Hyttelivet

 • 30.07.2017, 10:00

Halloen! Nå sitter jeg på hytta. Har vært her siden fredag ettermiddag og har slappet 100 prosent av. Igår kveld spiste vi krabbe og reker og diverse, og det er noe av det beste jeg vet. Koser meg skikkelig med det! Litt lite blogging denne helgen da jeg lettere sagt har slappet så mye av. Skal hjem idag og få ordnet leiligheten og ryddet og fikset alt. En stor overraskelse er på vei, mest sannsynlig! Gleder meg så fælt. Vil ikke si noe før jeg vet at det er i boks.

Ha en strålende søndag! ♡ 

Hvor ofte skal man vaske dusjen?

 • 26.07.2017, 22:16

Helluu! Har nettopp kommet ut av dusjen etter jeg har tatt hårkur og vasket både vasken på badet og dusjen. Assa, hallo.. Hvor ofte må man vaske dusjen egentlig? Jeg skal ærlig innrømme at jeg kunne gjort det oftere, men ettersom jeg bruker masse balsam og hårkur, og har ca 8 store shampooflasker stående i dusjen (hehe yrkesskade) så innbiller jeg med at det kommer mere rester fra dette både i sluk og på gulv og vegger i dusjen. Og det var digg å vaske det! 
Så nå sitter jeg bare å slapper av før jeg skal legge meg! Har nettopp satt på en vaskemaskin også. Egentlig ganske dumt av meg å gjøre det så "sent", ettersom den bruker ca 1-2 timer så må jeg stå opp igjen når den skriker at den er ferdig, og den gir deg ikke, tro meg. Men det er så fælt å ha ryddet kjøkkenet og alt er oppvaskmaskinen er full, og ikke sette den på da, det er bare forstyrrende for meg, hehe. Tok noen fine bilder av Zarina istad når vi var ute på tur. Hu fikk lov til å gå uten bånd og hu var kjempe flink! Så da fikk hu noen nye godbiter jeg kjøpte til henne på butikken istad. Under er et av bildene! Finner et annet bilde på instagrammen min om du vil følge meg der: stinemagnesholen

God natt, vi snakkes ♡ 

God følelse

 • 25.07.2017, 22:12

Hei og god tirsdagskveld! Jeg kjenner at jeg har fått tilbake litt god-følelse på bloggingen de siste dagene, og det er ganske deilig! Håper det varer. Har fått smaken av å gå lange turer igjen også, og humøret er på topp. Dere merker nok at humøret er litt opp og ned og noen dager er motivasjon på bånn og noen dager på topp. Men jeg er bare et menneske akkurat som alle andre, og alle har forskjellige dager. Så det syns jeg at jeg skal få lov til. Jeg har hvertfall fått motivasjon til å gå lengre turer som jeg nevnte over her. Ettersom jeg gikk med Marianne igår, så bestemte jeg meg for å gjøre det idag også, bare alene idag. Etter jeg var på middag hos besteforeldrene mine etter jobb, så kom jeg hjem og ladet telefonen min og skiftet til litt lettere klær. Tok på en lys treningstights og en puma trenings tskjorte og joggesko og bestemte meg for å gå. Hele veien snakket jeg i telefonen med Katja, som alltid er veldig koselig! Så jeg gikk tilsammen 50 minutter, og hadde faktisk planer om å gå litt til, men Zarina var så varm at jeg bestemte meg for å snu. Nå ligger hu rett ut, og jeg er straks på vei inn i dusjen for så og legge meg. Spiste forresten opp en halv boks med sorbet is og 10 bringebær nettopp, så hehe.... Var godt da!

Håper alle har hatt en fin dag, og ikke minst varm. God natt etterhvert ♡ 

45 spørsmål og svar - tidsfordriv

 • 25.07.2017, 10:05

Hva har du på deg?
Idag har jeg på meg noe så enkelt som svarte jeans fra Bik Bok og en hvit, litt stor genser og enkle smykker. Og lyse sko.
Har du noen gang vært forelsket?
Det har jeg vært ja. 
Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?
Ja, det også.
Hvor høy er du?
1,65 tror jeg.
Hva var det siste du spiste?
Sorbet is og bringebær i går kveld.
Hva var det siste du drakk?
Smoothie med jordbær og bringebær.
Er det noe du savner?
Det er nok en kjæreste, selvom jeg ikke vil ha kjæreste akkurat nå.
Svart eller hvit?
Klarer ikke å velge. Mest praktisk til min jobb er svart, men liker begge deler.
Favoritt tv-show?
Tv-show? En serie kanskje..? Åh det er så mye det..
Favoritt band?
Vil heller svare på favoritt artist. Rihanna, Beyonce og Zara Larsson blant annet. 
Har du piercing?
Ja i tunga.
Hva er din favorittsang?
Despacito for øyeblikket! 
Hvor gammel er du?
Jeg er 23 år og fyller 24 år i August. 
Stjernetegn?
Løven.
Hva ser du etter i en livspartner?
En som er lojal og ærlig og sjarmerende og får meg til å være trygg. En som har alt på stell!
Favoritt quote?
Har ingen, tror jeg..
Favoritt skuespiller?
Julia Roberts, Adam Sandler, Angelina Jolie, Jennifer Aniston blant annet. Liker ganske mange egentlig, hehe.
Favorittfarge?
Lyse rosa.
Høy eller lav musikk?
Høy!
Hvor drar du når du er trist?
Da setter jeg meg i bilen og kjører bare.Hvor lang tid bruker du i dusjen?
Ca 10-15 min.
Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
Ca 30 min.
Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp?
Nei.
Turn on?
Blikket.
Turn off?
Innpåslitne mannfolk.
Har du en frykt?
Oi det er ganske mye, hehe. Smådyr som insekter. Maur, edderkopp, veps you name it.. Og sist men ikke minst: høyder!!!!!
Hva er det siste som fikk deg til å gråte?
En video av 22.juli.
Når gråt du sist?
Overnevnte.
Når sa du at du var glad i noen sist?
Sa "elsker deg" i tlf til Monika.
Hvilken bok var den siste du leste?
Har aldri lest en hel bok.
Hvilken bok leser du nå?
Leser ikke. Leser blogger, hehe.
Hvilket tv-show så du sist?
Serien som heter "Power"
Hvem snakket du med sist?
Snakket sist med Katja i telefonen på vei til jobb.
Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet?
Det er også Katja, og det er en av mine nærmeste.
Favorittmat?
Taco, hjemmelaget pizza osv.
Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
Det har jeg skrevet et innlegg om her.
Hvor var du sist på reise?
Siste utland var Gøteborg, men siste feriereise var i desember til Tenerife med kusina mi.
Har du et crush?
Nei.Når kysset du noen sist?
Det vil jeg helst ikke si, hehe.
Når ble du sist fornærmet?
Det vet jeg ikke faktisk..
Hva er favoritt godteriet ditt?
Spiser så og si aldri godteri. Men hvis jeg skal velge noe, så er det lakris.
Spiller du instrumenter?
Nei, aldri gjort.
Hva er favoritt smykket ditt?
Et kjede som har bokstaven Z og S på seg for Zarina og Stine.
Hvilken sport gjorde du sist?
Sport...? haha..
Når var du med noen sist?
I helgen.

Kveldstur

 • 24.07.2017, 21:37

Halloen! Første dagen på jobb gikk over all forventning. Timene gikk fort faktisk! Sikkert fordi jeg hadde full liste fra 9-15 og etter det skravlet jeg bare litt med kundene i et par timer og tok telefoner og ryddet litt, og tok meg en tekopp ute. Jeg visste jo hva som kom til å skje når jeg kom hjem.. Det var at jeg kom til å bli stuptrøtt! Og det stemte. Gikk tur med Zarina med en gang jeg kom hjem sånn at jeg kunne slappe av resten av kvelden. Så hadde planlagt rester fra middag, og la meg på sofaen og betalte regninger som har forfall i morgen osv. Endte med at jeg ble så trøtt at hele kroppen begynte å skjelve, hehe.. Så la meg ned i senga og tok av meg sminken og så på Masterchef. Ettersom jeg tenkte å ta en tidlig kveld idag og legge meg tidlig, så skulle jeg bare ut med Zarina for at henne kunne tisse et par ganger. Og da møtte jeg på Marianne, som også har chihuahua. Så vi gikk nesten en times kveldstur rundt på Løvenstad og bare skravlet og hilse på flere hunder på veien. Veldig koselig! Så takk til Marianne som fikk meg til å ikke bli supertrøtt lenger, det var ganske digg! 

Men nå har jeg kommet inn, og skal ta meg litt smoothie og se videre på Masterchef og etterhvert sove. Ny dag i morgen! Sov godt ♡ 

Det værste med å ha ferie

 • 23.07.2017, 22:16

Hei! Nå er det ikke lenge før jeg må legge meg. Første jobbdag etter ferie i 3 uker, den kommer i morgen tidlig. Var helt forvirra når jeg våknet idag for jeg trodde at jeg skulle på jobb, men så var det heldigvis søndag! For det aller værste med å ha ferie er virkelig å starte på jobb igjen. Er så fælt det.. Å stå opp tidlig å fikse seg og stresse og bare mas, det er egentlig ikke noe for meg i det hele tatt. Men alle må jobbe, og sånn er livet bare!
Nå får jeg egentlig bare trøste meg med en ramlösa, sorbet isen min og bringebær. Så skal jeg se om jeg får sove i det hele tatt. Er så typisk meg å ligge å tenke og tenke og tenke før man skal noe. Er alltid sånn når jeg gruer meg til en ting. At man blir helt sånn uvel. Hehe.. Er så dramatisk at meg at jeg kjenner at.. Nei skal ikke gå inn på det, for blir ikke mere positiv av det!

God ferie videre til dere andre som har ferie fortsatt! Og lykke til på jobb til de som starter i morgen sånn som meg. God natt ♡ 

Bildedryss fra Gøteborg

 • 22.07.2017, 14:05

Hei alle sammen! Bedre sent enn aldri? Er det ikke sånn a? Jo.. Jeg har ikke blogget på en god stund nå, ettersom jeg ikke har hatt lyst på en måte. Rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe spennende å komme med. Jeg har hatt skikkelig skrivesperre og har bare tenkt at dette går bare ikke. Jeg må få motivasjonen tilbake.
Jeg har også vært i Gøteborg med familien og her kommer det en hel haug av bilder. 
Håper dere har hatt en fin sommer, og for dere som fortsatt har ferie: god sommer til dere ♡
Jeg starter å jobbe igjen på mandag, så det blir spennende å stå opp tidlig igjen! 

Dagens

 • 13.07.2017, 21:30


 

DAGENS HUMØR: Ganske slapp, og daff generelt. Ettersom jeg er så allergisk, er humøret ikke helt på topp. 

DAGENS BURDE: Jeg burde ha ryddet hele leiligheten og vasket klær til mandag da jeg skal på ferie.

DAGENS FRISYRE: Håret er løst for en gangs skyld. Det er nyvasket, og er fortsatt litt småfuktig. Blir vel en dott på huet etterhvert, kjenner jeg meg selv rett!

DAGENS SMINKE: Vanlig look. Solpudder, rouge, dus brun øyenskygge, mascara og leppestift fra Mac.

DAGENS ANTREKK: Yndlingsbuksa mi fra Bik Bok, en grå genser fra Bik Bok med vide armer og lave converse faktisk. + en sølv veske som jeg digger.

DAGENS PLANER: Har akkurat kommet fra dyrlegen, og skal til søstra mi for å spise mcern og bare slappe av resten av dagen.

Ferietid

 • 10.07.2017, 19:43

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo tur med Katja. Dro halv 12 og har ikke kommet hjem før nå. Snakk om å bruke tid! Først var vi på W.B.Samson midt i Karl Johan, og satt der i over en time og skravlet. Så gikk vi en runde og raida butikkene. Endte opp med en jakke, to skjørt, en genser, sminkekost, to strømpebukser og et leopard hårbånd man kan knyte på huet. Deretter gikk vi på Egon og spiste mat. Regna så mye at jeg trodde taket over oss skulle dette ned (vi satt ute), og like før vi ble kliss våte. Norsk sommer på sitt beste! Men en hyggelig tur var det ihvertfall! Lenge siden jeg har tatt buss og tog og alt mulig, men deilig å slippe å kjøre bil overalt også hele tiden, faktisk. 

Håper dere har hatt en like fin dag som meg! I morgen skal jeg møte Monika som også har ferie. Snakkes senere, nå skal jeg se de to siste episodene av serien "Power". Klemmmm ♡

 

Anbefaling: Sorbet is

 • 09.07.2017, 20:51

ANBEFALING!

Jeg er ikke noe is eller dessert menneske egentlig, og foretrekker mat istedenfor dessert. Men.. dette er min favoritt is og jeg elsker smaken med bringebær. Jeg har blitt helt avhengig.. Nå har jeg allerede spist opp halve boksen, og vurderer faktisk å spise oss resten av den om noen få minutter. Kun fordi den er så god! Den er fra merket Diplom-is og heter "Dream sorbet". Finnes også med mangosmak, om jeg ikke tar feil. Har smakt den kun en gang, men faller alltid tilbake på bringebær-smaken. Man blir ikke kvalm og fort mett, noe jeg pleier å bli når jeg spiser is. 
Jeg har innimellom pleid å lage smoothies med denne + bær oppi. Funker kjempe bra!

Verdt å prøve ut! Både med og uten bær ♡ 

Fine Tønsberg

 • 08.07.2017, 17:33

Da er vi hjemme fra Tønsberg! Ble litt bilder, som sagt. Det er så fint der atte hjelp! Satt oss på en restaurant som het Tapa, som du kan besøke nettsiden til her. Kjempe god mat, og ligger på Tønsberg brygge. Så fin utsikt og kjempe fin uteplass. Hit skal jeg igjen!
Kos dere med bildene og ha fortsatt en kjempe fin dag! ♡


 

Lørdagsmorgen

 • 08.07.2017, 10:10

God morgen! Nå har jeg akkurat blitt vekket av en tlf som spurte om jeg ville være med til Tønsberg! Det vil jeg gjerne! Selvom været ikke er helt på topp, så er det så fint i Tønsberg. Bare vet ikke hva jeg skal ha på meg.. Får titte litt i klesskapet og finne ut. Nå må jeg ut med Zarina før jeg blir hentet. 
Se hvor søt hu er med tunga ut av munnen sin, ntååå ♡

Håper alle får en fin dag! ♡ Håper jeg får tatt noen fine bilder fra Tønsberg.

 

Hvilken dag er det idag?

 • 07.07.2017, 12:33

Hei og god ... hvilken dag er det idag egentlig? fredag faktisk! Jeg går helt i surr i dagene når det er ferie, og jeg trodde ikke at jeg skulle bli så slapp av å ha ferie.  Digger virkelig at det er fint vær så og si hver dag av hele denne uka jeg har hatt ferie. Får ihvertfall slappet godt av, og det er kjempe deilig!
Igår lagde jeg noe jeg aldri har laget før. Dere kommer nok til å le, for det er noe alle har gjort før. Men jeg lagde omelett. Haha, må le litt selv, for det er faktisk noe som alle har lagd, men jeg har aldri fått det til, for hver gang jeg har prøvd før så har jeg endt opp med å bare lage eggerøre istedenfor. Og den ble supergod. Skal ha det til frokost idag også. Spørs om den blir like bra. 3 egg med osteskiver og baconost og purre og noen pølsebiter ved siden av. Mmmm nam. Idag tenkte jeg på bacon ved siden av. Må kose seg litt i ferien. 

Igår var jeg på middag hos besteforeldrene mine, og spiste skikkelig husmanskost. Med poteter som jeg heller aldri har laget før. Assa for en tulling jeg er, hehehe.. Godt man får spist det borte da. Åh nå fikk jeg lyst på fløtegratinerte poteter. Jepp, nå er det slutt på matprat. Nå skal jeg gå og prøve å lage omelett for andre gang. 

Håper dere får en fin dag. Vi snakkes ♡ 

4.juli og strålende vær

 • 05.07.2017, 22:30

Igår hadde jeg en kjempe fin dag! Det var ikke minst super fint vær hele tiden og fikk gjort ganske mye på så mange timer. Tok en liten shoot med bilder før vi skulle ta bussen ned til Lillestrøm, hehe. Er ganske kjip form idag, så skal egentlig bare legge ut disse bildene. 
Har vært med tantebarnet mitt idag, og kost oss masse! Nå skal jeg skifte på senga, men fant ut at jeg bare har 1 laken som nå er til vask fordi det andre hadde revnet så det kastet jeg sist. Hadde helg glemt det jeg. Så kanskje jeg må sove på sofaen i natt.. 
Vi får se. Håper alle har hatt en fin dag, klem fra meg ♡ 

Fin sommerferie

 • 04.07.2017, 16:04

Hei alle sammen! Nå har jeg og Ulrikke akkurat kommet hjem fra Fetsund der vi var å solte oss istad. Vi både grillet og koste oss! Kjempe varmt! Har selvfølgelig klart å bli solbrent på ryggen. Jeg smurte meg med solkrem overalt.. Trodde jeg! Glemte bare et sted, og der ble jeg vel litt over middels brun/rød. Kjenner det verker, men har hørt at rød blir til brun etterhvert, så det får vi satse på!
Nå skal vi straks videre til Lillestrøm for å feire 4.juli og se på biler og kose oss! Skulle bare oppdatere for å si hei! Ha en kjempe fin dag i sola, alle sammen ♡

 

Sommermorgen

 • 04.07.2017, 10:15

Hei og god morgen. Våkner så og si alltid tidlig når man minst vil det! Det er så typisk! Jeg skal jo hente Ulrikke klokka 12 i Lillestrøm, så det gjør jo egentlig ingenting. Skal ut å handle litt grillmat og kjøre avgårde for å finne finværet! Håper på bra vær. Aldri dårlig vær, bare dårlig klær. 
Håper dere får en super fin dag! Nå skal jeg spise frokost! Hejdåååå ♡ 

Sorry sorry sorry

 • 03.07.2017, 23:56

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget. Har faktisk vært alt for mye å gjøre de siste dagene etter jeg har startet ferien min. Men nå har jeg kommet meg hjem og klokka er jo snart tolv. Så nå er det straks en ny dag. Må bare sove litt først, hehe. Var også ute i Lillestrøm med familien og spiste lunsj/frokost og koste meg gløgg i hjel i det fine været! 
Var ute en tur på Nox i Oslo på Solliplass på lørdagen med Madelen og noen venner av henne, og det var kjempe koselig. Så satt faktisk å trykket post innlegg, men før jeg rakk å begynne å skrive, så hadde jeg allerede fått spørsmål om jeg ville komme på den sommerfesten Madelen var på, så det ville jeg jo. 
Ble en sen kveld, men veldig hyggelig! 
I morgen skal jeg og kusinen min, Ulrikke, dra og grille og kanskje bade med hundene. Så da blir det engangsgrill og diverse, og 4.juli treff i Lillestrøm. Skal møte Katja og Madelen der blant annet, og det er nok enda flere enn oss som skal dit for å si det sånn, blir litt for mye lyder og mennesker, så får se hvor lenge vi holder ut. 
Nå skal jeg finne meg en film eller serie å titte på, og bare nyte ferien så lenge jeg kan. Håper dere har hatt en superfin helg sånn som jeg har hatt.
God ferie til de som har det, og god natt. Skulle bare også si at jeg syns det er veldig koselig at folk er innom bloggen min selvom jeg ikke skriver på noen dager. Tusen takk for det, jeg skal bli bedre ♡
 

Måneden som gikk - Juni

 • 01.07.2017, 10:00

Nå skal jeg starte med noe nytt! Første dag i ny måned, så skal jeg skrive litt om måneden som gikk. Denne gang er det Juni sin tur, gleder meg allerede til Juli og ferietid og hva det har å by på ♡

Månedens høydepunkt - Byfest i Lillestrøm og noen fridager.

Månedens nedtur - Mygg, mygg og atter mygg. Og ikke minst regn.. I Juni?! Håper på en fin juli måned da jeg har ferie i 3 uker.

Månedens innkjøp - Denne måneden har jeg kjøpt en hel haug med klær, så klarer ikke å velge. Kanskje den røde toppen jeg hadde på meg på byfesten fra Gina Tricot.

Månedens serie - "Good Behavior" som det dessverre har kommet kun sesong 1 av. 

Månedens craving - Bris med mango og papaya.. Mmm, nam! 

Månedens ønske - Jeg har så veldig veldig lyst til å reise nå. Til et varmere sted. Skikkelig ferie. Noe det dessverre ikke blir til i år. Vi får se om det blir noe av neste år eller året etter der igjen. Det er ikke noe jeg liker bedre enn å reise til "syden". Ja, jeg kaller det syden i en alder av 23 år, hehe. 

Månedens mest leste innlegg - Innlegget jeg skrev om "Fordeler og Ulemper" som til slutt kom i Romerikes blad, gøy. Det kan dere lese her.
 

 

Search

Bloggdesign

hits