Jeg er stolt

  • 07.06.2017, 23:44

... over meg selv. Jeg har nemlig gjort min første "at home cardio workout". Idag har jeg nemlig laget middag som jeg både har hatt idag, og skal ha i morgen til lunsj og middag i morgen! Hurra! Fremgang, kan man si.
Hoppet opp av sofaen og bestemte meg for å avslutte kvelden med dette - her ser dere videoen jeg følgte. Masse tips finnes på youtube for de som ønsker å komme igang! Yes, jeg har endelig fått bittelitt motivasjon. Ble helt andpusten bare at dette. Avsluttet med en kald dusj. 
Tenkte det var greit å gjøre noen sånne hjemme øvelser for å ha et sted å starte. Tankegangen med at det var flaut, den hadde jeg faktisk her hjemme også de første 2 minuttene. Det gikk fort over når jeg ble enda mere sliten. Det er noe jeg må jobbe med. Å få den tanken ut av hodet, og ikke bry meg om hva folk synes. Bare det er borte, så skal jeg prøve meg mere på enten treningssenter eller jogge ute i gatene. 

           

Nå skal jeg legge meg og se videre på enda en ny serie jeg følger med på. Hehe, må le av meg selv. Leter som en gal etter serier, og denne gangen har det falt på en serie som heter "Power". Ser også denne på tv2sumo. 
God natt ♡
 

Search

Bloggdesign

hits