg for å bestille litt mat, og dro rett hjem. Og nå har jeg gått siste turen med Zarina idag, og ja den ble litt tidligere enn vanlig. Men sånn ble det dessverre idag. Hu har gjort det hu skal, og vi lekte litt, og nå har hu fått mat, så da mener jeg at alt er i skjønneste orden. 

Da skal jeg bare få av meg sminken, og legge meg i senga og etterhvert sove. Dere kan bare gjette hvor digg det var igår og legge seg i nyvasket sengetøy og bare ha 8 puter for seg selv. Deilig følelse! 

God natt alle sammen, håper dere får en fin torsdagskveld. Nå er det bare fredag igjen, så er det endelig helg ♡ 

Jeg gleder meg til å legge meg ikveld

 • 21.06.2017, 21:43

Hei og god onsdagskveld. Har jobbet sent idag, sånn som jeg gjør hver onsdag. Jeg gleder meg skikkelig til å legge meg ned i senga ikveld etter jeg har tatt en dusj. For jeg har nemlig skiftet på senga og ordnet så jeg har de to nye hotellputene i senga mi. Det er ganske trangt så man blir jo gjennomsvett av å ta på lakenet, hehe. Men er det noe jeg syns er digg, så er det å ta seg en dusj etter en lang dag og bena verker, og legge seg og sovne i nytt sengetøy. Har fått vasket to vaskemaskiner og småryddet litt i leiligheten også. 

Fikk forresten pakken fra Nelly igår, og er storfornøyd!! ALT passet, og det er faktisk første gang alt har klaffet. Første gang jeg ikke må returnere noe, i forhold til størrelse. Åpnet pakken igår kveld og tenkte "hehe ja det kan du tru" for jeg trodde at flere plagg var enten for små eller store. Men kastet meg rundt og prøvde hver og et plagg. Så jeg er så fornøyd! Fikk også tre duftlys fra Voluspa, som var greie de. Har tydeligvis bestilt feil, men samma. De luktet godt, utenom det ene som luktet som dobbeldusj før jeg tente det på, hehe. Men alt i alt, så var det velykket!

Ser kanskje ikke så fint ut, der jeg har kjappet meg å redd opp før jeg skal spise middag (NÅ klokka straks kvart på ti på kvelden)
Håper alle får en god natt søvn, for nå er det straks dusj og natta for meg ♡ 

Tidsfordriv

 • 20.06.2017, 20:51

Lånt fra viccctoria.blogg.no 

 

Når du gråt sist og hvorfor? For å være helt ærlig så husker jeg ikke. Jeg er en person som gråter lett og er veldig følsom. Men etter jeg ble singel og ting endte som det gjorde, så har jeg ikke grått de siste ukene som jeg kan huske. Må nok ha vært av en film ellerno.. 

Blir du påvirket av fokus på kropp i sosiale medier? Både og. Jeg blir nok veldig påvirket utseendemessig med hva man skal ha på seg og følge hva andre gjør, og med sminke og alltid skal føle seg fresh. Men akkurat det med å holde seg slank og sånt, der har jeg bomma. Men jeg vil nok si at mye av dette påvirker meg generelt. 

Når kan du være deg selv 100%? Når jeg er med noen jeg stoler på. 

Hvordan tror du andre oppfatter deg? Utålmodig, ærlig og omsorgsfull. 

En situasjon som du finner vanskelig / flaut? Ganske mange situasjoner da jeg er litt klønete, hehe. Eller de situasjonene der man kan føle seg utenfor, det er vanskelig.

Tre ting du hater? 1. Urettferdighet. 2. Uvennskap. 3. Snø/slaps

Hvordan ser du deg selv? Jeg ser meg selv som en omsorgsfull person, som stiller opp for de jeg bryr meg om. 

Når føler du deg mest vakker? Jeg føler meg mest vakker når jeg har pyntet meg.

Håper dere får en fin tirsdag! ♡

Mandag er ikke min dag

 • 19.06.2017, 21:43

Jeg kan ikke begynne med å si "hei og god mandag" idag. Dette er nok den værste dagen av alle. Noen sinne. Jeg har vært i dårlig humør i hele dag, uten å være sur eller noe, men bare helt tom. Jeg har vært helt rar og jeg hadde mest lyst til å ikke prate med en sjel idag. Ettersom jeg jobber som frisør, så er dette dessverre umulig. Så måtte putte på masken med et smil om munnen fra 9 til halv 6 idag, og late som absolutt ingenting. Er ikke noe spesielt som har skjedd, det er bare mandag, hehe. Det er vel lov å ha en dårlig dag? Derfor slengte jeg med et par bilder fra hvordan leppestiften jeg kjøpte her om dagen satt på. Så begge bildene er fra lørdag. Den er ganske fin syns jeg. Naturlig, og fin. Jeg dro rett innom Strømmen storsenter idag og kjøpte mat, for jeg orket ikke å lage noe som helst idag. Gikk ut med Zarina og la meg rett på sofaen og klødde meg ihjel på alle myggestikkene jeg fikk på lørdag. Auu! Sovnet en time på sofaen, og nå har jeg akkurat tatt en kald dusj og skal se på sesong 3 av "Broen". 
Håper noen der ute digger mandager, for dette er ikke særlig kult, hehe. God natt alle sammen, tidlig kveld på meg idag! Vi blogges. Jeg kommer sterkere tilbake bare jeg blir litt positiv igjen ♡ Forresten så var lørdagen kjempe fin med godt vær!

 

Surrehue deluxe

 • 17.06.2017, 15:05

Hei! Har surret rundt i hele dag for å finne ut hva jeg skal ha på meg ikveld. Det er ikke tull engang, men stod foran skapet i 1 og en halv time og prøvde på.. Ingenting funket.. Så da hoppet jeg i dusjen, og heiv i meg to brødskiver og føltes ut som verden skulle rase, hehe. Dette skjer hver gang! Ga rett og slett opp, og kjørte med vått hår og uten sminke til Strømmen storsenter og rett inn på Gina Tricot og kjøpte en rød genser der, ja dere hørte riktig: rød. Jeg har ingen plagg utenom et rødt skjørt og en rød shorts (ups hehe var visst mere enn jeg trodde). Reiv den med meg, og betalte. Og rett på Kicks for å kjøpe ny leppestift. Denne har jeg egentlig fra før av et eller annet sted, men den har jeg klart å rote bort i alt rotet mitt. Tror faktisk jeg har glemt den igjen i syden ellerno, hehe. Surrehue deluxe. Lakket neglene når jeg kom hjem, og satt på musikk på anlegget. For å komme litt i god stemning. For nekter at dagen skal bli ødelagt av at jeg surrer og ikke klarer å bestemme meg. Fikk en ryddekick og ryddet nesten hele leiligheten og støvsugde. Assa, jeg må le av meg sjæl. Snakk om å bytte humør på 1-2-3. 

Sorry for rot. Nå må jeg nesten starte å fikse meg her jeg sitter i undertøyet. På tide å komme seg ut. Gleder meg til ikveld! Håper jeg ser flere kjente på byfesten. Ha en suuuuper lørdag alle sammen! ♡ 

Sommerkveld i regnet

 • 16.06.2017, 22:25

Hei og god fredagskveld! Nå har jeg og mamma akkurat hatt rekekveld, en sommerkveld i regnet. Passer vel å egentlig spise reker når det er fint vær, men jeg fikk så innmari lyst på det. Så jeg ringte mamma istad og sa at hu ikke skulle kjøpe inn noe mat eller gjøre noe som helst, fordi jeg hadde en overraskelse og plan for kvelden. Så dro på butikken etter jobb og handlet inn. Ordnet alt før hu kom hjem fra jobb, for vi hadde planer om å dra på byfesten og titte litt på klær til morgendagen. Fikk for første gang på hvertfall 4 år kjøpt meg en olabukse. En helt vanlig svart olabukse. Det har faktisk ikke vært mulig å kjøpe det på en stund, for har bare blitt deppa av å prøve da ingenting har passet enten over magen eller at jeg ikke får dratt over hoftene. Og de er alltid for lange i bena. Forsåvidt så var denne litt for lang denne også, men den passet ellers! Endelig! Kjøpte også en bh-topp, en mintgrønn kjole og et par solbriller. Var 3 for 2, så da slo jeg til. Får se om jeg ender opp med noe av dette i morgen da jeg skal på innflytningsfest hos Linda og Merville, og videre ut på byfesten. Spørs jo helt på været selvfølgelig! Kjøpte forresten en etterlengtet mascara, som har vært tom ganske lenge nå. Jeg bruker en mascara fra Lancôme som heter Drama. 

Burde egentlig vært hjemme å ryddet hele leiligheten for det ser virkelig ikke ut. Skjønner ikke at det går an å ha det så rotete bare på noen dager, jeg. Trenger noen gode tips for å ikke rote + siden det er så liten leilighet, så blir det fort rot. 

Snakkes mere i morgen! Takk for så mange fine tilbakemeldinger ang både blogg og rb innlegget, både på snapchat, her og på facebook. Og ikke minst telefoner og meldinger! Setter pris på det! Ha en fin fredagskveld ♡


 

Jeg er i Romerikes blad

 • 16.06.2017, 09:41

Hei! Våknet idag til at jeg var i Romerikes blad på side 43. Løp å kjøp!

Her om dagen fikk jeg spørsmål om de kunne trykke blogginnlegget mitt om "fordeler og ulemper" som dere også kan lese her. Dette sa jeg selvfølgelig ja til! Tenkte dette var kjempe kult og spennende, så nølte ikke. Er jo et helt uskyldig innlegg der jeg kun beskriver hvordan jeg syns det er å flytte hjemmefra. 
Nå skal jeg kose meg med avisen, og hoppe i været for jeg syns dette er litt stas! Ukas blogger og greier! Har ikke blogget så lenge, så dette blir spennende å fortsette med!

Ha en super helg alle sammen ♡ 

En liten titt innom byfesten

 • 15.06.2017, 21:24

Første dag med byfest gjennomført. Ikke akkurat at jeg var så lenge, men. Tok meg en liten tur etter jobb idag, for å se på noe konsert greier som Linda skulle se på. Titta litt rundt, og glodde på folk rett og slett. For de som ikke vet hva "byfesten" er, så er det hvert år, og hver sommer i Lillestrøm. Da samles alle i forskjellige store telt. Med masse boder overalt med både litt diverse tilbud fra butikker, og sånne "syden-boder" som jeg kaller det, med leketøy til de minste. Og masse boder med diverse mat fra forskjellige land. Det er også en hovedscene på torvet som det alltid er konsert på. Det er liksom det største "øl-teltet". Her kan dere klikke dere innom for å sjekke ut programmet for helgen. Fra torsdag og til søndag. Et samlepunkt for mange! Like mange mennesker hvert år, og like koselig hvert år! 

Har og hadde jo ingen planer om at det skulle bli en sen kveld idag, ettersom det er jobb fra i morgen tidlig. Ganske digg faktisk å komme hjem nå, for begynner å få gnagsår, så gleder meg til å gå i dusjen og legge meg etterhvert. 
Det er fredag i morgen, og endelig helg! Har gledet meg veldig til at det skulle bli helg, og nå er den snart her. Tenkte å ta en kort dag på jobb i morgen, og slutte litt før, ettersom jeg ikke vet hva planene blir i morgen i forhold til byfest eller om det bare blir en rolig fredag. 

Da hopper jeg i dusjen. God natt etterhvert til dere ♡ 

Dagens innkjøp fra Nelly - salg

 • 15.06.2017, 13:10

Hei og god torsdag! Nå har jeg akkurat benyttet meg av salget på www.nelly.com og jeg har brukt hele tre dager på å fullføre salget, hehe. Klarer jo aldri å bestemme meg. Nå ble det bestilt! Er alltid vanskelig å bestille på nett, da man er usikker på størrelser. Men heldigvis er det så lett å sende tilbake klærne om de ikke passer enten i størrelse eller noe annet. Jeg bestilte også tre duftlys fra merket "Voluspa" som jeg digger! Fantastisk lukt på de fleste, og brukes ikke opp på et kvarter.  I butikk koster de rundt 400kr pluss minus, og derfor bestiller jeg de heller på Nelly. Det er også gratis frakt over 199kr. 
Ikveld begynner byfesten i Lillestrøm, og får se om jeg skal en tur innom. Kun for å glane på ting, og det er masse tilbud rundt om kring. 

Håper dere får en fin dag! ♡


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER

 

Fornuftige sparetips

 • 14.06.2017, 10:38

Når man bor for seg selv, så er det viktig å prioritere. Her er noen gode tips når man skal spare penger.

Skrive handleliste og planlegge - Det er kjempe lurt. Enten hvis du har en notatblokk eller almanakk som du bruker daglig, så kan du skrive opp ukesmeny. Mandag-lørdag pleier jeg. Er viktig å egentlig skrive søndag også, ettersom butikken er stengt. Eller så kan du skrive den ned på notater på tlf som ikke koster noen ting.

Handle en dag i uka - Her kommer jo punktet over også. Bestemme deg for en dag å handle inn hele ukesmenyen på. Her sparer du ganske mye penger. Også på transport, pga kjøring kun en gang i uken til butikken. Kanskje på vei hjem fra jobb en dag?

Planlegge mat som man kan ha flere ganger - Dette skal jeg si at jeg er kjempe god på! Hvis jeg skal ha taco på fredag, så kjøper jeg jo inn ost til det og river selv (mye billigere å rive selv forresten), og da kan jeg foreksempel ha lasagne på lørdag som jeg også trenger ost til. Da har jeg til to måltider. Og du kan også bruke osten som pålegg til frokost eller ostesmørbrød. Og vipps så har du enda flere måter å bruke osten på. Dette kan du gjøre med mange ingredienser! 

Fyll drivstoff en dag i uken - Jeg fyller hver mandag morgen. Da er det alltid billig på vei til min jobb. Kanskje for noen, så er det billigere søndag kveld. Men da er køene lenger, og jeg er utålmodig, hehe. Fyller alltid full tank, selvom jeg ikke er helt tom enda. 

Lag alltid litt større porsjoner av middagen - Dette kan brukes flere ganger i uken, eller/og som lunsj neste dag. Dette er noe jeg gjør hver gang!

Ha med lunsj - Om du enten går på skolen, studerer eller er i jobb, er det lurt å ha med lunsj. Jeg har alltids knekkebrød stående på jobb, da dette er et billig måltid. Ellers på de dagene jeg jobber flere timer og sent, så har jeg som regel med meg rester fra middagsmat som nevnt over.

Ha fast sparing - Dette burde gjøres både om man bor for seg selv og når man bor hjemme hos foreldrene sine. Om det så er det 10kr du sparer i uken eller 5000kr i mnd, spiller ingen rolle. All sparing er bra! Man kommer ganske langt med det!

Kjøp store forpakninger og frys - Som regel er det billigere å kjøpe store poser med doruller foreksempel (kan ikke fryses, hehehe). Eller større pakker med pålegg eller kylling og frys ned, og ta opp kun det du skal spise.

Kjøp ting som er på tilbud - Både klær og mat. Det er ikke farlig å kjøpe ting som går ut samme dag. Eneste jeg er forsiktig med, er kylling og melkeprodukter.

Vask kun fulle oppvaskmaskiner - Jeg setter aldri på en halvfull oppvaskmaskin, da dette bruker mye strøm. 

Husk å skru av lys - Dette har jeg lært av pappa, og det husker jeg så og si hver gang. Sparer på strømmen her også! Tenn heller noen stearinlys, det er mye koseligere!Det er ikke alltid man kan være med ut å spise med venner, eller gå og se den filmen du ønsker å se på kino. Og det er heller ikke alltid man kan kjøpe den dyreste middagen, eller kjøpe akkurat den genseren du ønsker deg. Men om du er flink til disse punktene over, så er dette faktisk mulig oftere enn du tror. Det handler om prioriteringer. Kanskje du kan kjøpe et billigere brød eller droppe å spise biff denne lørdagen, om du vet at du skal ut på byen neste helg. Alt går an, om man tenker fornuftig! Mange av disse tingene har jeg lært av mamma, pappa og resten av familien en gang i tiden, og føler selv at det har lønt seg!

Jeg sparte 12 000kr i mnd når jeg bodde hjemme, og det er en av grunnene for at jeg kunne flytte for meg selv. Man må jobbe for det selv!

Mer om å bo for seg selv, fordeler og ulemper kan dere lese om i et tidligere blogginnlegg jeg har skrevet her

Nydelig regnbue-vær

 • 13.06.2017, 22:15

Nå er det snart kvelden her for meg, men ville stikke innom for å si hei. Dro rett på Strømmen storsenter etter jobb idag for å kjøpe meg en baguette som jeg digger fra BIT. Det skulle være middagen min idag, helt til mamma og Tom ringte for å spørre om vi skulle dra ut å spise pizza på restaurant. Ble med på det også, jeg. Spiser jo hele tiden, så hehe.. Så nå er jeg stapp mett! Jeg og Linda delte en pizza, det holdt i massevis. 
Nå er det straks siste turen med Zarina. Og på bildet under ser dere hvordan himmelen så ut istad da vi kjørte til restauranten. Det regna så innmari mye, så kom regnbuen frem. Den var enda klarere i virkeligheten, og det var til og med to stk ved siden av hverandre som man dessverre ikke ser på bilde. Sånn går det når man skal ta bilde i fart. Jeg har vært redd for lyn og torden nå i to dager, og heldigvis har det ikke kommet noe enda. Syns jeg hørte noe når jeg var på jobben her om dagen, men det kan ha vært noe annet. Jeg er ganske redd for det, og jeg vet om en liten hund jeg har som også er redd for det. Tar etter eieren, dessverre. Det er bare litt skummelt hvis henne er hjemme alene, mens jeg er på jobb.. Så får håpe det skjer når jeg er hjemme!

Håper dere har hatt en super dag, og god natt etterhvert! ♡

 

Hundekos

 • 12.06.2017, 20:51

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kjapp tur hos Madelén, og hu har for et par uker siden fått seg verdens søteste valp. Dette var andre gangen jeg møtte Luna, men første gang Zarina og Luna møtte hverandre. En som er 9 uker kontra en som er litt over 6 år kan alltids bli spennende. De var nok litt skeptiske til hverandre, og kanskje litt små redde begge to, men jeg syns det gikk overraskende bra! Det ble hvertfall ingen slåsskamp, hehe. Zarina ligger hvertfall rett ut i senga si og er utslitt, så det er et godt tegn. Vi får møtes flere ganger med hundene, så de blir vant til hverandre, ettersom Luna blir en del større en Zarina. Det blir isåfall spennende, når Luna blir 25kg og Zarina veier 2,8kg. Håper de blir bestevenner ♡

Her turte de hvertfall å ligge litt nærme hverandre, og det var koselig!
Nå skal jeg rett og slett bruke resten av kvelden på å bli helt frisk, for tro det eller ei, jeg våknet med feber idag også jeg.. Hehe, har flaksen med meg. Men opp og hopp, og det var rett på jobb, så måtte spise noen paracet og masse halstabletter idag også. Fikk jo hosteanfall foran kunden min istad, moro.. Eh nei. Sånn er det bare, og jeg må bli hundre prosent frisk til helgen da det er byfest. 

Håper dere har hatt en fin mandag, nå er det bare 4 dager til fredag ♡

Fordeler og ulemper

 • 12.06.2017, 11:00

Ved å flytte hjemmefra og bo for seg selv.


FORDELER

Man kan alltid bestemme hvordan det skal se ut - Både med møbler og farger og alt man ønsker seg. Nå som jeg vurderer å pusse opp stua, så er det ingen jeg trenger å rådføre meg med, eller spørre om "er det greit at...?" Eneste jeg liker å spørre andre om, er om de tror at det kommer til å se bra ut. Og det er ganske viktig for meg, sånn har jeg alltid vært. Til syvende og sist er det jeg som bestemmer, og det er en ganske digg følelse!

Man kan få alenetid - Selvom jeg kjeder meg fort, så er det godt å bare kunne legge seg ned på sofaen og slappe av innimellom, og det akkurat når man ønsker det. Uten en eneste lyd og det bare er "Stine-tid". Jeg liker det, men ikke i lengden.

Lære å bli selvstendig - Man lærer ganske mye ved å bo for seg selv. Det med å betale regninger, og sette av penger til ditt og datt, og planlegge og prioritere er en ting man lærer etterhvert. Nå har jeg bodd for meg selv i over 1 år, og det har gått kjempe bra hittil.  

Kan bestemme når man kommer hjem til enhver tid - Når man bor hjemme, så kan man ikke alltids valse inn fra byen klokka 5-6 om morningen, da man vekker hele huset. Når man bor for seg selv, så kan man det, hehe. Og ingen vet når og hva du gjør til enhver tid!

Man kan bestemme over hva man ønsker å spise til middag - Jeg spiste mye norsk husmannskost når jeg bodde hjemme, vel og merke: poteter. Dette har jeg ikke laget noen gang i mitt liv, ikke da og ikke nå. Spiser heller pasta, ris og lignende. Digger å kunne bestemme hva man skal spise til middag, og når man vil spise. Om jeg vil spise middag klokka 9 på en hverdag, så gjør jeg det!

Kan rote så mye man ønsker - Dette kan også bli en ulempe, fordi man må også rydde opp etter seg om man ønsker å rote ganske mye, sånn som jeg pleier å gjøre, hehe.


 

ULEMPER

Alltid måtte rydde etter seg selv - Dette hater jeg.. Før så var det sånn at man hjalp til litt her og der i huset hjemme, og den "rydd rommet ditt"-opplegget. Nå så er det faktisk rydde og vaske ALT selv.. Og man shiner opp leiligheten så ofte man kan. Jeg som bor i en liten leilighet på 37 kvadratmeter, må rydde oftere enn jeg trodde. Bare man har laget middag, så ser det ut som et bomba hus. 

Lage middag selv - Hadde vært litt digg å komme hjem til middag hver dag. Dette gjør jeg jo fortsatt, men ikke hver dag såklart.

Vaske sine egne klær - Dette har jeg faktisk aldri gjort før, før jeg flyttet for meg selv. Hadde hjulpet til et par ganger for å vite litt, men ikke som å bo for seg selv. Jeg sorterer alt, og tar det meste på 30grader utenom sengetøy, håndklær og undertøy som jeg tar på 60grader. Utenom ull. Så er enklere enn jeg trodde, faktisk. Noen ganger bare gjetter jeg, hehe.

Ikke ha noen til å gå tur med Zarina - Høres kanskje dumt ut i og med at jeg har ansvaret for en hund, men innimellom hvis man er syk eller dårlig form eller dødssliten, så når man bodde hjemme kunne man spørre om noen vær så snill kunne ta en tur ut innimellom.

Ensomhet - Man er mye alene, og det kjenner man på. Synes det kan fort bli litt for ensomt når man setter seg ned, og bare titter rundt seg, og det liksom bare.. er deg?.. Det kjenner jeg litt på, men heldigvis har jeg Zarina hjemme hos meg. Og familie og venner er som regel ikke langt unna. Heldigvis har jeg bil!

Alle utgifter blir kun betalt av meg - Dette er kjipt. Alle pengene flyr jo bare man snur seg. Man er oftere blakk enn når man bodde hjemme, for det er så mye utgifter med det. 

 

Har dere noen fordeler og ulemper dere ønsker å dele? Eller er det noen dere kjenner der igjen i? ♡

Grå helg

 • 11.06.2017, 13:09

Nå har jeg akkurat spist frokost hos mamma og Tom. Dro hit i dag tidlig. Igår ble dagen brukt på å ordne håret til Ingvild, som skulle i bryllup senere på kvelden. Så dro vi rett på Ikea, igjen. Kjøpte et par duftlys som jeg er avhengig av. De med vanilje duft! Lukter så godt! Jeg så også på de kommodene og nytt møblement som jeg skrev tidligere som jeg ville ha i stua. Skulle ønske jeg klarte å bestemme meg! Nå har jeg hvertfall tegnet det på Ikea og printet ut, så det er et skritt frem i såfall. Jeg er så redd for at bordet er for stort og høyt i forhold til de møblene som er litt spinklere enn hva jeg har idag.. Vi får se hva jeg ender opp med! Har lyst til å gjøre noe, men det blir så vanskelig når jeg aldri klarer å bestemme meg. Vet jo ikke hvordan det kommer til å se ut før man setter det opp!
Resten av kvelden igår ble rolig og det er ganske digg for formen er helt ok nå, den kommer seg heldigvis! Er fortsatt litt tett, men feberen er nok borte.

Har ingen klare planer for dagen idag. Det er jo øs pøs regn ute idag også, som vi har sett nå i alt for lang tid.. Er så lei, jeg. Er jo helt grått på himmelen hele tiden.. Skal hvertfall ta med meg Hunter støvlene mine fra mamma etterpå, så det er i boks! Neste helg er det byfest i Lillestrøm, så har ikke særlig lyst til å fly rundt i regndammer i flere timer, så håper værmeldingen endrer seg til strålende sol! Hadde vært koselig!

Håper på å kjøre en søndagstur idag, for det digger jeg! Er jo ikke særlig mye å gjøre når det regner uansett, så.
Ha en fin søndag alle sammen! Gi meg gjerne tips om hvor man kan kjøre søndagstur ♡

Når energien fortsatt er lav

 • 09.06.2017, 21:43

I skrivende stund sitter jeg bare å slapper av. Lagde hjemmelaget pizza idag, og sitter nå og koser meg med det! Jeg er fortsatt ikke helt i form, så tok meg en time på øyet i stad, for å forhåpentligvis blir bedre. Noe jeg ikke kjente at jeg ble. Fikk spørsmål om å komme på taco hos mamma, men hadde ikke energi til å være med andre mennesker i dag utenom de jeg "måtte" være med i forhold til at jeg er med kunder hver eneste dag på jobb. Gikk greit det, bare spist litt for mange paracet idag. Så formen er ikke helt ok enda! Jeg har sagt ja til å ordne håret til en som skal i bryllup i morgen, så da håper jeg formen er bedre!
Så dette blir en rolig fredagskveld, og tipper hele helgen blir like rolig.

Når jeg kom hjem fra jobb istad, så hadde jeg plutselig ingen parkeringsplass! Det er noen arbeidere som tydeligvis endrer eller fikser på fasaden på blokka, uten at noen i blokka har fått noe beskjed. De hadde okkupert en hel rad med de tingene de trengte tydeligvis og biler med det de skulle lage stillase av, og det var blant annet min parkeringsplass. Så da måtte jeg ringe rundt til folk i blokka for å høre om de visste hvor jeg skulle parkere. Ble bare mere utålmodig ettersom jeg ville rett inn å legge meg, så fant ut at det var en parkeringsplass som det ikke stod noe nummer på som jeg rett og slett bare parkerte på. Vet ikke om det er noen som eier den engang! Sånn ble det bare. Flyttet bilen etter et par timer, da jeg var livredd for å få bot eller bli tauet bort. Heldigvis skjedde ikke dette, hehe!

Da skal jeg bare fortsette og kose meg med hjemmelaget pizza og finne noe å se på! Er vel en ny episode av Skam? 
Ha en super fredag alle sammen! ♡ 

Anbfealing: laktosefri yoghurt

 • 09.06.2017, 10:30

ANBEFALING!

Jeg har lyst til å vise disse to som jeg har prøvd ut nå en gang. Dette er andre gangen jeg kjøper de, og første gang jeg skal prøve ut den med bringebærsmak (hallon). Disse viste søsteren min meg, og det var absolutt verdt det! Har kjøpt de i Sverige, og har faktisk ikke peiling på om de finnes i Norge. 
Jeg som ikke tåler melk, har valgt den laktosefri typen. Den finnes også i "vanlig". Ganske tykk konsistens, så man blir fort mett. Og det kan brukes som et mellommåltid eller til frokost eller kveldsmat. Jeg pleier å ha noen bær oppi, som eventuelt bringebær og kornmüsli av forskjellige typer. 
Kan også spise den uten noe oppi, da det er god smak på selve yoghurten. Er kun 0,2g fett i denne, og det er jo bra! 
Når man åpner pakken varer den ca en ukes tid i kjøleskap, så man må være rask. Anbefales å åpne en av gangen. For de som ikke tåler laktose, er denne perfekt for å slippe å få mageproblemer.

Håper dere fikk et godt tips! Ha en stålende fredag ♡

 

Prøve å tenke positivt

 • 08.06.2017, 20:51

I skrivende stund så skal jeg hive i meg to nye paracet. Kjenner at det straks er på tide å legge seg. Ganske synd når man han hund, for hu må ut, og det har jeg nettopp gjort, men om noen timer så kan det jo hende at hu må ut igjen. Idag blir det faktisk ikke sånn. Har ikke energi i det hele tatt nå! 
På bildet under ser dere hva dagene går til. Skal ikke anbefale den Repsilsen der, for den var ikke god, hehe. Hjalp ikke så mye på halsen heller, syns jeg. Men bedre enn ingenting! Jeg har spist restene fra middagen igår, og det var kjempe godt!Jeg sitter egentlig bare å titter på litt blogger og slapper av. Ganske digg! Det viktigste når man er syk, er å prøve å være positiv! Ganske hyggelig å møte på de andre som har samme hunderase som meg, som bor i blokka jeg bor i. Alltid hyggelig å møte på de. Både for min del og Zarina sin. Hu føler seg spesiell da hu er den eneste som er tispe, og kan vise seg litt ekstra frem. Å være litt forkjølet går fort over, og å være allergisk er noe man må prøve å få til å funke med tabletter. Det er viktig å tenke på! Det er mange der ute som har det værre!

Ta vare på hverandre, og ha en fin torsdagskveld. Nå er det natta på oss om litt ♡

Når feberen herjer

 • 08.06.2017, 12:46

Kan ikke tro at det er mulig å bli syk i starten av juni, jeg. Er ganske sikker på at det er været. Har en kollega som har vært dårlig i halsen og hostet fælt i noen uker nå, og nå er hu endelig frisk, og da er det min tur. Var ganske dæv på jobb igår, selvom jeg avsluttet kvelden med den såkalte 15-minutters treningsøkten min. Var bare litt dårlig form, så trodde det bare var at jeg var sliten. Meeen så kom natten, og jeg har ikke sovet mere enn 2-3 timer tilsammen. Våknet med feber og en så grusom hals som jeg ikke har følt på lenge. Til tross for det, så har jeg så og si full liste på jobb idag, så det var ikke noe tema å bli hjemme. 
Kjenner at jeg må ta meg en paracet snart. Glemte det hjemme, så klart. Så da må jeg ut på butikken etterpå å fikse. Håper det gjør så jeg ikke ser helt fjern ut i ansiktet lenger, for dette er ikke særlig kult når man jobber som frisør.Håper alle andre holder seg friske! Ikke lenge til helg nå, dere. Ha en fin torsdag ♡

Jeg er stolt

 • 07.06.2017, 23:44

... over meg selv. Jeg har nemlig gjort min første "at home cardio workout". Idag har jeg nemlig laget middag som jeg både har hatt idag, og skal ha i morgen til lunsj og middag i morgen! Hurra! Fremgang, kan man si.
Hoppet opp av sofaen og bestemte meg for å avslutte kvelden med dette - her ser dere videoen jeg følgte. Masse tips finnes på youtube for de som ønsker å komme igang! Yes, jeg har endelig fått bittelitt motivasjon. Ble helt andpusten bare at dette. Avsluttet med en kald dusj. 
Tenkte det var greit å gjøre noen sånne hjemme øvelser for å ha et sted å starte. Tankegangen med at det var flaut, den hadde jeg faktisk her hjemme også de første 2 minuttene. Det gikk fort over når jeg ble enda mere sliten. Det er noe jeg må jobbe med. Å få den tanken ut av hodet, og ikke bry meg om hva folk synes. Bare det er borte, så skal jeg prøve meg mere på enten treningssenter eller jogge ute i gatene. 

           

Nå skal jeg legge meg og se videre på enda en ny serie jeg følger med på. Hehe, må le av meg selv. Leter som en gal etter serier, og denne gangen har det falt på en serie som heter "Power". Ser også denne på tv2sumo. 
God natt ♡
 

Ny stue?

 • 07.06.2017, 16:07

Jeg har så lyst til å bytte ut noen møbler i stua mi. Den er ikke så veldig stor, så jeg syns det er vanskelig å se for meg hvordan det blir. Nå har jeg to malm kommoder fra Ikea, som jeg personlig syns er for massive. Blir veldig lite feminint. Vil ha det litt nettere. Jeg har ikke så mye skapplass generelt i leiligheten, og heller ingen bod. Ganske tåpelig spør du meg. Å ha leiligheter uten mulighet for oppbevaring! Ønsker meg glatte overflater på benken/skjenken. Ønsker meg også en stol eller en puff eller noe i tillegg til sofaen. Sofaen og sofabordet er kjempe fornøyd med! Vil så veldig gjerne ha et lite skrivebord og et mini kontor, men det vet jeg hvertfall at jeg ikke har plass til, desverre.. Det får bli i neste leilighet! Savner liksom et sted å gjøre regnskap!

                                            
                                                      - bildene jeg har satt sammen, er tatt fra google.com

Tenker også på om jeg vil male en vegg i en annen farge. Eventuelt litt mørkere grå.. Vil ikke ha noen beige toner i det hele tatt. Vil også egentlig bytte ut gulvet med grått, men det tror jeg at jeg dropper. Ah, for en slitsom jobb..! Ikke at jeg skulle gjort det selv, men fysj orker ikke å bruke pengene mine på det, hehe!

Jeg liker lyst, hvitt, rosa og generelt duse pastell farger. Ååå, jeg vil ha! Sitter bare å drømmer meg bort! Så enkelt som vist på bildene ønsker jeg meg. Minimalistisk og lyst! Heldigvis kan masse av dette kjøpes på Ikea! Får se hva jeg gjør etterhvert. Ha en super onsdag! ♡

Ikea og innkjøp av mat

 • 06.06.2017, 22:43

Kvelden ble brukt på å spise middag på Ikea, ettersom Linda spurte om jeg kunne bli med. Har lenge tenkt på å kjøpe to store hotellputer, og det ble det eneste innkjøpet mitt utenom maten så klart. Jeg har alltid vært glad i å fly rundt på Ikea, og det er jeg fortsatt. Det vanskeligste det er vel å få parkeringsplass. Jeg skjønner aldri hvilken vei man skal kjøre for at man skal ikke kræsje i den som kjører i motsatt kjøreretning.. Altså kunne ikke en vei vært inn og en vei vært ut?? Jeg glemte selvfølgelig putetrekket i posen til Linda, så da får jeg ordne sengen senere. Egentlig litt digg, for man blir sliten av å tråkke rundt der!Etter dette kjørte vi en runde for moro skyld. Liker jo sånt jeg vettu, hehe. Hadde skrevet en handleliste jeg skulle kjøpe inn for mat til uken. Ganske ålreit å handle mat så sent på kvelden på butikken ved siden av der jeg bor, ettersom da er det ikke hundrevis av mennesker der som skal ha det samme som deg! Så nå skal jeg spise litt god kveldsmat. Knekkebrød med egg og røkelaks, nam!

Ha fortsatt en fin tirsdagskveld ♡ I morgen har jeg hørt at det skal bli et grusomt vær..

Overskudd til trening?

 • 06.06.2017, 14:10

Hvor finner man motivasjon til trening? Og ikke minst overskudd? Jeg nevnte jo igår at jeg blir utrolig slapp og ønsker kun å ligge i senga å ikke gjøre noe som helst. Jeg skriver ikke dette innlegget fordi jeg har sagt at jeg elsker trening eller ikke, for det er noe jeg absolutt trenger å lære meg å like. "Sommerkroppen" eller "SK2017" er jo noe som kommer opp på både instagram og blogger. Generelt sosiale medier! Og jeg har aldri vært noen kløpper på å trene. Spilte både fotball, og gikk på freestyle discojazz og har drivd med hest i mange mange år, så noe tilsier at jeg liker å ha noe å drive med. Monika har prøvd å fått meg med på treningstudio, og der var jeg 1 gang. Hehe, assa.. Det sier jo litt! Sier tusen tusen takk til henne for at hu fikk meg med den ene gangen. Men jeg har så lyst til å tørre å dra alene. Eller jogge et sted uten å være redd for at jeg ser dum ut. Det er nok der det ligger..   

                                                                  

Det er absolutt ikke det at jeg skal starte fitness og alt det greiene folk holder på med for tiden! Jeg vil bare klare å komme meg opp ha litt mere energi og føle at jeg tør å komme meg ut mere utenom når det er et tiltak. Folk sier spis sunt. Men hva er sunn mat? 
Noen som har noen tips å komme med? Det er ikke noe jeg får gjort hver dag. Skal absolutt ikke bruke hele livet mitt på trening, men å bevege seg er jo en bra ting! Har jo også hund, og de må ut, uansett. Hu er heller ikke glad i joggeturer, tro meg, har jeg prøvd! Så nå må man ta seg selv i nakken å komme i gang her!

Liker som sagt ikke de som stirrer på treningstudio og flexer i speilet (kanskje noe jeg innbiller meg for jeg selv føler meg usikker).

Familiemiddag og pøsende vær

 • 05.06.2017, 22:04

Idag har dagen gått til å sett ferdig en serie jeg har blitt hekta på. Jeg ble helt avhengig og nå er desverre ti episoder sett ferdig på to dager.. Synd. Jeg digga den serien! Kanskje fordi at han som var hovedpersonen var sinnsykt kjekk og sjarmerende..? Vel, ja kanskje det. Serien heter i såfall "Good Behavior" og jeg har sett den på tv2sumo. Håper det kommer en sesong 2!

Resten av dagen har blitt brukt på familiemiddag, med god mat! Så kom denna snuppa på besøk, Zelma. En rase som heter Phalene, det samme som Papilon. 
Imens vi satt å spiste, så øste det ned med regnvær. Det var så mye regn at det dundra på verandaen. Så ut som det var helt flom i bassenget faktisk, hehe!


 
Jeg må begynne å finne mere å blogge om. Dessverre syns jeg det er vanskeligere å blogge i ukedagene, også noen ganger i helgene, rettere sagt fredag, da jeg er utslitt etter jobb. Kunne ønske man fikk mere fint vær, så det mye fine bilder. Mister også mye energi når det regner og er grått ute. Nesten som en ubevisst depresjon. Jeg blir isåfall ganske slapp og ønsker å finne masse serier for å slappe av. Selvom jeg har nevnt før at jeg sjeldent klarer å slappe av 100%, så stemmer det, men. Akkurat nå ønsker jeg meg bare fint vær og masse ting som skjer! Husker i fjor sommer, så gikk jeg opptil 1-2 timer med Zarina på ettermiddagen når det var fint vær. Noe som ikke fungerer akkurat nå! Ja, man kan også gå tur i dårlig vær, men det er ikke like koselig syns nå jeg.

Forresten: sier absolutt ikke nei takk til noen serie-anbefalinger, om noen har ♡ Det hadde vært koselig!

Harry handel og rolig jentekveld

 • 04.06.2017, 15:14

Lørdagen igår ble stille og rolig, og det er ganske digg. Dro jo som sagt til Sverige for harryhandel. Fikk shoppet litt diverse til Zarina og litt nødvendige greier. Jeg og Linda var inne på en butikk som lignet på Europris, og gikk amok med å lukte på alle mulige såper, vaskemidler, og putte oppi 3 for 2 fryseposer, hehe. 
Fikk handlet litt mat så jeg skulle ha middag en god stund fremover, og ikke minst Ramlösa, nam! Har faktisk stappet hele fryseren full, så får nesten ikke lukket døra engang.. 

Katja kom når jeg var hjemme igjen, og da skulle vi lage hjemmelaget pizza. Hadde jo helt glemt at butikkene stengte tidligere enn vanlig pga pinsen, men jeg var jo i Sverige og da ble alt kjøpt inn der, noe som var litt spesielt, for har ikke smakt noe som er der. Jeg er ganske kresen egentlig, men det smakte så og si ganske likt. Ganske enkelt måltid, men super godt! Katja var her helt til klokka 1 i natt, for som jeg har sagt før så går skravla vår så vi klarer ikke å slutte. Det var isåfall veldig koselig! ♡Var supersliten egentlig hele kvelden, sikkert pga pollen i tillegg. Det ene øyet mitt har hovnet opp fra igår tidlig, og jeg har ikke peiling på hvorfor.. Så får ta meg en allergipille. Har bare ligget rett ut idag også, og er bedt bort på middag klokka 18, så det er digg! Nå prøver jeg å finne flere serier å titte på, så da prates vi. Ha en fortsatt superfin langhelg! ♡

Lørdag morgen

 • 03.06.2017, 09:57

God lørdagsmorgen! Jeg hadde planer om å sove litt lenge idag jeg, men det går jo aldri. Er alltid kjempe trøtt på morningene, men når helgen kommer, og jeg har mulighet for å sove lenge, da våkner jeg tidlig.. Våknet halv 9 og tenkte at jeg kunne jo sove litt til, men neida. Klarte ikke det. Har alltid vært et skikkelig b-menneske, men begynner vel å bli gammel, så da våkner man tidligere. 
Fikk forespørsel om å være med til Sverige for å handle inn litt mat. Det trengs, så da er det bare opp og hopp for en ny dag! 
Ganske digg å våkne til litt ryddigere hjem, gjenstår bare å vaske gulvet å pakke ned klesvasken som henger på stativet. Håper dere får en super dag, til tross for overskyet vær. Nå er det hvertfall langhelg, og det er digg! ♡

Husmorspoeng

 • 02.06.2017, 23:59

Hei og god fredagskveld! Nå har jeg nettopp satt meg ned i sofaen og tent stearinlys. Har som sagt kjørt langt men jeg som er en rastløs person, klarer jo selvfølgelig ikke å slappe av når jeg er døds sliten.. Så jeg begynte med noe jeg burde gjort for leeenge siden. Rydde i klesskapet mitt. Har prøvd før, men kom halvveis, og gadd rett og slett ikke mer. Nå hadde jeg ikke noe valg, for når var det sånn at jeg faktisk ikke fant igjen de fleste klærne mine, for alt lå hulter til bulter, som man kan se på det første bilde! Brettet alt så pent jeg kunne, så det ser bedre ut syns nå jeg!
Var jo helt i ryddemodus, så mens jeg drev på her gikk oppvaskmaskinen på full guffe, og stua går det faktisk an å kjenne igjen. Det er lenge siden, hehe. Ryddet også på badet og i gangen av alle ting. Hadde et skap der også som så grusomt ut. Så nå har jeg egentlig bare satt meg ned og skal ta livet helt med ro, for det fortjener jeg nå! En liten tisse-tur med Zarina, det skal jeg vel egentlig også. Tenkte å se på både den nyeste episoden av Skam, og noen andre serier jeg har glemt. Har jo sett ferdig PH, nå som det var finale igår. Ble jo det kaoset på finalen, men alt er et spill, så man må regne med sånt. Gratulerer til vinnerne, Martine og Kevin!

Håper dere fortsatt koser dere. 1 minutt før klokka er 00:00
Klem ♡

Rundtur i Holmenkollen

 • 02.06.2017, 18:24

Hei og lenge siden sist! Nå har det gått noen dager siden jeg har postet et innlegg, men har vært så mye å gjøre på både jobb og privaten, så har rett og slett vært så sliten, at jeg har ikke kommet hjem før alt for sent. Igår kveld kjørte vi en "søndagstur" på en torsdag, bare for moro skyld. Digg å sitte bak i bilen å slappe av. Vi kjørte til Holmenkollen, og jeg kjenner jeg blir helt forelska av det. Er jo så sinnsykt fint der. Hvertfall utsikten fra boligene! Hadde ikke gjort noe å bo der istedenfor, hehe.Hadde dobbeltbooket meg med avtaler idag, noe som ble litt dumt, men fikk ordnet opp i det. Skulle egentlig få besøk av Katja idag, men så hadde jeg helt glemt bort at jeg hadde lovet å kjøre kjæresten til søstra mi på jobb utenfor Sætre, noe som ikke bare tar et kvarter for å si det sånn. Så da ble det til at Katja besøker meg i morgen kveld istedenfor. Det blir koselig!
Har bedt meg selv bort på taco siden det ikke ble noe av det idag i og med at jeg skal kjøre de ti på 9. Så da får jeg taco likevel! Så må egentlig kjøre kjapt for å rekke alt, jeg holder på å sulte i hjel også bare så det er sagt, så håper jeg klarer å kjøre normalt. 

Håper dere får en super fredagskveld! ♡

Search

Bloggdesign

hits