Lang kåpe til høsten

 • 30.08.2017, 11:30

Hei fininger! Nå er det på tide å finne frem de fine høstkåpene. Jeg liker at den er lang og litt tykk. Alle er fra www.nelly.com, så løp og kjøp. Finnes så masse fint der! Fint å kombinere med et skjerf i alle type materialer. HØST ♡♡♡

HER

HER

HER

HER

HER

HER

HER

Den lille vesken

 • 28.08.2017, 16:00

Hello! Her er noen småvesker som kan brukes til det meste. Også fint på byen! Disse type veskene har man alltids bruk for!
Håper dere liker sånne her innlegg der jeg plukker ut noen favoritter av diverse ting på nettet. 

HER

 

HER

HER

HER

HER

HER

HER

HER

Dilemma!!!

 • 28.08.2017, 10:34

Fått eksplosiv diaré midt i offentligheten en gang i året, eller under hver eneste middag hos svigers? 
Nesten så jeg burde svart det siste, for jeg har ingen svigerforeldre atm. Men jeg tror nok jeg absolutt velger det første, for det er kun en gang i året. Får håpe det er på forskjellige steder hver gang, så ingen kjenner meg igjen, hehe. Æsj!
 
Hatt et hode på størrelse med en vannmelon eller en tennisball?
Tror nok at jeg ville hatt størrelsen til en vannmelon.. En tennisball er jo så alt for liten. 

Giftet deg med Donald Trump eller ha en one night stand med Putin?
Ville hatt et one night stand med Putin, haha uff.. Hadde nektet å giftet meg med noen av de, men om det hadde gått an å skille seg etter 1-2-3, så hadde jeg valgt det første.

Revet av alle neglene på fingrene, eller revet ut alle tennene fra munnen? 
Omg omg omg.. Glad i neglene mine, og ville ikke vært tannløs.. Denne var vanskelig. 

Kuttet av en finger, eller betale 50 000kr for personen du hater mest sin spaferie?
Ville aldri kuttet av en finger.. Så hadde nok betalt så mye penger for en dust jeg hater, hehe. Eller vent. Kjenner at jeg ikke helt klarer å bestemme meg. Kunne dratt på den ferien og ikke pratet meg personen?

Frosset til døden eller brent ihjel?
Hadde valgt å frosset ihjel. For jeg fryser uansett, og jeg er redd for brann så hadde nok valgt det første ja.

Leve for alltid eller dø de neste fem minuttene?
Leve for alltid, helt klart! Liker ikke tanken på døden. Selvfølgelig spørs hvordan man skal dø, men..

Konstant rennenese eller føle at du har noe i øyet 12 timer i døgnet? 
Hehe har både rennende nese og virker som jeg har noe på øyet hele tiden til vanlig, fordi jeg har allergi. Så kan vel velge begge deler, for det er like irriterende!

Ha superkrefter som gjør deg usynlig eller i stand til å fly? 
Usynlig uten tvil. Da kunne jeg fått med meg alt som skjer til hver tid, og når jeg kunne ønske det. 

Aldri mer internett-tilgang, eller aldri ha mulighet for å fly igjen? 
Oi!! Er veldig glad i internett, men hadde vært kjedelig å blitt her på samme sted resten av livet uten å kunne reise.. Den der ble veldig vanskelig. Kanskje ikke ha mulighet til å fly igjen, kunne jo bare tatt buss eller kjørt selv. Eller båt til forskjellige steder.

Skreket NEITAKK eller begynt å gråte hver gang du ble spurt om pose på butikken? 
Hahaha... Hadde nok skreket "NEITAKK". Slitsomt å skulle gråte så mye bare for en pose.

Lukte oppkast uten å legge merke til det selv, eller ha en partner som lukter oppkast, og kjenne det?
Kanskje hatt en partner som luktet det? Heheh.. Eller hvis jeg luktet det selv, kunne noen ha fortalt meg at jeg luktet det, så kunne jeg dusjet!

Ukontrollert, illeluktende promping på jobb eller under hver eneste første date? 
Under hver eneste første date. Uff flaut å skulle hatt sånt ukontrollert på jobb, jeg som står ovenfor kunder hver dag. Hadde jeg hatt en annen jobb, så hadde jeg nok valgt det siste.

Nyse hver gang du prater, eller få tårer i øynene 24 timer i døgnet?
Få tårer i øynene 24 timer i døgnet. Koselig det da, heheh..

Lykkelig men singel for resten av livet, eller ulykkelig gift for resten av livet? 
Lykkelig singel for resten av livet! Nekter å være ulykkelig resten av livet altså. For noe dritt! Koser meg med Zarina, jeg!

At politiet skulle funnet din døde kropp på en haug av sex-leketøy eller på en haug av dop? 
Haug av sex-leketøy. Er så imot dop atte hjelp!

Hatt det lekreste huset i et fattig nabolag eller det styggeste huset i et rikt nabolag?
Hatt det lekreste huset i et fattig nabolag tror jeg. Det er jo jeg som skal bo der, ikke naboene mine!

Vært i den virkelige versjonen av The Walking Dead eller Jurassic Park?
Jurassiv Park, wow så spennende! The Walking Dead er jo dritskummelt...

Få 20 barn eller ingen? 
Oi! Er glad i barn altså, veldig. Men ikke så glad i barn at jeg ville hatt 20 av dem. Det er jo en hel barnehage, så det vil man ikke ha hjemme hos seg hver dag, 24t i døgnet.

Øyevipper som fingre eller fingre som øyevipper? 
Øyevipper som fingre, så søtt!

 

Ved vannkanten

 • 27.08.2017, 21:11

Jeg er forelska i den nye jakka mi! Kjøpte en bursdagsgave til meg selv forrige lørdag. Så fin! Her er bildene fra idag når vi var på Sandstangen. Håper dere hadde like fint vær som oss ♡ Er en hel haug med bilder, men syns de ble så fine ettersom de er tatt med speilrefleks. Tro det eller ei, det er flere bilder som ikke ble med, hehe..

Drømmetydning

 • 27.08.2017, 12:54

Igår kveld poppet jeg popcorn og så på serier. Hadde kjøpt meg 6pk med Pepsi Max bokser og det er så digg. Liker bokser generelt mere enn vanlig flasker. Det beste er glassflaske på julaften. Jeg pleier å gjøre noe som noen sikkert syns er litt rart og det er å dyppe popcornet i salsa dressing, NAM! Burde prøves ut! 

Forresten jeg har drømt så fæle drømmer de to siste dagene. Og våknet på ca 8 tidspunktet på morningen begge dagene. Den ene dagen drømte jeg at vi var i en hytte og at både mennesker og hunden min ble partert og grillet, og da våknet jeg at jeg gråt og tok Zarina mot meg, for hu var heldigvis ikke død på ekte. Og idag tidlig våknet jeg til samme tidspunkt og da hadde jeg drømt at det var mange mennesker i en leilighet (tror det var der jeg bodde før), og det skulle komme to utlandske menn som jeg tror gikk under terrorister, som skulle komme for å drepe oss. Jeg og en person jeg aldri har sett før, satt med to puter over oss for å gjemme oss, og under hele drømmen husker jeg at jeg lukket øynene for jeg var så redd.. Hørte at de kom inn døren og sa "DU". Og så skjøt de han som satt ved siden av meg, han overlevde. Så siden de sa "DU" så trodde jeg at jeg skulle slippe unna. Men etter dette, selvom jeg hadde øynene lukket, så i drømmen kunne jeg se fra forskjellige perspektiv, og da så jeg at mannen pekte et maskingevær mot meg, og skjøt meg mange ganger i magen, men jeg overlevde. Jeg latet som jeg døde ettersom da håpet jeg de skulle gå videre, og det gjorde de. De gikk inn på badet, og drepte alle som var der. De gikk til slutt ut av leiligheten og forsvant. Det var flere overlevende i leiligheten, også folk jeg kjenner utenfor drømmen. Ble livredd når jeg våknet, og sjekket magen min sånn at jeg ikke hadde skuddskader der, hehe.. Noen som vet noe om dette? Om drømmetydning? Begynner å bli redd jeg.. Drømmer også ofte at noen løper etter meg og skal ta meg, men aldri får tak i meg.

Nå skal vi på den såkalte "søndagskjøreturen" vår, hehe ble langt ord.. Og siden det er fint vær, så håper jeg på å få tatt noen bilder. Så må egentlig bare løpe! Vi prates! Håper dere får en fin søndag ♡

Snakker vi høst eller fortsatt sommer?

 • 26.08.2017, 20:48

Nå er høsten her for fullt for min del. Kjente veldig på det idag tidlig når jeg var ute å gikk tur med Zarina. Ettersom jeg har hatt feber og sengeliggende i ca 3 dager har jeg begynt å gå med tykkere klær. Er også iskaldt på jobben min, så der må jeg alltid gå med tykke plagg. Ikke rart man blir syk sier jeg bare.. Jeg vurderer å begynne med skjerf snart.. Er det innafor? Har ikke sett noen andre gå med det enda, så venter litt til, hehe. Tar heller en høyhalset genser. Er jo litt vanskelig å vite hva man skal gå med, når flesteparten går med shorts og singlet, og jeg flyr rundt me ull på ull ute i sola.. Er ikke lett det der. Og de som går forbi meg vet jo ingenting om at jeg er syk, hehe. Jeg jobbet i barnehage før, og hadde jeg jobbet der den dag idag, så hadde jeg hatt på meg enda tykkere klær. 

Men hva går dere med ute nå? Hvertfall dere som er ute med hund flere ganger daglig..?

Denne helgen har jeg ingen planer, og det er litt uvant men også helt ok! Får slappet av, så det er deilig. Håper dere får en fin lørdagskveld, enten om det er festligheter ute å går eller bare en rolig inne-dag. Skal faktisk innrømme at det hadde vært koselig hvis det regnet nå.. Tent noen stearinlys og sittet under pleddet å sjekket ut noen blogger, hehe jeg litt spesiell. For jeg elsker sol og varme, men som sagt, hva et høst-innlegg gjør med meg assa.. Akkurat idag kjenner jeg at jeg gleder meg til høsten ♡

 • Mat
 • Late breakfast

  • 26.08.2017, 14:22

  Hei fininger! Og kom morgen. Eller hva skal jeg si? Klokka er ti på halv 3 og jeg spiser frokost. Har bare ligget å dratt meg idag, og slappet av. Gikk en lengre tur med Zarina og tok en tur i butikken etter dette for å handle inn til frokost. Fikk så lyst på egg og bacon. Lenge siden sist. Digger jo avocado også, så det måtte med. Idag valgte jeg brød istedenfor, selvom kanskje rundstykker osv ser bedre ut på et bilde, så liker jeg faktisk veldig godt vanlig brød. Har hatt feber og vondt i kroppen halve forrige uke, så endelig er jeg på bedringens vei. Så var så digg å få spist igjen, hehe. Har ikke hatt matlyst den uken som var, så det var virkelig på tide å diske opp no godt! Nå skal jeg spise, og se på en serie og videre til mamma etterhvert. Håper dere får en fin helg alle sammen ♡

  Og btw alle krydderiene fra "Nicolas Vahé" er super gode, og har dilla hvis noen lurte! Og ikke minst maldon salt.. mmmm..

  Mine 6 favoritter

  • 25.08.2017, 18:18

  ..... innen hårprodukter! Jeg har nok mange fler på lager ettersom jeg er frisør. For denne gang tenkte jeg å dele topp 6 favoritt hårprodukter med dere. Som fungerer fint på mitt hår. Er kun pleie for håret, og noe styling. I denne omgang tok jeg ikke med shampoo, hårkur og balsam. Hvis dere er interesserte i å lese om hvorfor disse er bra for håret, så følg med nedover! ♡ 
  Tilfeldig rekkefølge på hvem jeg liker best!

  Processed with VSCO with f2 preset

  Moroccanoil heat styling protection er en varmebeskyttende spray som beskytter håret ditt mot varme fra varmeverktøy som føner, rettetang og krølltang blant annet. Kan brukes til alle hårtyper, og fungerer veldig bra på mitt hår. Jeg syns den gir god beskyttelse, og gir mye fuktighet. For min del fungerer den både på tørt og vått hår, men jeg syns hvis man sprayer på for mye når håret er tørt, så blir den litt for fuktig. Det er noe man kan erfare selv! 

  Processed with VSCO with f2 preset

  Cutrin sin tørrshampoo, som er uten parfyme. Digger denne mer enn noe annet, ettersom jeg har sensitiv hodebunn og at den gir et kjempe fint resultat. Den lukter ingenting, og det liker jeg, ettersom jeg bruker så mye annet i håret som lukter. Denne liker jeg også godt fordi den gir godt hold og volum og sitter hele dagen, og ikke minst dagen etter. Det er jo det en tørrshampoo skal gjøre! Etter jeg prøvde denne for ca 1 år siden, så er jeg forelsket. Virkelig et godt kjøp for de som er like avhengig som meg! Verdt å prøve ut, til en billig penge!

  Processed with VSCO with f2 preset

  Paul Mitchell smoothing super skinny serum. Assa... Må jeg si noe mer? Hehe neida. Jeg er så fornøyd med denne! Den glatter, fjerner brus og mykgjør alle hårstrå, både i tørt og vått hår. Jeg bruker den hver gang jeg har dusjet. Fungerer kjempe fint på alle mine småhår jeg har i hårfestet. Hvis du føner håret ditt, og ikke minst har dårlig tid, så tørker håret kjappere med denne. Pluss at den får ut flokene og gir god fuktighet! 

  Processed with VSCO with f2 preset

  Redken extreme anti-snap er et produkt jeg har i for å styke håret mitt. Enda et varmebeskyttende produkt, men denne gang med proteiner. Det er rett og slett en leave-in kur som ikke skal skylles ut med andre ord. Jeg som striper håret mitt med det ene og det andre, trenger noe for å gjennoppbygge håret mitt med. Og da er denne perfekt! Så til deg som bleker håret ditt, eller bare trenger å styrke det, here you go!! Bruker denne i vått hår.

  Processed with VSCO with f2 preset

  Kardashian Beauty hair spray. Min favoritt hårspray. Gir godt hold og lukter fantastisk. For meg er dette en hårspray som fungerer supert på mine småhår jeg har rundt hårfestet som til vanlig lever sitt eget liv. Den gir også litt glans så ikke alt blir matt! Tørker fort også! Holder frisyren på plass.

  Processed with VSCO with f2 preset

  Moroccanoil hårolje for alle hårtyper. Denne flasken har gammel etikett, for den har jeg hatt i mange år. Super drøy! Trenger kun 1-2 pump (på min hårlengde) og det holder i massevis. Gir så god fuktighet atte hjelp. For mange pump av denne, så blir håret fort fett. Så vær forsiktig! Gir fantastisk glans og roer den alt av brus denne også. Fungerer også fint på tørre albuer, hehe.

   

  Håper dere fikk noen gode tips! Verdt å prøve ut alle, kanskje en eller flere av produktene blir deres favoritt også. Prøv de flere enn 1 gang, og jeg kan så og si love dere at hvertfall ett produkt faller i smak ♡

  Flower power

  • 23.08.2017, 13:00

  Noe som har vært in i år er klær med blomstemønster. Jeg har dilla, og her er noen godbiter som dere kan titte på fra nelly.com! ♡ Løp og kjøp!

  HER

  HER

  HER

  HER

  HER

  HER

  Chihuahua treff

  • 22.08.2017, 10:00

  Hello! Igår kveld hadde jeg en avtale med Marianne som bor i blokka der jeg bor, om at vi skulle se på det nye programmet "Petter + Vendela" som startet 21:30. Jeg kom dit litt over 21 og Zarina storkoste seg med en av sine kjærester, Freddie. Fikk melding av en annen som bor i blokka, som heter Mailèn som også har chihuahua, som også er en kjæreste av Zarina, Misha. Rundbrenner hu der altså, hehe. Sånn er det når hu er den eneste jenta i blokka! Men ja tilbake til at jeg fikk den meldinga.. Hu spurte om vi skulle være med på den siste kveldsturen, så det ble vi selvfølgelig med på. Alltid koselig! Skikkelig chihuahua treff! ♡

  Idag skal Zarina til dyrlegen for å ta sine årlige vaksiner. Spent på det.. Hu var litt bitchy sist vi var der, så håper hu ikke er en diva denne gangen og. Pleier å være egentlig snill mot alt og alle, men merker at henne på eldre, så blir spennende å se!

  Håper dere får en fin dag! ♡

 • Mat
 • Halvveis hjemmelaget

  • 21.08.2017, 19:11

  Hei! Nå har jeg akkurat satt meg ned for å spise. Jeg har for første gang laget suppe.. Hehe! Den er sånn halvveis hjemmelaget, ettersom jeg har jukset bittelitt med å tilsette ferdigpose. Men jeg kaller den kun for halvveis fordi jeg har tilsatt og gjort alt annet til min smak. Prøv ut!

  Lofoten fiskesuppe pose har jeg brukt. Det er også tilsatt en del matfløte for å gjøre den fyldigere. Jeg bestemte meg for å tilsette laks i biter og scampi. Hadde i følgende krydder: maldon salt, peppermix, salt&pepper, kajennepepper, sitronpepper, fiskekrydder mix og gastromat. Kuttet opp gulrøtter i små biter og purreløk. Og tok opp i en god del sitronsaft som jeg presset fra en sitron. Hadde hvitløksbrød ved siden av. Så nå koser jeg meg! ♡

  Rekkefølge: Laktosfri melk, laktosfri matfløte og vann oppi kjelen. Deretter posen oppi! Puttet oppi gulrøttene og lot det koke. Stekte scampien bittelitt i pannen og tilsatte sat&pepper. Puttet oppi purreløken. Hadde i scampien oppi. Deretter fisken helt til slutt som jeg hadde kuttet opp i mindre biter. Alt av krydder som er nevnt ovenfor og sitron er puttet oppi etter jeg har smakt det til. Jeg er kjempe fornøyd! ♡

  Min aller første gang....

  • 21.08.2017, 11:00

  Jeg smakte alkohol - dette var faktisk allerede i 7.klasse-8.klasse tror jeg.. Da dro jeg og et par venninner hjem til hun ene for å prøvesmake cider som foreldrene hadde kjøpt i Sverige. Husker at jeg syns det var kjempe gøy, og ble sikkert "skikkelig full" som jeg trodde selv. Fjortiss-fylla som vi kalte det. Det var tider det! Ikke bra å begynne med dette før man er 18 år, det er en grunn for at det er aldersgrense. 

  Jeg prøvde snus og røyk - Dette husker jeg kjempe godt. Det var sommerferien til 8.klasse da vi var på skolegården (midt i sommerferien som sagt, haha) for vi skulle sjekke ut sikkert hvordan skolen så ut ellerno.. I dont know. Men da hadde han ene som skulle starte i klassen min med en plastpose med general snus oppi. Noen få poser med snus. Og vi syns det var kjempe gøy. Husker jeg tok snusen oppi leppa i kanskje 5 sekunder og turte ikke mer. Husker at dagen etter også prøvde jeg snus på "banen" som vi kalte det. Fotballbanen på Skjetten. Drit kult da.... Ang røyk, så husker jeg ikke.

  Mitt første kyss - Det var faktisk i barnehagen. Jeg giftet meg jo i barnehagen, med Sebastian. Ganske gøy når vi prater om det idag! Men tror ikke det var han jeg kysset da.. Assa herregud, rundbrenner i barnehagen kanskje? Mitt aller første ordentlige kyss det husker jeg faktisk ikke.

  Fikk kjæreste - Dette var jo også i barnehagen. Uff, blir litt flau kjenner jeg. Men den den ordentlige kjæresten min fikk jeg i 2.vgs og vi var sammen i 8 mnd, og det kaller jeg den aller første kjæresten min fordi det varte jo så lenge... Syns jeg da. Hadde jo noen kjærester på barne- og ungdomsskolen, men det var jo bare for gøy!

  Jeg fikk mensen - Det husker jeg som det var igår. Jeg var en av de siste i klassen og på trinnet som var sent ute med både mensen og pupper (puppene har fortsatt ikke kommet hvis noen lurte). Jeg var hos Therese, og husker at vi spilte Sims på rommet hennes mens jeg merket at jeg begynte å få vondt i magen og merket at det var noe som var litt rart.. Jeg gikk på do for tenkte at det kanskje skulle hjelpe å gå på do. Men i det jeg tok av meg buksa, så hey der var det blod gitt. Husker jeg ikke turte å si det til noen. Så ringte jeg mamma etterhvert for å bli henta, for jeg syns det faktisk var litt flaut. Og ikke minst ubehagelig. 

  Jeg tok piercing - Det tok jeg i 2.vgs og det var i tunga. Den har jeg faktisk fortsatt idag, og mange sier at jeg skal ta den ut, men det gidder jeg hvertfall ikke når folk sier det. Haha, for en drittunge. Den andre piercingen jeg tok, den tok jeg selv, på rommet mitt hos mamma. Tok den i leppa, med en nål og en øredobb, men fant fort ut at jeg hadde jo ikke en piercing i ta inn i hullet, så droppet det fort, og hadde merke på leppa i en gooood stund fremover. Syns det sikkert var drit kult.

  Man fyller kun 24 år en gang

  • 20.08.2017, 22:20

  Hellu! Har egentlig ikke stått helt opp enda, uff. Har jo kommet meg ut av sengen for å spise og helle nedpå en pepsi max og en sprite flaske, og henta Zarina hos mamma og henta alle tingene mine og gavene fra igår hjemme hos Madelén. Kvelden var veldig velykket forresten! 
  Jeg hadde ordnet meg og brukt lang tid på å finne outfit og alt mulig. Impregnerte skoene mine og satt de i dusjen for at det ikke skulle komme noe på gulvet noe sted. Gikk i butikken for kom på at jeg hadde glemt å kjøpe glass til velkomsdrinken.. Når jeg kom opp igjen, så kom mamma etterhvert også for å hjelpe meg å bære alle posene ned i bilen for de skulle kjøre meg til Madelén. Og siste man gjør før man drar, det er jo å ta på skoene sine. Joda.. De VAR svarte før jeg impregnerte de.. Nå er de svarte med grått mønster.. Så ut som noen hadde sprutet grå maling på de.. Hele verden raste for meg.. Jeg var allerede litt forsinket, så alt bare ble svart og begynte å hylgråte.. For det første så var yndlingsskoene mine ødelagt, og jeg hadde heller ingen sko å ha på meg.. Ettersom jeg ble så lei meg, så ble jeg også forbanna (HAHA).. Og jeg bor i en ganske liten leilighet, og jeg ble bare mer og mer varm og holdt på å svette i hjel. Som sagt.. Hele verden raste sammen! Kan le av det idag, men akkurat da så var alt ødelagt! Det er så typisk meg! Tom fikk ordnet det med svart skokrem og stod på en parkeringsplass oppe hos Madelén og smurte de inn. Det funket!!!! Ble så glad.. Heheh så bare .. ja da var den kvelden bra igjen. Snakk om dramaqueen! Nok om det. Blir helt sliten av å tenke på det!


  Vi var rundt 20 stk og stua var helt stappa med folk. Vi hadde knapt plass til oss selv der, hehe. Man rekker på en måte ikke å drikke for man må si hei til alle som er der, og skravle med alle. Ordnet hvertfall den samme velkomsdrinken som du kan sjekke ut her. Vi hadde bestilt bord på et nytt utested i Lillestrøm som heter Fuser. Vi var jo en hel haug med folk, så det ble litt kaos fordi de hadde ikke ordnet nok stoler til oss. Men ting ordnet seg til slutt, og kvelden endte veldig bra! Takk for alle gaver, gleder meg allerede til neste år! Nå er jeg utslitt. Hehe, sånn er det når man har vært ute dagen før. Et år eldre, kan ikke si at jeg føler meg så annerledes, men.

  Håper dere har hatt en fin helg, det har hvertfall jeg! ♡

  Forresten .. igjen. sorry for dårlig kvalitet på bildene. iPhone for alle penga, heheh.. Skal få kjøpt meg ordentlig kamera en gang, jeg bare klarer ikke å bestemme meg for hvilket enda.. Og det er jo ikke akkurat billig heller! Noen som kan anbefale noen? Skrik ut!

   

  Birthday girl

  • 19.08.2017, 15:58

  Hei fininger! Nå skal jeg straks dra til Madelén for å ordne siste til bursdagsfesten vår. Har som vanlig raida hele storsenteret og klesskapet mitt før jeg fant noe å ha på meg. Ble til at jeg kjøpte en rosa jakke (hehe har ikke bare en million jakker fra før av), som jeg skal ha utenpå en hvit kjole. Hehe, kan hende jeg ombestemmer meg i siste liten, men får prøve å ha på meg dette nå da! iiiii jeg fyller 24 år idag, og føler meg good.

  Ha en strålende dag alle sammen, vi snakkes  ♡

  Tross for lite søvn

  • 18.08.2017, 23:00

  Hei! Og sorry for ræva bilder. Jeg har skrivd dette innlegget 3 ganger idag, men internetten har klikket hver eneste gang.. så nå blir jeg bare irritert så blir et kort innlegg.. Haha, haaaater tregt internett. Så med andre ord så har innlegget blitt slettet 3 ganger, så nå husker jeg ikke hva jeg har skrivd.

  Vi var ute igår etter jobb og tok noen vinglass og feiret Madelén. Er ganske mørkt på det utestedet vi var på, og med en iPhone 6s tlf så er ikke kamera det beste, og hvertfall ikke når lyset ikke er på topp. Madelén hadde reservert tre bord etter hverandre, så vi var en del folk. Var ganske hyggelig. Men jeg tror nok ikke torsdags"fylla" er min greie, ettersom jobb starter tidlig dagen derpå. Men koselig var det da! Skal ikke se bort i fra at det skjer igjen! 
  Til tross for at jeg var der igår, og ikke har sovet så mange timer, så var dagen min bra! Den startet bare litt tregt, og litt surrete, men kom seg sakte men sikkert etter noen timer. Har hatt en ganske grei da, til tross for alt dette. 

  Idag etter har jeg handlet inn goood middag. Kyllingfilet, fløtegratinerte poteter, sopp, bacon, mais og saus. Var så godt, at jeg fortsatt sitter å småspiser litt. Jeg har bursdag i morgen, så skal rydde leiligheten bittelitt nå, for orker ikke å våkne til bare rot og kaos på bursdagen min når jeg har hundre ting jeg skal ordne.. Så håper dere har hatt en fin dag! Vi prates ♡

  -

  Perfect knit...

  • 17.08.2017, 18:17

  Hei dere! Har funnet frem noen perfekte tykke gensere og kjoler som passer frem mot høsten. De som er fra Nelly, de kan du få rabattkode på nå som er "NCC1182" og den koden gir deg 25%. Gleder meg til høst jeg! Håper dere får en fin dag, jeg sitter fortsatt på jobb. Ikveld skal jeg møte noen venner i Lillestrøm, for å små feire Madelén litt. Blir koselig! 

  Titt i vei, kos dere. Klem fra meg ♡


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER


  HER

  New in: såpe

  • 16.08.2017, 21:08

  Hellu! På lørdag kjøpte jeg to nye såper som jeg digga lukten på. Jeg har jo som dere har fått med dere, dilla på duftlys. Rett og slett dufter. Har ikke rukket å prøve de ut enda faktisk. Har prøvd de ut hos søstra mi en gang, men ikke her hjemme. Men jeg syns de er ganske fine å se på også, så det er et stort pluss. 

  Jeg har både gått 1 time tur igår og 1 time idag. SÅ deilig! Hvertfall når været tillater det. Igår hadde jeg på full musikk på ørene, og bare gikk i min egen verden mens Zarina løp og koste seg kjempe masse virket det som. Idag har jeg pratet i tlf med tanta mi, Titti som vi kaller henne, og møtte tilslutt på Marianne igjen, og tuslet litt med henne siste strekken av turen. Nå skal jeg lese noen blogger, og høre på musikk. Har fått dilla på vann med isbiter i.. Fyller opp et beger med sugerør i, og det er jo sunt i tillegg! Hjelper på når man er kjempe tørst. Skiftet forresten på senga igår, så gleder meg til å legge meg ned der idag. Deilig følelse! Håper dere har hatt en kjempe fin dag, klem fra meg ♡

  Dyrepark.. Bra eller dårlig?

  • 13.08.2017, 21:40

  Hei! Idag har vi vært i Amadeus dyrepark. En liten dyrepark i nærheten av Hamar. Kjøpte med oss en pose med fôr til dyrene, som de elsket. Tok bare noen få bilder. Har også forstått på noen at dere der ute mener at dyrepark er ikke bra.. Dyremishandling osv.. Vel. Jeg så ingen antydning til dyremishandling i denne dyreparken. Jeg har også vært i Kristiansand dyrepark og en i Spania for noen år tilbake. Så heller ingenting til dette hos disse dyreparkene heller. Hva mener dere? Jeg syns det er en fin ting for store og små. Å se på dyr, og å lære om de, det skader ingen. Dyrene er inne i enten sitt eget bur eller innhegning, eller rett og slett deres private område. De dyrene som ikke skal mates av oss som ikke jobber der, de mater man ikke. Man skal ha respekt for dyrene, og jeg kan selvfølgelig ikke snakke for andre enn meg og de jeg er med, at jeg vet at vi holder oss til dette. Er det noen som har en annen mening, så vil jeg gjerne høre den! Så vidt jeg så, når vi ankom dyreparken var det fôringstid for dyrene. Og alle dyrene ble veldig glade, og visste godt hva denne lyden betydde når de små bilene kom kjørene.

  Jeg syns hvertfall de parkene jeg har vært i, har bevist at de behandler dyrene bra. Som sagt.. gjerne motsi meg, for er det noe jeg hater, så er det dyremishandling!!

  Stearinlys i regnet

  • 12.08.2017, 23:47

  Hei dere. Idag har dagen og kvelden gått til å være barnevakt for tantebarnet mitt. Vi har også spist tapas og til slutt før henne skulle legge seg, så ville hun at jeg skulle lese for henne på senga før henne sovnet. Vi leste "Karsten og Petra", og når boka var ferdig lå vi bare og koste og skravlet. Når hun hadde sovnet, så dro jeg hjemover og gikk en halvtimes tur med Zarina i regnet. Jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle legge meg helt enda når jeg kom inn igjen. Så nå har jeg rett og slett rigget meg i til på den innglassert verandaen min, og tent en hel haug med stearinlys, kubbelys og duftlys. Helt opp i et glass med rødvin og et glass vann, med potetgull på siden. Skal titte innom noen blogger og bare høre på regnet. Er faktisk ikke noe som er diggere enn lyden av regn sent på kvelden. Zarina ligger på fanget mitt og sover, kjempe koselig.
  Håper dere har hatt en fin lørdag, og at dere fortsetter med det! Jeg koser meg gløgg i hjel ♡
  Jeg fant forresten ut istad at det finnes flere smaker av den yoghurten jeg la ut som en anbefaling istad, SÅ sjekk ut!!

  Anbefaling: Yoghurt fra Tine

  • 12.08.2017, 12:04

  ANBEFALING!

  Nå har jeg funnet meg to fine og fyldige yoghurt som både en gode og ikke minst laktosefri. En med jordbær og en med pasjonsfrukt. Følger også med en liten skje i toppen av lokket, noe som er fint om du er ute på tur. Og du slipper oppvask, ikke minst. Det er 30%mindre sukker i disse, men det smaker godt selvom. Jeg syns ting med mindre sukker kan smake litt rart, men disse har virkelig fått det til! Dette smelter på tunga og man blir sånn passe mett. Kan brukes som et mellommåltid eller frokost! Du kan også velge å tilsette gryn eller frukt som jeg skal prøve ut senere. Løp å kjøp! Fra Tine ♡

  Avskjed

  • 08.08.2017, 10:42

  Igår kveld bestemte jeg meg for at jeg skulle ta med mamma og Tom og dra til Jessheim for å si hade til Ulrikke før henne reiser til USA. Dro innom to forskjellige butikker for å kjøpe hennes favoritt potetgull, (og mitt hehe) Doritos. Og Ben and Jerrys is og sjokolade. Kun for å overraske henne.

  Håper du får en kjempe fin tur, og husk å snappe meg masse ♡

  Bildedryss fra lørdagens festligheter

  • 06.08.2017, 19:05

  Hallo! Her kommer noen bilder fra gårsdagen. Kjenner at formen er litt sånn på bånn akkurat nå, så holder meg til bilder for å si det sånn. Ha en fin dag ♡ Ble forresten ikke for kaldt med skjørt og t skjorte!

  New in

  • 05.08.2017, 09:37

  Hei dere! Igår etter jobb måtte jeg innom Strømmen storsenter for å handle litt. Skulle egentlig ha en spesiell tskjorte som var utsolgt, men jaja da ble det en helt vanlig hvit en. Gikk innom H&M for måtte ha sokker, og da kom jeg over dette highlight og contour palette fra "NYX". Kun til 90 kroner. Lå to forskjellige koster ved siden av, som jeg trodde fulgte med.. Eller kostet 90 kroner de også. Men når jeg kom til kassen og oppdaget at alt jeg hadde kjøpt kostet over 600,- da forstod jeg at noe var galt. Men som vanlig så tør jeg aldri å si "hehe skal ikke ha den allikavel hvis du lurte.." Så jeg gikk bort fra kassa etter jeg hadde betalt, og fant fort ut at denne forbanna sminkekosten kosta 250 kroner. Javel tenkte jeg og gikk videre og slo meg selv på panna og ble oppgitt over meg selv, ved å ikke være oppmerksom. Vel, da har jeg ny kost.. Var fin da, hehe!

  Vel idag skal jeg på båttur i Oslo fjorden med noen venninner, så skal bort på vors allerede ved halv 12 tiden. Er egentlig ikke noe musikk for meg, for er sånn partybåt med musikk som jeg kaller "dunk dunk musikk", hehehe.. Men blir spennende å bli med! Så har akkurat kommet ut av dusjen, og må begynne å fikse meg. 

  Vi snakkes ♡ Jeg skal ha på skjørt og tskjorte når det skal pøseregne, ønsk meg lykke til..


  5 ting jeg er redd for

  • 04.08.2017, 13:00

  Nå vil jeg skrive om 5 ting jeg er redd for, og engster meg for. Noen vil tenke at det er helt latterlig, men det sitter nok bare inni mitt lille hode!

  Katter - Jeg er så innmari redd for katter. Jeg er et hundemenneske som dere sikkert har skjønt. Ingen katter liker meg, de bare biter og klorer og jeg føler de skal angripe meg, hehe. Veldig pene dyr, syns jeg. Men de føler nok at jeg er redd, og det virker som de syns er gøy. For mange katter går mot meg og kommer til og med inntil bena mine, mens jeg står der å skjelver. Når de åpner munnen og mjauer, så kjenner jeg bare at "jeg vil egentlig bare dø", og føler for å løpe fort vekk.

  Maur og småkryp - Dette er vel noe jeg bare syns er ekkelt. Men oppriktig er jeg redd. For jeg føler at der det er en maur, der er det alltid fler. De er som en stor flokk som er overalt. Sikkert fordi de er så små. Er det maur et sted, så stikker jeg for å si det sånn. Generelt alle småkryp som har flere ben enn meg og hunden min, rett og slett. Æsj!!

  Høyder - Har høydeskrekk, og har faktisk ikke aning om hvorfor. Liker faktisk heller ikke å klatre opp på en stol for å hente noe oppå skapet for eksempel heller.. Tror nok det er at jeg kan godt klatre opp, men det å komme seg ned igjen, der kommer problemet. Er så redd for å dette ned.. Mange har nok høydeskrekk, og det skjønner jeg godt. Får helt fnatt av de som hopper i strikk og klatrer i fjell og diverse. At de tør!!! Dere er gærne!

  Lyn og torden - Ubehag på det høyeste.. Jeg som jobber i en frisørsalong, som driver med både vann og elektrisitet i forhold til føhnere og rettetenger.. Ikke bra kombinasjon for lyn og torden. Og jeg som har hund også, som må ut uansett vær, så er ikke dette et vær jeg går ut i. Tenk om man skulle blitt slått ned av lynet da? Jeg holder meg rett og slett for ørene når alt dette rabalderet holder på.. Uff!

  Å miste noen man er glad i - Dette er vel det viktigste punktet. For jeg er livredd for de tingene over, fordi jeg syns det er ekkelt og ubehagelig. Men dette punktet er noe man faktisk er oppriktig redd for. Orker ikke tanken på det engang.. Hvordan reagerer man hvis man mister noen man er glad i da? Ikke vet jeg nå, og ikke den gang det skal skje...

   

  Er det noe dere er redde for, eller kjenner dere igjen i? ♡

  1 år til neste gang

  • 04.08.2017, 09:28

  Hei! Igår kveld etter jobb hadde vi en middag på Mirabel i Lillestrøm. Min kusine, Ulrikke, skal 1 år til USA, så vi hadde en middag med familien før hu skal dra på tirsdag. Blir rart å ikke se henne igjen! Blir nok rart for henne og, men ikke minst spennende! Ønsker deg lykke til, Ulrikke ♡

  Tips til deg som vil ha en fin uke

  • 03.08.2017, 12:37

  Handle en gang i uken - Noe av det lureste som finnes for både å spare tid og penger er å handle inn maten du skal ha for hele uken, en gang i uken. Sette opp liste med hva du trenger. 

  Planlegge hva du skal ha til middag - Sett deg ned og finn ut hva du skal ha mandag, tirsdag osv til middag. Kanskje du vet at du kan bruke osten både på mandag og fredag? 

  Skrive ned en to-do liste med avtaler - Hvis du har avtaler etter jobb som du ikke må glemme, er det lurt å skaffe seg en kalender eller en bok du kan skrive ned hva du skal gjøre denne uken. Eller rett og slett planlegg uken din fullt ut!

  Finn en fast dag i uken - for din egen del. Ha en så kalt spa-kveld for deg selv. Ta hårkur, ansiktsmaske og shave legger og det som hører med. Det er noe som er både bra for hår og hud og prøv å få gjort dette hvertfall en gang i uken. 

  Les blogger - Noe jeg liker å starte dagen med, er å gå inn på sosiale medier og titte. Og i tillegg lese blogger jeg følger. 

  Ryddedag - En dag i uken er det greit å få støvsugd og ta en skikkelig ryddesjau syns jeg. Da får man en kjempe god følelse når alt er strøkent! 

  Måneden som gikk - Juli

  • 01.08.2017, 21:45

  Månedens høydepunkt - Ferietid, uten tvil. Håper på sydenferie neste år.

  Månedens nedtur - At jeg ikke har hatt en utenlandsk ferie (da tenker jeg syden)

  Månedens innkjøp - To skjørt jeg kjøpte. Et med blomster fra Vero Moda og et grått fra BikBok. 

  Månedens serie - "Power". Venter på nye episoder hver dag, selvom jeg vet at det ikke kommer hver dag.

  Månedens craving - Sorbet is med bringebær som dere kanskje har skjønt, hehe.

  Månedens ønske til neste måned - Å få kjøpt meg noe jeg ønsker meg, som mest sannsynlig kommer på bloggen om litt, hvis det blir noe av!

  Månedens mest leste innlegg - Det er faktisk like mange lesere på to innlegg i Juli. Et her og et her

  ANBEFALING: Ramlösa

  • 01.08.2017, 21:21

  ANBEFALING!

  For noen år tilbake så hatet jeg alt som hadde med vann med kullsyre å gjøre. Det var rett og slett å ille at jeg brakk meg når jeg smakte en slurk av det. Husker når jeg bodde hjemme at en dag, så det var tomt for alt som kunne kalles brus, og saft og alt med sukker i rett og slett. Så jeg tok et stort glass med vann med kullsyre. Hvorfor jeg ikke drakk vann uten kullsyre det kan du lure på, hehe. Men jeg drakk dette i små mengder, og tok et sånt stort glass med det en gang innimellom på forskjellige uker og måneder. Etter dette, så sluttet jeg helt. MEN så av en eller annen grunn, så fant jeg ut at det fantes mange forskjellige smaker i både farris, bris og lignende. Og klarte til slutt å venne meg til det. Den dag idag, så elsker jeg det! 
  Fant også ut i ettertid at det fantes Ramlösa, og kjøpes i Sverige. Finnes forskjellige smaker, og både i flaske og boks. Syns selvfølgelig boks er best (på all drikke generelt nesten). Disse to under er mine favoritter. Og det jeg skjønte med dette til slutt og til dere som skal venne dere til vann med kullsyre, noe jeg burde ha begynt med, det er å prøve ut disse! Det er noe som kommer til å falle i smak ♡

  Search

  Bloggdesign

  hits