Perfect knit...

 • 17.08.2017, 18:17

Hei dere! Har funnet frem noen perfekte tykke gensere og kjoler som passer frem mot høsten. De som er fra Nelly, de kan du få rabattkode på nå som er "NCC1182" og den koden gir deg 25%. Gleder meg til høst jeg! Håper dere får en fin dag, jeg sitter fortsatt på jobb. Ikveld skal jeg møte noen venner i Lillestrøm, for å små feire Madelén litt. Blir koselig! 

Titt i vei, kos dere. Klem fra meg ♡


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER

New in: såpe

 • 16.08.2017, 21:08

Hellu! På lørdag kjøpte jeg to nye såper som jeg digga lukten på. Jeg har jo som dere har fått med dere, dilla på duftlys. Rett og slett dufter. Har ikke rukket å prøve de ut enda faktisk. Har prøvd de ut hos søstra mi en gang, men ikke her hjemme. Men jeg syns de er ganske fine å se på også, så det er et stort pluss. 

Jeg har både gått 1 time tur igår og 1 time idag. SÅ deilig! Hvertfall når været tillater det. Igår hadde jeg på full musikk på ørene, og bare gikk i min egen verden mens Zarina løp og koste seg kjempe masse virket det som. Idag har jeg pratet i tlf med tanta mi, Titti som vi kaller henne, og møtte tilslutt på Marianne igjen, og tuslet litt med henne siste strekken av turen. Nå skal jeg lese noen blogger, og høre på musikk. Har fått dilla på vann med isbiter i.. Fyller opp et beger med sugerør i, og det er jo sunt i tillegg! Hjelper på når man er kjempe tørst. Skiftet forresten på senga igår, så gleder meg til å legge meg ned der idag. Deilig følelse! Håper dere har hatt en kjempe fin dag, klem fra meg ♡

Dyrepark.. Bra eller dårlig?

 • 13.08.2017, 21:40

Hei! Idag har vi vært i Amadeus dyrepark. En liten dyrepark i nærheten av Hamar. Kjøpte med oss en pose med fôr til dyrene, som de elsket. Tok bare noen få bilder. Har også forstått på noen at dere der ute mener at dyrepark er ikke bra.. Dyremishandling osv.. Vel. Jeg så ingen antydning til dyremishandling i denne dyreparken. Jeg har også vært i Kristiansand dyrepark og en i Spania for noen år tilbake. Så heller ingenting til dette hos disse dyreparkene heller. Hva mener dere? Jeg syns det er en fin ting for store og små. Å se på dyr, og å lære om de, det skader ingen. Dyrene er inne i enten sitt eget bur eller innhegning, eller rett og slett deres private område. De dyrene som ikke skal mates av oss som ikke jobber der, de mater man ikke. Man skal ha respekt for dyrene, og jeg kan selvfølgelig ikke snakke for andre enn meg og de jeg er med, at jeg vet at vi holder oss til dette. Er det noen som har en annen mening, så vil jeg gjerne høre den! Så vidt jeg så, når vi ankom dyreparken var det fôringstid for dyrene. Og alle dyrene ble veldig glade, og visste godt hva denne lyden betydde når de små bilene kom kjørene.

Jeg syns hvertfall de parkene jeg har vært i, har bevist at de behandler dyrene bra. Som sagt.. gjerne motsi meg, for er det noe jeg hater, så er det dyremishandling!!

Stearinlys i regnet

 • 12.08.2017, 23:47

Hei dere. Idag har dagen og kvelden gått til å være barnevakt for tantebarnet mitt. Vi har også spist tapas og til slutt før henne skulle legge seg, så ville hun at jeg skulle lese for henne på senga før henne sovnet. Vi leste "Karsten og Petra", og når boka var ferdig lå vi bare og koste og skravlet. Når hun hadde sovnet, så dro jeg hjemover og gikk en halvtimes tur med Zarina i regnet. Jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle legge meg helt enda når jeg kom inn igjen. Så nå har jeg rett og slett rigget meg i til på den innglassert verandaen min, og tent en hel haug med stearinlys, kubbelys og duftlys. Helt opp i et glass med rødvin og et glass vann, med potetgull på siden. Skal titte innom noen blogger og bare høre på regnet. Er faktisk ikke noe som er diggere enn lyden av regn sent på kvelden. Zarina ligger på fanget mitt og sover, kjempe koselig.
Håper dere har hatt en fin lørdag, og at dere fortsetter med det! Jeg koser meg gløgg i hjel ♡
Jeg fant forresten ut istad at det finnes flere smaker av den yoghurten jeg la ut som en anbefaling istad, SÅ sjekk ut!!

Anbefaling: Yoghurt fra Tine

 • 12.08.2017, 12:04

ANBEFALING!

Nå har jeg funnet meg to fine og fyldige yoghurt som både en gode og ikke minst laktosefri. En med jordbær og en med pasjonsfrukt. Følger også med en liten skje i toppen av lokket, noe som er fint om du er ute på tur. Og du slipper oppvask, ikke minst. Det er 30%mindre sukker i disse, men det smaker godt selvom. Jeg syns ting med mindre sukker kan smake litt rart, men disse har virkelig fått det til! Dette smelter på tunga og man blir sånn passe mett. Kan brukes som et mellommåltid eller frokost! Du kan også velge å tilsette gryn eller frukt som jeg skal prøve ut senere. Løp å kjøp! Fra Tine ♡

Avskjed

 • 08.08.2017, 10:42

Igår kveld bestemte jeg meg for at jeg skulle ta med mamma og Tom og dra til Jessheim for å si hade til Ulrikke før henne reiser til USA. Dro innom to forskjellige butikker for å kjøpe hennes favoritt potetgull, (og mitt hehe) Doritos. Og Ben and Jerrys is og sjokolade. Kun for å overraske henne.

Håper du får en kjempe fin tur, og husk å snappe meg masse ♡

Bildedryss fra lørdagens festligheter

 • 06.08.2017, 19:05

Hallo! Her kommer noen bilder fra gårsdagen. Kjenner at formen er litt sånn på bånn akkurat nå, så holder meg til bilder for å si det sånn. Ha en fin dag ♡ Ble forresten ikke for kaldt med skjørt og t skjorte!

New in

 • 05.08.2017, 09:37

Hei dere! Igår etter jobb måtte jeg innom Strømmen storsenter for å handle litt. Skulle egentlig ha en spesiell tskjorte som var utsolgt, men jaja da ble det en helt vanlig hvit en. Gikk innom H&M for måtte ha sokker, og da kom jeg over dette highlight og contour palette fra "NYX". Kun til 90 kroner. Lå to forskjellige koster ved siden av, som jeg trodde fulgte med.. Eller kostet 90 kroner de også. Men når jeg kom til kassen og oppdaget at alt jeg hadde kjøpt kostet over 600,- da forstod jeg at noe var galt. Men som vanlig så tør jeg aldri å si "hehe skal ikke ha den allikavel hvis du lurte.." Så jeg gikk bort fra kassa etter jeg hadde betalt, og fant fort ut at denne forbanna sminkekosten kosta 250 kroner. Javel tenkte jeg og gikk videre og slo meg selv på panna og ble oppgitt over meg selv, ved å ikke være oppmerksom. Vel, da har jeg ny kost.. Var fin da, hehe!

Vel idag skal jeg på båttur i Oslo fjorden med noen venninner, så skal bort på vors allerede ved halv 12 tiden. Er egentlig ikke noe musikk for meg, for er sånn partybåt med musikk som jeg kaller "dunk dunk musikk", hehehe.. Men blir spennende å bli med! Så har akkurat kommet ut av dusjen, og må begynne å fikse meg. 

Vi snakkes ♡ Jeg skal ha på skjørt og tskjorte når det skal pøseregne, ønsk meg lykke til..


5 ting jeg er redd for

 • 04.08.2017, 13:00

Nå vil jeg skrive om 5 ting jeg er redd for, og engster meg for. Noen vil tenke at det er helt latterlig, men det sitter nok bare inni mitt lille hode!

Katter - Jeg er så innmari redd for katter. Jeg er et hundemenneske som dere sikkert har skjønt. Ingen katter liker meg, de bare biter og klorer og jeg føler de skal angripe meg, hehe. Veldig pene dyr, syns jeg. Men de føler nok at jeg er redd, og det virker som de syns er gøy. For mange katter går mot meg og kommer til og med inntil bena mine, mens jeg står der å skjelver. Når de åpner munnen og mjauer, så kjenner jeg bare at "jeg vil egentlig bare dø", og føler for å løpe fort vekk.

Maur og småkryp - Dette er vel noe jeg bare syns er ekkelt. Men oppriktig er jeg redd. For jeg føler at der det er en maur, der er det alltid fler. De er som en stor flokk som er overalt. Sikkert fordi de er så små. Er det maur et sted, så stikker jeg for å si det sånn. Generelt alle småkryp som har flere ben enn meg og hunden min, rett og slett. Æsj!!

Høyder - Har høydeskrekk, og har faktisk ikke aning om hvorfor. Liker faktisk heller ikke å klatre opp på en stol for å hente noe oppå skapet for eksempel heller.. Tror nok det er at jeg kan godt klatre opp, men det å komme seg ned igjen, der kommer problemet. Er så redd for å dette ned.. Mange har nok høydeskrekk, og det skjønner jeg godt. Får helt fnatt av de som hopper i strikk og klatrer i fjell og diverse. At de tør!!! Dere er gærne!

Lyn og torden - Ubehag på det høyeste.. Jeg som jobber i en frisørsalong, som driver med både vann og elektrisitet i forhold til føhnere og rettetenger.. Ikke bra kombinasjon for lyn og torden. Og jeg som har hund også, som må ut uansett vær, så er ikke dette et vær jeg går ut i. Tenk om man skulle blitt slått ned av lynet da? Jeg holder meg rett og slett for ørene når alt dette rabalderet holder på.. Uff!

Å miste noen man er glad i - Dette er vel det viktigste punktet. For jeg er livredd for de tingene over, fordi jeg syns det er ekkelt og ubehagelig. Men dette punktet er noe man faktisk er oppriktig redd for. Orker ikke tanken på det engang.. Hvordan reagerer man hvis man mister noen man er glad i da? Ikke vet jeg nå, og ikke den gang det skal skje...

 

Er det noe dere er redde for, eller kjenner dere igjen i? ♡

1 år til neste gang

 • 04.08.2017, 09:28

Hei! Igår kveld etter jobb hadde vi en middag på Mirabel i Lillestrøm. Min kusine, Ulrikke, skal 1 år til USA, så vi hadde en middag med familien før hu skal dra på tirsdag. Blir rart å ikke se henne igjen! Blir nok rart for henne og, men ikke minst spennende! Ønsker deg lykke til, Ulrikke ♡

Tips til deg som vil ha en fin uke

 • 03.08.2017, 12:37

Handle en gang i uken - Noe av det lureste som finnes for både å spare tid og penger er å handle inn maten du skal ha for hele uken, en gang i uken. Sette opp liste med hva du trenger. 

Planlegge hva du skal ha til middag - Sett deg ned og finn ut hva du skal ha mandag, tirsdag osv til middag. Kanskje du vet at du kan bruke osten både på mandag og fredag? 

Skrive ned en to-do liste med avtaler - Hvis du har avtaler etter jobb som du ikke må glemme, er det lurt å skaffe seg en kalender eller en bok du kan skrive ned hva du skal gjøre denne uken. Eller rett og slett planlegg uken din fullt ut!

Finn en fast dag i uken - for din egen del. Ha en så kalt spa-kveld for deg selv. Ta hårkur, ansiktsmaske og shave legger og det som hører med. Det er noe som er både bra for hår og hud og prøv å få gjort dette hvertfall en gang i uken. 

Les blogger - Noe jeg liker å starte dagen med, er å gå inn på sosiale medier og titte. Og i tillegg lese blogger jeg følger. 

Ryddedag - En dag i uken er det greit å få støvsugd og ta en skikkelig ryddesjau syns jeg. Da får man en kjempe god følelse når alt er strøkent! 

Måneden som gikk - Juli

 • 01.08.2017, 21:45

Månedens høydepunkt - Ferietid, uten tvil. Håper på sydenferie neste år.

Månedens nedtur - At jeg ikke har hatt en utenlandsk ferie (da tenker jeg syden)

Månedens innkjøp - To skjørt jeg kjøpte. Et med blomster fra Vero Moda og et grått fra BikBok. 

Månedens serie - "Power". Venter på nye episoder hver dag, selvom jeg vet at det ikke kommer hver dag.

Månedens craving - Sorbet is med bringebær som dere kanskje har skjønt, hehe.

Månedens ønske til neste måned - Å få kjøpt meg noe jeg ønsker meg, som mest sannsynlig kommer på bloggen om litt, hvis det blir noe av!

Månedens mest leste innlegg - Det er faktisk like mange lesere på to innlegg i Juli. Et her og et her

ANBEFALING: Ramlösa

 • 01.08.2017, 21:21

ANBEFALING!

For noen år tilbake så hatet jeg alt som hadde med vann med kullsyre å gjøre. Det var rett og slett å ille at jeg brakk meg når jeg smakte en slurk av det. Husker når jeg bodde hjemme at en dag, så det var tomt for alt som kunne kalles brus, og saft og alt med sukker i rett og slett. Så jeg tok et stort glass med vann med kullsyre. Hvorfor jeg ikke drakk vann uten kullsyre det kan du lure på, hehe. Men jeg drakk dette i små mengder, og tok et sånt stort glass med det en gang innimellom på forskjellige uker og måneder. Etter dette, så sluttet jeg helt. MEN så av en eller annen grunn, så fant jeg ut at det fantes mange forskjellige smaker i både farris, bris og lignende. Og klarte til slutt å venne meg til det. Den dag idag, så elsker jeg det! 
Fant også ut i ettertid at det fantes Ramlösa, og kjøpes i Sverige. Finnes forskjellige smaker, og både i flaske og boks. Syns selvfølgelig boks er best (på all drikke generelt nesten). Disse to under er mine favoritter. Og det jeg skjønte med dette til slutt og til dere som skal venne dere til vann med kullsyre, noe jeg burde ha begynt med, det er å prøve ut disse! Det er noe som kommer til å falle i smak ♡

stinem

Search

Bloggdesign

hits